تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 1298 اولاول ... 924925425825885895905915925935945955966026426921092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

بله
    خودش به تنهایی روی خطوط dlc سرویس میده
    خیلی از دوستای من بدون داشتن مخابرات از شبکیه یا آریافون سرویس گرفتند
    دوست من اینا یکسری پرت محدود داشتن که خیلی وقت پیش پر شده و الان تماس بگیرید می گن خط شما dlc هست و امکانش وجود نداره.

این که فقط از این دو شرکت برای خطوط DLC سرویس بگیرم آن هم با پنل خود شرکت مخابرات پس با سرویس دریافت کردن از خود مخابرات هیچ تفاوتی ندارد فقط یک نوع دور زدن خودمان است...من واقعا نمی دانم چرا شرکت های خصوصی دیگر اجازه ندازند به این خطوط سرویس واگذازی کنند
    عزیزم شرکت های دیگه هم مجوز دارن منتها سرویس دهی به مشترکین dlc نیاز به تجهیزات خاص و گرون قیمتی داره که از توان شرکت های خصوصی خارجه و اگر هزینه بکنن برای خرید این تجهیزات خیلی طول می کشه که بخواد براشون سود دهی داشته باشه و همچنین با اینهمه هزینه شاید نتونن تا حتی به 200 نفر سرویس بدن ، حالا خود شما فکر کن با این همه تقاضا برای adsl این کار فایده ای داره یا نه.

منتها مخابرات به خاطر اینکه سرمایه هنگفت داره اینکار براش راحته و چندسالی یکبار یکسری پرت روی خطوط dlc واگذار می کنه.عرض کردم که خود شبکیه هم این تجهیزات رو نداره و از رانژه مخابرات استفاده می کنه برای همین هست که شما باید همچنان مشترک مخابرات باشید تا بتونید از شبکیه هم سرویس بگیرید در نتیجه تنها شرکتی که می تونه به شما سرویس بده همون مخابرات هست
    Last edited by علی 254; 14-11-2013 at 18:44.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتتون به خیر
    من یه سوال داشتم در مورد سرویس های نا محدود
    سرویس نا محدود سرعتش دانلودش چقدر هستش/
    مثلا 512 : 64 تا رو ثابت میده ؟؟ بعد از یه مدت دانلود سرعت رو محدود نمیکنه؟؟
    کسی از دوستان از سرویس های جدید نامحدود اطلاعی نداره؟

3. این کاربر از *سینا* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

کسی از دوستان از سرویس های جدید نامحدود اطلاعی نداره؟
    اینطوری که دوستان می گن سرویس های نامحدود که توی طرح جدید گذاشتن افتضاح هستش و از خریدش پشیمون می شید ، فکر نمی کنم 512 بگیرید 64 بده ! اگر اینطوری بود که دیگه کسی سراغ سرویس های حجمی نمی رفت.

البته این اظلاعات مال طرح عید هست و معلوم نیست آیا این طرح های جدید هم اینطوری هستن یا نه ، ولی در کل نامحدود همه ی شرکت ها اینطوری هستن

5. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

اینطوری که دوستان می گن سرویس های نامحدود که توی طرح جدید گذاشتن افتضاح هستش و از خریدش پشیمون می شید ، فکر نمی کنم 512 بگیرید 64 بده ! اگر اینطوری بود که دیگه کسی سراغ سرویس های حجمی نمی رفت
    میگفت که 2 مگ بگیرید 200 تا 300 کیلوبایت دانلود میده.
    حالا راست و دروغش با خودشون!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

میگفت که 2 مگ بگیرید تا 200 تا 300 دانلود میده.
    حالا راست و دروغش با خودشون!!!
    سرویس 1 مگ نامحدود بقیه شرکت ها ی چیزی حدود ماهی میانگین 150 تومن هزینه اش هست!

منظورش سرویس های حجمی بوده نه نامحدود ، بله حجمی ها انقدر سرعتشون می تونه باشه.

8. این کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

عزیزم شرکت های دیگه هم مجوز دارن منتها سرویس دهی به مشترکین dlc نیاز به تجهیزات خاص و گرون قیمتی داره که از توان شرکت های خصوصی خارجه و اگر هزینه بکنن برای خرید این تجهیزات خیلی طول می کشه که بخواد براشون سود دهی داشته باشه و همچنین با اینهمه هزینه شاید نتونن تا حتی به 200 نفر سرویس بدن ، حالا خود شما فکر کن با این همه تقاضا برای adsl این کار فایده ای داره یا نه.

