تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 634 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

توی رام های دئودکس ، فایل های Odex توی اپلیکیشن ها حذف میشن... این باعث میشه که بشه دستکاری کرد گوشی رو... اما زمان بوت گوشی رو بالا میبره... مثلا الان شما دئودکس که هستین میتونین پچ فارسی و گزینه های اضافه پاور منو و ... رو با ریکاوری بریزین...
    اها بد اگه مثلا من بخوام یه سری چیزا بهش اضافه کنم
    مثلا مثل نشون دادن باتری به شکل درصد ! یا یه همچین چیزی باید ورژنش به همین نسخه ی رام و دئوکسی که نصب کردم بخوره یا میشه هرکدومو میخوام نصب کنم ؟

آخه توی رام 2.3.3 قبلیم این ویژگیو نصب کرده بودم اما الآن توی این رام ندارمش !
    .

بعد اینکه تم های این رامو از کجا گیر بیارم ؟
    ممنون

2. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من اینو نصب کرده بودم چند روز پیش من احساس کردم کیفیت فیلم برداری پایین تر از رام های 2.3.4 2.3.5 .... شما مشکلی با دوربین نداری؟
    کیبورد فارسیه خود سامی رو هم نداره این رام Sywpe هم فورس کلوز میده
    2.3.3 افتضاحه شما چجوری باهاش تا امروز سر کردی... همین رام باعث شده بود فکر کنم گلکسی اس ضعیفه و قصد فروشش رو پیدا کرده بودم...
    این دوربین رو یه چک کن بی زحمت ... بیشتر تو نور کم مشکل داره... واسه شما هم مشکل داره؟ نویز نداره؟

راستی تم های همین رامو تو همون تاپیک چند صفحه بعد گذاشته

4. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثلا مثل نشون دادن باتری به شکل درصد ! یا یه همچین چیزی باید ورژنش به همین نسخه ی رام و دئوکسی که نصب کردم بخوره یا میشه هرکدومو میخوام نصب کنم ؟

.

ممنون
    قانونا نباید بخوره ، ولی اکثرا میخوره باید تست کنین...
    تم واسش ندیدم... اگه میخواین که خیلی ظاهرو شخصی سازی کنین و تغییر بدین ، حتما رام MIUI بریزین... خیلی عالیه... توی تاپیک home screen گوشی اندرویدی شما عکس های MusicManiac رو ببینین ، واسه همین گلکسی اس هم هست اکثرا با MIUI ـن

6. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

آقا پارسا میویی خوشکل هست و تو قابلیتهاش شکی نیست اما آدم سرویس میکنه با fc هاش .
    به نظر من که چن تا لانجر خوب بریزه مثل go luncher یا aw luncher آقا هادی حالشو ببره اگه با رام استوک میخواد کنار بیاد.وگرنه بهترین کستوم رامی که دیدم تا حالا کاستوم رام I9000.XWJW1.HYBRID-10.1 هست که کوکر محترم زحمت کشیده gs2 و ics با هم مخلوط کرده و چیز جالبی از آب دراومده .مصرف باطری هم خوبه . ظاهر قشنگی هم داره .امتیاز بنچش هم 2450 هست بدون اورکلاک .
    fc هم تا حالا نداشته بازیهای hd هم روون اجرا میشه .
    موفق باشید .

8. 3 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

.

ممنون
    یک سر از این تاپیک رفتم بیرون برگشتم هادی جان بازنشست شدن : )) لول
    آقا برای باطری چیز نصب کن! ویجت
    ویجت باطری لایف (برگرفته از ایزی لایف)
    دما و نمیدونم چقدر مونده و یک باطری خوشگل رنگابارنگ میندازه رو صفحه
    اگر احساس میکنی با ست سی پی یو اورکلاک شده مینیموم کلاک رو پایین تر مثلا 100بزار و مکسیموم رو عددی که میدونی روش پایداره مثلا 1200یا 1300
    از Set Cpu استفاده کن

