البته ایشون منظورش وقت آزاد (بدون درنظر گرفتن زمان) بود نه کنکور آزاد
منم مشکل ایشون رو دارم یعنی توی وقت آزاد بیشتر درسا رو حدودا 30 درصد بهتر میزنم!
البته ایشون منظورش وقت آزاد (بدون درنظر گرفتن زمان) بود نه کنکور آزاد
منم مشکل ایشون رو دارم یعنی توی وقت آزاد بیشتر درسا رو حدودا 30 درصد بهتر میزنم!
آره کل درس ها. پیش و پایه. تا 13 اردیبهشت تموم میشه و بعدش هم توی 55 روز باقی مونده، برنامه ی باز خوانی می ده. برنامه رو هر هفته از طریق تلویزیون می ده. دوشنبه ها، شبکه ی آموزش، ساعت شیش و نیم.
احتمالا به درد پیش ها هم می خوره. احتمالا یه جوری تنظیم کنه که پیش ها هم به امتحاناشون برسن. البته من مسئولیتی قبول نمی کنم!
اول خوب فکر بکنید، بعد تصمیم بگیرین.
بفرما اينم از برنامه (خودت هر جا رو خواستي ميتوني تغيير بدي منظور اينه كه فرم كليش اينه بيشتر مباحثو داره !) اون شماره هايي كه از 1 تا 15 هست يعني اينكه مال نيمه ي اول ماهه (تاريخن!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ،
شما سوالای کنکور سال های قبل رو بزن ، اگه همه رو بالای 85 زدی بدون تسلطت خوبه ولی هیچ وقت یادت نره که عربی همش راه و روش داره برا تست زدن که در کسری از ثانیه میشه یک تستش رو بزنی ، به شرط اینکه اینقدر تست های کنکور رو زده باشی که روش ها اومده باشه دستت
(من اصلا قلمچی و درشکه چی و گاج و گیج و قبول ندارم )
(باز هم مثل همیشه من پاسخ های کتاب های خود سازمان سنجش رو توصیه می کنم!! اگه کسی ندونه فکر می کنه من تو فروش این کتابا سود دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
بابا تست سراسری ،حالا تو هر کتابی که می خواد باشه سراسریه دیگه...اسم کتاب که ملاک نیست که...مهم زدن تسته نه این که این تست تو کدوم کتاب اومده.(البته یکی نیست به خود من همینا رو بگه
)
درسته ولي پاسخ تشريحي هم مهمه ، بعضي كتابها مثل قلمچي و گاج راههايي براي حل مي گن كه احتمال به ذهن رسيدن اين راهها با ديدن سئوال خيلي كمه ولي طراح سئوال هر روز داره با اين سئوالها سر و كله مي زنه ، به قول دبير فيزيكمون راه حلهاي بعد از حل مي نويسن ! ، وقتي تست رو حل ميكني مي فهمي كه مثلا ويژگي A در سئوال وجود داره ، حالا همين رو توي گاج يا ... نوشته :بابا تست سراسری ،حالا تو هر کتابی که می خواد باشه سراسریه دیگه...اسم کتاب که ملاک نیست که...مهم زدن تسته نه این که این تست تو کدوم کتاب اومده.(البته یکی نیست به خود من همینا رو بگه )
" اگر به شكل ( يا صورت سئوال يا ... ) دقت كنيد مي بينيد كه ويژگي A وجود دارد ، پس ... !! "
ولي توي كتابهاي سنجش و يا توي تستهاي گزينه ي دو اين مورد كمرنگ تره ، مخصوصا گزينه ي دو كه تمام گزينه ها رو تحليل ميكنه و جواب رو هم كاملا وضح بيان مي كنه ...
موفق باشي ...
گاج چند مدتیه که تحولی تو کتاباش ایجاد شده و به نظرم بهتر شده کتاباش
بله . خود سازمان سنجش سوالات کنکورهای سراسری رو از 80 تا 87 یا 88 به اینور رو واس هر درس رو بطور جداگانه در کتابهایی زده. مثلا من سال سوم که بودم سوالات ریاضیات رو که در کنکور سراسری از سال 80 تا87 اومده رو خریدم . قیمتش هم ارزون هست. واسه هردس داره . اگه پیک سنجش رو ببینی متوجه میشی خودت . یا برو تو سایت تعاونی سازمان سنجش اونجا درخواست بده یا زنگ بزن واست بفرستن . یا از پدرام بوک بگیر
امیر جون تو سایت گزینه 2 آرشیو کنکورهای سراسری از سال 79 تا 88 موجوده
لینک گروه ریاضی:
سایر گروه ها هم میتونن از سایت گزینه 2 قسمت آرشیو کنکور سال های گذشته رو انتخاب کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه نمیشناسمولی به احتمال زیاد هست اگه پیدا کردم خبرت میکنم
نمیدونم میدونی یا نه ولی به هر حال تو کتاب سنجش آخر گاج چند دوره از سوالات آزاد هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)