asus am604g من دارم خیلی خوبه گرفتم 90 تومن
asus am604g من دارم خیلی خوبه گرفتم 90 تومن
مدل مودم tp-link w8901g هست...دو لپ تاپ هست میخوام سرعت یکیش 20 بشه یکیشم 10 بشه چون کلا سرعتش 30 هست راهش چیه؟
سلام ، پاسخ شما ، تو صفحه قبل ، پست شماره 5903 عرض شد. لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
آیا مودم adsl ای با امکان اتصال دو کامپیوتر یا بیشتر وجود دارد که خودش مدیریت پهنای باند را نیز انجام دهد(منظور من این است که بتوان درصد دلخواهی از پهنای باند اینترنت را به یک کاربر و درصدی دیگر را به کاربر دیگری اختصاص داد)؟ اگر هست در صورت امکان نام مدل و حدود قیمت انرا نیز ذکر کنید.
در ضمن این ویژگی در مودمهای با یک پورت شبکه و یک پورت usb نیز وجود دارد؟
با تشکر
سلام سهیل جان
به p30 خوش اومدی . . .
1- بعضی مودم هایی که روتور هم هستن و چند تا خروجی LAN دارن ، این قابلیت رو دارن. من از برندهای دیگه خبری ندارم ولی تو مدل های ایسوس ؛ امکانش هست :
AM604 : با 4 خروجی LAN برای اتصال 4 کامپیوتر ( حدود 50 تومن)
AM604g : با 4 خروجی LAN و وایرلس ( تا 15 کاربر) ( حدود 75-85 تومن)
wl-600g : با 4 خروجی LAN ، وایرلس و USB برای اتصال پرینتر یا فلش مموری ( حدود 105 تومن )
روی مودم های وایرلس دار Asus که Firmeware شون رو آپگرید کرده باشن ، مثل عکس زیر میشه برای کاربرها اولویت تنظیم کرد. حتی بعضی هاشون رو هم Block کرد. با یکی-دو کلیک ساده:
2- در اون مودم ها تا حالا نشنیدم .
دوستانی که AM602 دارن ؛ ممنون میشم بگین آیا میتونید واسه کاربرهای LAN و USB بطور جداگانه ، اولویت و محدودیت سرعت ایجاد کنین؟
ممنون . . .
Last edited by a6l3i; 05-01-2010 at 00:31.
با تشکر فراوان از شما
شما گفتید در مودمهای وایرلس ایسوس میشه این اولویت را تعیین کرد، در AM604 این امکان وجود داره؟
و آیا میشود دقیقا درصدی از پهنای باند را اختصاص داد یا تنها اولویت میتوان داد؟
بازهم از پاسخ شما تشکر میکنم
خیر الان نگاه کردم نمیشه اصلا جایی برای تنظیمات کلاینت ها نبود !
این 600 خیلی خفنه مثل این کهمن با اون تنظیمای که برای گیم اپتیمایز میشه خیلی کیف کردم (عکسشو گذاشتی)
با سلام
من هدف این است که اینترنت را بین دو کامپیوتر به اشتراک بگذارم و میخواهم که طوری باشه که یکی کل پهنای باند را نگیره به دیگری هیچی نرسه. آیا این اولویت دادن این قابلیت را دارد یا ممکن است کل پهنای باند را به بالاترین اولویت تخصیص دهد؟
بچه هایی که am604g یا DSL_G31 دارند نیز این چک کنند ممنون میشوم.
با تشکر
سلام
ببخشيد من نفهميدم که مدل مودم شما چيه؟
با تشکر
سلام . . .
1- مورچه چیه که کله پاچش چی باشه؟ مگه پهنای باند شما چقدره؟
همین Low, Normal, High کارت رو راه میندازه. تازه این که بهتره. چون هوشمنده!
اونجوری که شما میگی اگه مثلا به یه کاربر 20 درصد بدی ، وقتی بقیه off هستن اون مفلوک همون 20 درصد رو داره و مابقی پهنای باند ول معطل . . .
ولی اینجوری وقتی کاربرهای high حضور دارن که هیچ ، ولی وقتی off بشن ، پهنای باند بطور اتومات در اختیار مابقی قرار میگیره.
2- درمورد سوال دوم پست قبلی تون هم ، که Panzer عزیز جوابشو گفتن. مودم am602 که یه LAN داره و یه USB نمیتونه رو کاربرها محدودیت بذاره.
----------------------------------
ممنون ، لطف کردی.
آره به قیافش نمیخوره اینهمه جینگول مینگول باشه!![]()
Last edited by a6l3i; 05-01-2010 at 13:45.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)