10. 4 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا پارسا میویی خوشکل هست و تو قابلیتهاش شکی نیست اما آدم سرویس میکنه با fc هاش .
    به نظر من که چن تا لانجر خوب بریزه مثل go luncher یا aw luncher آقا هادی حالشو ببره اگه با رام استوک میخواد کنار بیاد.وگرنه بهترین کستوم رامی که دیدم تا حالا کاستوم رام I9000.XWJW1.HYBRID-10.1 هست که کوکر محترم زحمت کشیده gs2 و ics با هم مخلوط کرده و چیز جالبی از آب دراومده .مصرف باطری هم خوبه . ظاهر قشنگی هم داره .امتیاز بنچش هم 2450 هست بدون اورکلاک .
    موفق باشید .
    رام میوای اگه اصولی نصب بشه اصلا مشکل فورس کلوز نداره

12. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

قانونا نباید بخوره ، ولی اکثرا میخوره باید تست کنین...
    تم واسش ندیدم... اگه میخواین که خیلی ظاهرو شخصی سازی کنین و تغییر بدین ، حتما رام MIUI بریزین... خیلی عالیه... توی تاپیک home screen گوشی اندرویدی شما عکس های MusicManiac رو ببینین ، واسه همین گلکسی اس هم هست اکثرا با MIUI ـن
    منو میگه ها!
    موفق باشید .
    مطمئناً رام میویی مثل تمام رام ها مشکلاتی داره ولی خوب FC جزو اونها نیست یا بهتره بگم قاعدتاً نباید باشه. فکر میکنم این فورس کلوزهایی که شما و بعضی دیگه از دوستان باهاش مواجه شدین بیشتر مربوط میشه به طریقه نصب، رام سه فایلی که قبل از میویی نصب میکنید و همینطور استفاده از کرنل ها. مثلاً من تا چند مدت پیش قبل از میویی JVT نصب میکردم و بعد از نصب میویی هم از کرنل سمافور یا گلیچ استفاده میکردم. با این روش اکثر اوقات بعد از یکی دو هفته با FC مواجه میشدم البته نه به شکل حادش. الآن مدتیه که JVQ نصب میکنم و بعد میویی و از هیچ کرنلی هم استفاده نمیکنم. نتیجه اینکه روانی و سرعت رام بطرز محسوسی بهتر هستش و فورس کلوز هم تقریباً اصلاً ندارم (البته تک و توکی موقع عوض کردن تم استیتوس بار FC میده ولی بعد از چند ثانیه درست میشه). از نکات منفی رام میویی که میشه بهش اشاره کرد مصرف وحشتناک باتری و کیفیت بد دوربین هستن. بعد از میویی یکی از بهترین کاستوم رامهایی که من تجربه کردم میترا رام JVT بوده که از هر لحاظ از تمام رامهای استوک و کاستوم یه سر و گردن بالاتره.

14. 4 کاربر از MusicManiac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض [Custom Rom] رام Onecosmic بر پايه آيس کريم Android 4.0.3

سلام دوستان

دوست خوبمون امیر رفیعی در تایپیک زیر آموزشی از ریختن رامی(غیر رسمی) بر پایه ی آیس کریم رو قرار داده

که گفتم شاید شما هم علاقه به نصب کردن اون روی گوشیتون داشته باشید چرا که خیلی ازش تعریف کرده البته اشکالاتی هم این رام داره:

نقل از امیر رفیعی:

"در مورد پرفورمنس گوشی، بايد بگم که کلا بسيار عالی شده، پرفورمنسش خيلی خوبه، smooth و دوست داشتنی، يعنی واقعا در حق خودتون ظلم کرديد اگه آپديت نکنيد! "

علامت * رو از لینک زیر حدف کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر از این کاربر ارزشمند
    Last edited by mahroo_z1; 31-12-2011 at 21:56.

16. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

آقا من با کلی ترس و لرز به 2.3.5 آپدیت کردم و حالا میبینم فارسی ندارم.البته از فارسی هیچ استفاده ای نمیکنم مگر در پیام رسانی.کیبورد هم چند تا نصبیدم اما نتیجه نگرفتم.برای استفاده از زبان شیرین فارسی در پیام نوشتن و خواندن باید چکار کرد؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رام دئودکس بریزین و پچ زبان فارسی رو نصب کنین... یا اینکه یه رام کاستوم 2.3.5 بر پایه همون رامتون بریزین و پچ فارسی رو روش فلش کنین... اگه JW1 هستین رام میترا رو بریزین که خودش فارسی داره دیگه نیازی به اینکه خودتون نصب کنین نیست...

19. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •