تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 1291 اولاول ... 924925425825885895905915925935945955966026426921092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه frobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این " فعال سازی سرویس خط به خط وایمکس و تاریخچه انتقال" به چه درد می خوره کسی می دونه ؟

من فعالش کردن یه رمز برام اس ام اس کرد الان دقیقا می شه چه کار کرد ؟

من هم چند روز پیش پرسیدم و کسی جواب نداد . اما الان که مال خودم هم فعال شده بین دوتا خط خودم تست کردم و به جواب رسیدم . این انتقال خط به خط دقیقا مثل انتقال خط به خط سیم کارتهای ایرانسل عمل می کنه. یعنی اگر شما مثلا مبلغی اعتبار توی حسابت داشته باشی و دوستی در شرایطی جایی گرفتار شده باشه و نتونه به هر شکلی ( از طریق کارت شارژ یا کارت اعتباری بانکی ) اعتبارشو زیاد کنه شما می تونی از اعتبار خودت مبلغی رو به اون بدی تا اون استفاده کنه. البته دوسه تا نکته که من تا الان بهش رسیدم ( البته با آزمایش و ممکنه اشتباه باشه - چون هنوز گزینه help برای این حالت وجود نداره ) اینهاست :

1 - شما فقط می تونی از مبلغ ریالی اعتبارت برای طرف بفرستی و این امکان برای اعتبار حجمی ( ترافیک ) هنوز امکان نداره . یعنی شما اگر 4 گیگ حجم باقی مونده داشته باشی نمی تونی یک گیگ اونو به کس دیگه ای بدی . فقط از مبلغ ریالی می شه به مشترکین دیگه داد.

2- با توجه به بند بالا اصلا امکان خط به خط برای ترافیک های رایگان وجود نداره و ترافیک رایگان شما در هر حال بعد پایان مدت اعتبار از بین می ره .

3 - طرف مقابل می تونه ارسال شما رو قبول یا رد کنه. شما می تونید لیست کامل دریافتها و ارسالهای خودتون و قبول یا رد طرف را توی بخش تاریخچه ببینید.

حالا جدیدا ( فکر کنم از دیروز ) یه گزینه به اسم وفاداری اضافه شده که البته هنوز فعال نیست . احتمالا ایرانسل می خواد در حالت خوشبینانه امتیازاتی برای کاربران قدیمی تر در نظر بگیره . حالت بدبینانه اش هم اینه که ممکنه ایرانسل بخواد بعضی از امتیازاتی رو که الان داره به همه کاربرها می ده ( از قبیل اعتبار رایگان و ... ) رو از بعضی کاربرها بگیره . این در آینده مشخص می شه .
    نمی دونم چرا کار ایرانسل برعکس همه است. معمولش اینه که واسه یه امکان جدید اول اطلاع رسانی می کنن . بعد یک مدت آزمایشی و بعد هم کارکرد رسمی . اما ایرانسل همه کارها رو چپه انجام می ده . نمونه اش هم همین حالت خط به خط و وفاداری که اصلا هنوز هیچ اطلاع رسانی رسمی براشون نشده. شاید فرض ایرانسل اینه که با این کار سرگرمی خوبی برای کاربرهاش درست می کنه تا به کارکرد امکانات جدید پی ببرن !!!!

بگذریم . کسی جوابی برای اون سوال قبلی من پیدا نکرد ؟ چطور می شه حالت پروتکت ( اون سپر آبی و زرد روی آیکن کانکشن منیجر ) را حذف کرد ؟ نبود ؟

خوش باشید.

2. این کاربر از frobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونی الان درخواست تغییر طرح تعرفه رو بدی ولی تا اتمام دوره طرح فعلی ات، اعمال نمیشه.
    ممنون

من الان 7ماه دیگه دارم . یعنی چی تا اتمام دوره طرح فعلی ؟

منظورم اینه الان اگه درخواست بدم واسه ماه جدید اعمال میشه یا میره واسه 7 ماه بعد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان، خوش به حال مبین نتی ها، چون پوشش شبکه شون دوباره افزایش پیدا کرد، اما این ایرانسل فقط چند شهر در چند استان. آخه چرا ایرانسل اینقدر تنبل هستش؟

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام مودم جيبي ايرانسل كي مياد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من از دیشب مشکل عجیبی پیدا کردم....دیشب ساعت 9 هزینه ماه رو واریز کردم به مبلغ 130 هزار تومن ...بعد تا صبح هم 5 گیگ دانلود داشتم ...صبح که دیدم sms اومده که 65 هزار بدهی دارید و باید واریز کنید ...بعد من هم دوباره واریز کردم به امید اینکه این 65 هزار در ماه بعد حساب بشه ..ولی زنگ که زدم آخرین دفعه گفت مصرف آزاد حساب شده...جالبه واقعا...خوب من ساعت9 واریز رو انجام دادم و شروع دوره هم الان زده از 1/9/90 خوب 1 آذر از ساعت 12 شروع میشه...این وسط موندم ...میترسم 65 هزارتومن رو 1 جورایی دیگه برنگردونه به من...دوستان تا حالا به همچین مشکلی برخورد کرده بودید؟؟؟؟

الان تو حساب نگاه که میکنم 172 تک تومنی به ایرانسل من بدهکارم در حالی که ایرانسل باید 64 هزار به من بدهکار باشه....خواهشا یکی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

