برای من ایمیل اومده، البته تو اسپم!شما هم بخش اسپم میلتون رو چک کنید.
بله دوست عزیز، اسپید تست اصلا قابل اعتماد نیست،اکثر مواقع 60-70 دانلود دارم، ولی اسپید تست اصلا برام لود نمیشه یا اگر لود بشه 512 رو 80-120 اینا نشون میده!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای من ایمیل اومده، البته تو اسپم!شما هم بخش اسپم میلتون رو چک کنید.
بله دوست عزیز، اسپید تست اصلا قابل اعتماد نیست،اکثر مواقع 60-70 دانلود دارم، ولی اسپید تست اصلا برام لود نمیشه یا اگر لود بشه 512 رو 80-120 اینا نشون میده!!!!
اینم تست من. البته زیاد هم درست نیست. من الان حدود 60-65 دانلود دارم. ولی سرعت هم یه کم افت کرده هم نوسان داره.
![]()
سلام
این سرویس eco بهتره یا art
بعدش این دانلود رایگان شبانه تا چند گیگ در ماه اعتبار داره
یک سئوال دیگه راهی وجود داره که بشه سرعت دان را زیاد کرد
سرويس art براي روزانه محدوديتي نداره
سرويس eco هم محدوديت دانلود شبانه نداره
شاتل ایمیل زده به من به شما ها هم زده ؟؟؟
مشترك گرامي،
با احترام،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان و ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن يكي از اصليترين اهداف شركت شاتل محسوب ميشود، اين شركت به طور مرتب و با برنامهريزي منسجم و دقيق، اقدامات لازم براي افزايش امكانات مورد نياز مخابراتي را در زودترين زمان ممكن انجام ميدهد.
از اين روي، از دو ماه گذشته نيز كليهي اقدامات لازم براي افزايش ظرفيت انتقال توسط اين شركت انجام و نامهها و درخواستهاي مورد نياز براي افزايش امكانات مخابراتي براي شركت مخابرات ارسال شده است، اما متاسفانه با وجود پيگيريهاي مكرر انجام شده، اين امكانات كه بايد در بازهي زماني مشخصي از سوي شركت مخابرات ارايه ميشده، هنوز در اختيار شركت شاتل قرار نگرفته و موجب گشته است تعدادي از مشتركين در برخي از روزها و يا ساعاتي از شبانهروز با مشكلاتي در سرعت دانلود رو به رو باشند.
گفتنيست، اين شركت براي حل سريع مشكل ياد شده و دريافت امكانات مورد نياز از شركت مخابرات، ضمن اين كه در حال جايگزيني راهكارهاي ديگري ارتباطيست، موضوع را از طريق سازمانهاي نظارتي نيز در دست پيگيري دارد.
بيگمان، تلاش و پيگيري بيوقفه براي برطرف ساختن اين مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه خواهد داشت و بر آن اميديم كه تلاشهاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.
اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاسگزاريم.
مدیر جون البته فقط سرویس آرت هوم(64kb) و آرت 7 و آرت 8 محدودیت حجمی ندارن.دانلود رایگان شبانه هم که دوستمون پرسیده بود: از ساعت 1 شب تا هفت صبح، اعتبارشم که دیگه نامحدوده،بستگی به سرویس تون داره که در این 6 ساعت رایگان چه قدر در ماه یا در سال بتونید دانلود کنید.
اگر از اکانت یا لینکهای مستقیم شده استفاده کنید مسلما سرعتتون خیلی بیشتره، البته دانلود منیجر هم خیلی در افزایش سرعت تاثیر داره.
فكر نكنم . تازه دارند عمليات خفن رانژه رو انجام ميدن ! فكر كنم يكي دو هفته ديگه بايد سماق بمكم !30 روز !
رکورد منو شکوندی که (25 روز) ....
انشا ا.. شنبه وصل میشه
اين مودمي كه خود شاتل ميده چه مارك و مدليه ؟؟ كسي ازش عكسي داره ؟ چون من به شكل مودم و چراغ هاش خيلي حساسم. ميخوام ببينم اگه به درد نمي خوره خودم برم يه مودم شاخ بخرم !
Last edited by babak22ir; 10-04-2009 at 10:46.
برو توسایت شاتل راهنما نصب adsl اونجا فایلهای مربوط به تک تک مودمها رو بگیر و ببین عکس مودمها رو زده معمولا مودمی که میده bilion هستش
ینی قدیم اینطور بود الان رو نمیدونم چه مودمی میدن؟
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)