سلام دوستان
من از اونجایی که همین الان با وایرلس آپ کردم و ورژن 50 رو دارم روی گوشی خیلی کف بر شدم و هی دارم پشت سر هم بازم کف بر میشم
اونوقت یه سوال داشتم و اونم اینکه نوکیا مپ چه تغییری دقیقا کرده واینکه راجع به cpuگوشی میتونید بهم اطلاعاتی بدید
سلام دوستان
من از اونجایی که همین الان با وایرلس آپ کردم و ورژن 50 رو دارم روی گوشی خیلی کف بر شدم و هی دارم پشت سر هم بازم کف بر میشم
اونوقت یه سوال داشتم و اونم اینکه نوکیا مپ چه تغییری دقیقا کرده واینکه راجع به cpuگوشی میتونید بهم اطلاعاتی بدید
یکی از دوستانی که Home Screen جدید نصب نکردن، میشه لطف کنن این فولدر از درایو C گوشی شون رو برای من بذارن(آپلود کنن!)؟ کارم بد گیره، مسترریست هم نمیخوام بکنم! تازه کلی برنامه و تم نصب کردم!
C:/Private/10207254
از یکی گرفتم این فایل ها رو ولی فایده ای نداشت!
مثل اینکه مجبورم ریست کنم! بکآپ Ovi Suite برنامه های فون مموری رو هم با تنظیماتش بر میگردونه؟ اگه بکآپ رو ری.استور کنم، دوباره Home Screen خراب نمیشه؟
بفرما ماله خودمو برات آپ کردم با اسکین:
تست شده روی گوشیه بدون --:
PowerMP3 v1.17 + Skins
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این گوشی رو وقتی خریدم ورژنش 30 بود و به 50 آپ کردم
من مپ رو تو ورژن 30 ندیدم ولی برنامرو چرا
برنامش آپ شده ولی زیاد باش کار نکردم ببینم چیزای دیگش تغییر کرده یا نه!!
CPU هم مدلش این هست:
ARM 11 434 MHz processor
Last edited by runner; 21-05-2010 at 16:01.
بدترین ایراد 5800 مصرف باتری زیاد ان است من رو کلافه کرده اگر سه ساعت فیلم ببینید تمام میشه من تقریبا هر روز شارژ میکنم
من فکر کردم گوشیم خرابه ولی مال دوستان هم اینجوری بود
درسته ولی خوب سه ساعت فیلم کم نیست!!!
شارژ به نسبت کارایی خودتون کم می شه!!![]()
همین که میشه باهاش فیلم نگاه کرد بدون نیاز به ذره بین خودش مزیته. معلومه که روشن کردن صفحه نمایش بزرگتر یعنی مصرف باتری بیشتر
با این وجود من فکر میکنم یکی از مزیتهای 5800 باطریشه نه اینه از معایبش باشه (در مقایسه با بعضی از مدلهای دیگه)
آقا 3-2 ساعت فیلم یا آهنگ که چیزی نیست؛ مگه زیاده؟ یا اگه گوشی 2 روز باتری نگه می داره می گن باتریش خیلی خوبه. برید گوشی های سونی اریکسون رو نگاه کنید انگار باتری ماشین بهش وصله. باتریش به زور تموم نمی شه.
Last edited by mohsen_rkh; 21-05-2010 at 17:09.
دوستان یکی دیگر از بدبختیهای 5800 اینه اگر شارژ شما به خط اخر برسه وخاموش بکنه خدا هم روشنش نمیکنه
ولی در گوشیهای سونی قابلیتی است که با گرفتن 10 ثانیه ایی دکمه پاور میشه چند تا تماس داشت
من قبلا n78 داشتم خدایی مصرفش صفر بود
الان از لحاظ مصرف 5800هر جا میرم شارژر هم همراهم میبرم
واقعا همیشه استرس خاموش بودن گوشیم رو دارم
Last edited by shabkard; 21-05-2010 at 18:05.
دوست عزیز شما وقتی تونستی با یه سونی اریکسون یه فیلم کامل توپ که 3 ساعت بود رو ببینی اونوقت خودتون متوجه میشی که چرا باطری تموم می شه!!!
در ضمن آهنگ بحثش با فیلم زمین تا زیر زمین فرق داره!!
با 5800 شما 35 ساعت بشین آهنگ گوش بده
آهنگ که تصویر نداره نهایت صفحه نمایش رو قفل می کنی و آهنگتو گوش می دی ولی فیلم فرق داره
سونی اریکسونم گوشیاییشون که درست حسابی باشن و فیلمای درست و حسابی رو پخش کنن دیگه بیشتر از 2روز شارژ نگه نمیدارن که!!!
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)