من 130 تومان دیشب برای 2مگ شارژ کردم الان میبینم اینقدر زده میزان اعتبار 379619

دیشب شارژ کردم

بعد پایین زده موجودی حساب 166688

یکی تویضح بده چی به چی هست؟؟

من الان گیج شده م

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یکی ما رو از سردرگمی نجات بده...یعنی 65 هزار که ما بعدا به حسابشون واریز کردیم رفت؟/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون

من الان 7ماه دیگه دارم . یعنی چی تا اتمام دوره طرح فعلی ؟

منظورم اینه الان اگه درخواست بدم واسه ماه جدید اعمال میشه یا میره واسه 7 ماه بعد ؟
    اونطور که خود ایرانسل گفته باید صبر کنی برای 7 ماه دیگه.

دوستان من از دیشب مشکل عجیبی پیدا کردم....دیشب ساعت 9 هزینه ماه رو واریز کردم به مبلغ 130 هزار تومن ...بعد تا صبح هم 5 گیگ دانلود داشتم ...صبح که دیدم sms اومده که 65 هزار بدهی دارید و باید واریز کنید ...بعد من هم دوباره واریز کردم به امید اینکه این 65 هزار در ماه بعد حساب بشه ..ولی زنگ که زدم آخرین دفعه گفت مصرف آزاد حساب شده...جالبه واقعا...خوب من ساعت9 واریز رو انجام دادم و شروع دوره هم الان زده از 1/9/90 خوب 1 آذر از ساعت 12 شروع میشه...این وسط موندم ...میترسم 65 هزارتومن رو 1 جورایی دیگه برنگردونه به من...دوستان تا حالا به همچین مشکلی برخورد کرده بودید؟؟؟؟

الان تو حساب نگاه که میکنم 172 تک تومنی به ایرانسل من بدهکارم در حالی که ایرانسل باید 64 هزار به من بدهکار باشه....خواهشا یکی کمک کنه
    شما 9 شب واریز کردی یا اینکه 9 شب واریز شما تایید شد؟ وقتی پول رو واریز میکنید همون موقع یه پیغام میده که تا 48 ساعت تایید این پرداخت شما ممکنه زمان ببره. خب این رو باید مد نظر قرار میدادید که یکی دو روز زودتر پول رو واریز کنید. البته واقعا این کار ایرانسل بی انصافی هست. بهترین کار برای شما اینه که با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید و قضیه رو بگید و امیدوار باشید که بررسی کنن. فکر می کنم قبلاً هم یکی از دوستان این مشکل رو داشت و با تماس تلفنی مشکلش حل شده بود. (اگه اشتباه نکنم)

10. این کاربر از mahdi_206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اونطور که خود ایرانسل گفته باید صبر کنی برای 7 ماه دیگه.

شما 9 شب واریز کردی یا اینکه 9 شب واریز شما تایید شد؟ وقتی پول رو واریز میکنید همون موقع یه پیغام میده که تا 48 ساعت تایید این پرداخت شما ممکنه زمان ببره. خب این رو باید مد نظر قرار میدادید که یکی دو روز زودتر پول رو واریز کنید. البته واقعا این کار ایرانسل بی انصافی هست. بهترین کار برای شما اینه که با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید و قضیه رو بگید و امیدوار باشید که بررسی کنن. فکر می کنم قبلاً هم یکی از دوستان این مشکل رو داشت و با تماس تلفنی مشکلش حل شده بود. (اگه اشتباه نکنم)
    خیلی تماس گرفتم ولی فعلا خبری از ایرانسل نیست ...با کلی پیگیری تونستم فعلا خط رو فعال کنم....خوب ما وقتی 9 پول رو واریز می کنیم ایرانسل باید چک کنه که ما ساعت 9 پول رو واریز کریم به حساب ایرانسل...در ضمن روز 1 آذر از 12 شب شروع میشه و این پول 130 هزار که من ریختم برای این 30 روز به طور کامل هست...واقعا موندم چیکار کنم...یعنی امکان داره دیگه پول به حساب برگشت داده نشه؟؟؟؟پول کمی هم نیست ...65 هزار تومان هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان، خوش به حال مبین نتی ها، چون پوشش شبکه شون دوباره افزایش پیدا کرد، اما این ایرانسل فقط چند شهر در چند استان. آخه چرا ایرانسل اینقدر تنبل هستش؟
    دوست خوبم
    من خودم الان مبین نت دارم استفاده میکنم
    فقط بهت میگم که قدر ایرانسل که داری رو بدون و به هیچ وجه گول پوشش سراسری مبین نت یا دانلود رایگان شبانه اش رو نخور.
    به هیچ وجه کیفیت ایرانسل با مبین نت قابل مقایسه نیست و واقعا کیفیت ایرانسل از مبین نت خیلی خیلی بهتره.
    روز های جمعه یا ساعتای رایگان آخر شب ، اینقدر سرعت افتضاحه که باید مودمو خاموش کنم بذارم کنار.
    روز ها هم افتضاحه و هر روز و هر هفته هم داره افتضاح تر میشه.
    من چون خودم هم ایرانسل و هم مبین نت دارم بهت توصیه میکنم که هیچ وقت حسرت داشتن مبین نت رو نخور !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •