کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بیشتر بگو ببینم چه رشتهای انتخاب کردی و دلیل انتخابت چی بود و ....
کتابهایی که خودت خوندی رو بگو. کدومش از همه بهتر بود؟کلی مطلب مونده باید
امسال ازت یاد بگیریم تا رتبه خوب مثل خودت بیاریم.![]()
حرفای بسیار خوبی زدید!!!
ولی من یکمی مشکل دارم!!!
اینکه هر کتابی بخونید رو قبول ندارم الان به نظر شما بین زیست خیلی سبز و گاج یا کانون فرقی نیست؟!!
مثلا برای زیست که خیلی درس حیاتی هست باید در صورت لزوم بهترین کتابو داشت که اونم خیلی سبزه!!!
ولی مخالف وقت تلف کردن زیاد تو این تاپیکم برای خرید کتاب اگه تو خرید کتاب بین دو یا سه تا شک داشتین لفتش ندین !!! اولا ببینین نظرات موافق بیشتر به سمت کدوم کتابه بعد خودتونم موقع خرید کتاب مقایسه داشته باشین ولی وقت تلف نکنین!!!
هوافضای شریف
هم علاقه هم شانس(البته من برق بیشتر دوس داشتم اما نشد دیگه)
کتابامم تو پست جدا معرفی میکنم
هر کمکی بود در خدمت هستیم![]()
منم همچین حرفی نزدم ، من گفتم کتاب مهمه اما مهمتر از اون خوندنشه.من خودمم واسه گرفتن کتاب وسواس داشتم اما حرفم اینه که چرا بعضی از دوستان که کتاب گرفتن بازم شک میکنن و میگن اگه اون کتاب خوبه بریم اونو بگیریم،اینه که وقت دوستانو هدر میده.وگرنه من که کارم تموم شده اما دلم واسه دوستانم تو این تاپیک می سوزه که وقتشونو هدر میدم با این مسائل چون کسی که تو این تاپیک میاد حتما میخواد درس بخونه.
امیدوارم منطورمو رسونده باشم![]()
Last edited by نفر اول کنکور; 06-10-2010 at 21:32.
آخ حرف دل منو زدی خدا نکنه فلان نفر برتر کنکور از کتابی استفاده کرده باشه دیگه همه میگن اون خوبه و اون کتابو میخرن حالا اگه نتونن کتابو بفهمن به خودشون شک می کنن نه اینکه شاید کتاب مناسب اونا نباشه
کاملا تایید میشه..............
دقیقا همینطوره![]()
بچه ها اصلا رو یه کتاب واسه عربی اتفاق نظر وجود نداره؟
سلام
دنبال یه کتاب عربی خوب می گردم.
عربی ایاد فیلی رو دیدم که به نظرم آورده مطالب انسانی رو هم گفته و آدم رو گیج می کنه.
عربی نشر الگو هم فقط تست هست و به درد نمیخوره.
فوت و فن عربی و عربی کم حجم و مقوی هم به دلمون نبود !
عربی سبز گاج هم واقعا دیگه خیلی زیاده گویی کرده !
یه عربی خوب میشه معرفی کنید ؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)