منتها مخابرات به خاطر اینکه سرمایه هنگفت داره اینکار براش راحته و چندسالی یکبار یکسری پرت روی خطوط dlc واگذار می کنه.عرض کردم که خود شبکیه هم این تجهیزات رو نداره و از رانژه مخابرات استفاده می کنه برای همین هست که شما باید همچنان مشترک مخابرات باشید تا بتونید از شبکیه هم سرویس بگیرید در نتیجه تنها شرکتی که می تونه به شما سرویس بده همون مخابرات هست
    جواب شما کاملا غیر منطقی هست شما می توانید با مدیر نمایدگی شاتل در اصفهان تماس بگیرید بپرسید که تنها دلیل شما برای سرویس ندادن روی خطوط DLC چیست فقط یک جواب دریافت می کنید انحصار طلبی مخابرات الان در اینترنت جست و جو انجام دهید در شهر های بزرگ روی خطوط DLC یک سالی هست شرکت های خصوصی سرویس به مشتریان واگذار می کنند اما تنها استان اصفهان است که مخابرات آن کاملا غیر حرفه ای عمل می کند.

10. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

عزیز من این بدبدختی الان تا جایی که من می دونم توی شهرهایی مثل تهران و مشهد هم هست ، کی گفته این مشکل حل شده ، در مورد انحصار طلبی مخابرات و کلاه برداری و دزدی که شکی نیست و این مشکلات اصلا همش زیر سر خود مخابراته...

اما شرکت های خصوصی هم اگه بخوان می تونن اقدام کنن ولی همونطور که گفتم هزینه زیادی براشون داره ، منظور نمایندگی شاتل این بوده که مخابرات اومده خط ها رو فیبر نوری کرده(dlc) والا ابنکه شرکت های خصوصی نتونن سرویس بدن حرف درستی نیست

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

عزیز من این بدبدختی الان تا جایی که من می دونم توی شهرهایی مثل تهران و مشهد هم هست ، کی گفته این مشکل حل شده ، در مورد انحصار طلبی مخابرات و کلاه برداری و دزدی که شکی نیست و این مشکلات اصلا همش زیر سر خود مخابراته...

اما شرکت های خصوصی هم اگه بخوان می تونن اقدام کنن ولی همونطور که گفتم هزینه زیادی براشون داره ، منظور نمایندگی شاتل این بوده که مخابرات اومده خط ها رو فیبر نوری کرده(dlc) والا ابنکه شرکت های خصوصی نتونن سرویس بدن حرف درستی نیست
    الان در شهر اهواز یک سری شرکت خصوصی روی این خطوط سرویس می دهند یا این شرکت ها قصد گسترش و نصب تجهیزات جدید را ندارد یا مخابرات مقصر است چون به هر حال چه الان چه چند سال بعد این کار باید انجام شود.الان مخابرات چند سالی است که خطوط کابلی را به فیبر نوری تغییر می دهد فقط تنها کسی که این وسط ضرر می کند ما مشترکین هستیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

نگاه کنید مقصر اول تا آخر که خود مخابرات هست ، الان هر شرکتی که بخواد می تونه منتها همونطور که گفتم نیاز به هزینه زیادی داره که زیر بار نمی ره ، این انحصار طلبی که می گن همین جاست ، مخابرات می تونه این هزینه رو پرداخت کنه و همه ی کسایی که خطشون dlc هست مجبورن از مخابرات بگیرن!

موارد بعدی هم در صفحات قبل بهش پرداختیم ، اینکه مخابرات سرویس های مختلفی رو برای کاربرا در نظر نمی گیره و صرفا به یک سرویس 128 اکتفا می کنه ، نه دانلود نامحدود ، نه شبانه رایگان و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

مخابرات دوباره طرح کمپین داده بیرون. کسی رفته پرسوجو کنه ببینه قضیه از چه قراره؟؟؟؟؟ الان بزرگترین نکته مبهمش اینجاست که سرعت دانلود شبانش چه قدره و ایا در اینده کم میشه یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •