چه شرکتی هستید؟
چه شرکتی هستید؟
شاتل خوب نیست یعنی تازگیا بد شده.
شاید طرح کردن سوال من اینجا درست نباشه چون اینترنت من دیال آپ هست ولی از بعد از تنظیم ویندوز سرعت اینترنت من بسیار زیاد شده و حداقل اینکه سایت ها رو به سرعت باز می کنه
با توجه به استفاده قبل و سرعت پایین گذشته من یک تست گرفتم که این شد
klbyt send 128
kb/s 8.5
kbps 68
...
این روند طبیعیه ؟ چون هیچ وقت بیشتر از 4 سرعت نمی گرفتم ...
هر چي هست به مخابرات مربوط مي شه. شايد مي خوان به همه 64 كيلوبيت بدن ما نمي دونيم. شايد تو اين مدت داشتن كار اجرايي مي كردن سرعت افت داشته الان كارشون تموم شده سرعتم بالا اومده.
چه تنظيماتي روي ويندوز انجام دادي؟ بگو ما هم انجام بديم.![]()
من صبانت دارم. وقتی شبانه رو از ساعت 3 میذارم تا ساعت 6 دانلود میکنه ولی بعدش قطع میشه و دیگه هم وصل نمیشه
مثلا امروز ساعت 6:30 امتحان کردم میگه user pass اشتباهه!
در حالیکه اگر از 3 شروع نکنم تا 7:45 هم کار میکنه! البته اطمینان ندارم که دقیقا به این خاطر باشه یا نه
چکارش باید بکنم؟ اگه 6 دستی قطعش کنم درست میشه؟
من تنظیماتی انجام ندادم ...
ویندوز رو نصب کردم بردم پیش بنده خدایی که وایرلس اونو واسه نوت بوک نصب کنه ... موقع استفاده هم این چراغ وایرلس روشن و خاموش می شه ... امکانش هست که از وایرلس خانه های اطراف داره استفاده می کنه ؟
من زیاد اطلاعی ندارم ولی چیزی که مشخصه تو تست سرعت اون از adsl 64 بیشتره
لطفا همه به این سوال ها جواب به دهند
adsl شما چه سرعتی دارد ( خرید از سرور )
با چه حجم و محدودیت زمانی خریده اید
به چه قیمتی
من خودم
256
24 ساعته 3gb
25000 تومان درماه
کمتر شرکتی Up رو به اندازه Down میبنده . چیز طبیعیه که نصف سرعت دانلود شماست.
سلام .
اگه الان به من کارد بزنن خونم در نمیاد !!!
من 88/10/09 از صبانت سرویس گرفتم ( 1 مگ با 6 گیگابایت برای 3 ماه ) .... الان من 6 گیگم رو تموم کردم .
زنگ زدم میگم قیمت هرگیگ اضافه چند هستش ؟؟ میگن ما اصلا گیگ فروشی نداریم !!!!!!!! باید یه بار دیگه سرویس سفارش بدین .... یعنی من 15 روز پیش که 70 هزار تومن پول دادم سوخت ... یعنی باید 80 هزار تومن دیگه بدم !!!!
بر پدرشون لعنت . فردا دارم میرم خطمو جمع میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)