برای من هم همین طوریه.
برای من هم همین طوریه.
من كه بازي نسخه اصلي دستم نيومده اما با دمو حسابي خوب بازي مي كنم از 5 تا بازي رو تاپ پلير 4 تا حتما مي برم اما يه مشكلي دارم اونم اينه كه از راه دور نميتونم شوت بكنم
شوتم فقط ميره وسط دروازه حتي وقتي جهت هم ميدم
توي پي اي اس 2009 هر چي شوت از دور ميزدم گل بود اما الان نه
رفتم يوتاب يه ويدئو ديدم پسره فقط از راه دور گل هاي قشنگ ميزد يكي ميتونه به من بگه چطور از راه دور گل بزنم ؟
مال من بعضی وقتها وسط بازی یکی دو ثانیه گیر می کنه ؟
آقا من بازیو از پاساژ گنجینه در قم گرفتم و چند دست بازی کردم اینم خیلی مختصر امتیاز من به بازی
گرافیک:9
گیم پلی:9.5
صدا:دقت نکردم
ارزش:10
امتیاز نهایی:9.5
دوستان باید بگم این بازی من رو خیلی تحت تاثیر قرار داد با اینکه من اصلا نسبت به هیچ بازی تعصب ندارم باید بگم خیلی چیزها در این بازی عالیه{البته صدا رو تست نکردم} هم گرافیک هم گیم پلی تا خودتون بازی نکنید نمیفهمید چهره بازیکنها هم از نظر ریزه کاریهای گرافیکی بالاست هم فوق العاده از نظر شباهت که اینجا محل شکست بسیار سنگین فیفای کنسولیه چمنها بسیار متنوع و زیباست بعضی حرکات که موشن کپچر شدن بینهایت انسان رو متلذذ میکنن(متاسفانه خیلی از حرکات مثل دویدنها موشن کپچر نشده اند برای همین از انیمیشنهای جالبی بهره مند نیستند که به نظرم در این قسمت پرو 2010 خیلی از فیفا عقب هست.به نظر شما چه دلیلی میتونه وجود داشته باشه که کنامی همه انیمیشنهارو موشن کپچر نکرده؟)
گیم پلی هم بهتره صحبتی نکنم چون با صحبت نمیشه بیان کرد فقط باید بازی کرد
فقط یک سوال چرا وقتی بازی میره سمت محوطه جریمه تیم سمت راست خیلی غیر طبیعی نورپردازیش زیاد میشه؟![]()
میدونی امین جان بازی نسبت به دمو از لحاظ گرافیک و گیم پلی خیلی بهتر شده بخصوص گیم پلی اما نسبت به دمو آسونتر شده. بعبارتی بدلیل کم شدن response time و همچنین اضافه شدن انیمیشن های تکمیلی و برطرف شدن نواقص پاسهای تودر , میشه بازی شناورتر و زیبا تری رو اجرا کرد اما بازی کمی آسونتر شده اگه فقط بیننده باشی خیلی لذت میبری . من توی دمو واقعا به سختی گل میزدم بیشتر بازیها نمیتونستم گل بزنم ( میدونم شما و خیلیهای دیگه توی همون دمو هم بقیه تیما رو شکست میدانین اما دارم مقایسه میکنم ) اما اینجا بطور میانگین توی هر بازی 1.2 گل میتونم بزنم البته همین حدود هم گل میخورم . یعنی توی این بازی نسبت به دمو هم میشه بیشتر گل زد و هم بیشتر گل خورد .
حالا امشب مستر لیگو راه میندازم احتمالا توی تورنمنتها حریفا قویتر میشن و امتیاز گرفتن سخت تر میشه .
در مجموع من راضیم واقعا این نسخه نسبت به 2009 خیلی پیشرفت کرده و نباید از انصاف گذاشت توی این یک سال شاید به اندازه دو تا نسخه روی این بازی کار شده . بعضیا فقط ایراد میگیرن به قول معروف طرف کنار گود وایستاده میگه لنگش کن .
در مورد سختی هم من یک سری راههای ابتکاری بلدم که میشه حریف از ما قدرتر بشه . مثلا توی b.a.l تواناییهای بازیکن رو اجازه میدم تا یک درصدی بالا بره . یا توی مستر لیگ قبل از شروع این مود قدرت دروازه بانها رو به یک نسبت حدود 10-15 درصد زیاد میکنم و اینو سیو میکنم . و یا همین درجه سوپر استار که حتما دنبالش هستم که بصورت دائمی آنلاک بشه و روشهای ابتکاری دیگه .
درمورد بهترین بازی راستش این نسبی اصلا نمیشه جواب قاطعی داد چون شرایط و موقعیت زمانی و مکانی در لذت بردن از یک چیزی تاثیر مستقیم داره اگه بخوام صرفا بگم کدوم بازی بیشتر بهم چسبیده باید بگم pes 3 اما اگه زیبایی کار رو در نظر بگیریم همین نسخه 2010 به نظرم کامل ترین و قشنگ ترین نسخه این بازیهاست .
کی نسخه کامل بدستت میرسه ؟
در مجموع من حرف شما رو قبول دارم اما مطمئنم از نسخه دمو بهتر شده . البته میخواستم مورد هوایی رو استثناء کنم اما چون دیدم نسبت به دمو یک مقدار بهتر شده دیگه حذفش نکردم .
آقا این کونامی کاپش چرا تو قسمت league.cup نیست ؟؟؟ پس کجاست ؟؟
بچه ها بازی خیلی قشنگ شده از همه لحاظ و هرچقدر هم که بازی کنید خسته نمیشید و ول کن نیستین..![]()
سلام
ممنون
میشه بگین این عکس ها رو چه سطح گرافیکی هستن؟
می خوام ببینم گرافیکش چطوریه...
بابا تو چه دل گنده ای داری نشستی barcelon real بازی می کنی ... من که دارم له له می زنم واسه مستر لیگ بیاد دستم 2 تا سیزن رو راحت پشت هم می رم
این متوسطه ولی high فوق العاده است .
منم مستر لیگ بازی می کنم ولی بالاخره باید یه چند دستی هم با برادرم بازی کنم دیگه . آخه اون خیلی بارسلون رو دوست داره منم رئال. این دست گفتیم من بارسا بگیرم اون رئال ببینیم کی بهتر با تیم اون یکی بازی میکنه که من این گل رو بهش زدم.
خداییش بازیه ما در حد المپیک سخت و دشوار و دلهره انگیز میشه و تا دقیقه ی آخر معلوم نیس کی میبره.![]()
Last edited by bahador2009; 21-10-2009 at 21:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)