روی مهاجم باشه بهتره من با ترینر همون اولش کل قدرت هام رو گذاشتم رو 99 بعدش هدفم بدست آوردن عناوین بود بعد رسیدن به تمام عناوین ممکن سعی کردم پستهای جدید یاد بگیرم
روی مهاجم باشه بهتره من با ترینر همون اولش کل قدرت هام رو گذاشتم رو 99 بعدش هدفم بدست آوردن عناوین بود بعد رسیدن به تمام عناوین ممکن سعی کردم پستهای جدید یاد بگیرم
سلام
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک
یه سوال کسی هست جوابمو بده
من یه seting دانلود کردم و با اون تونستم رزولیشن بازیو بالا ببرم ولی همون seting اسمشو مثل اسم seting پچ Gamingaccess گزاشتم ولی جواب نمیده چیکار کنم رزولیشنش بالا بره
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــون میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ م
دوست من میشه بیشتر توضیح بدی ...........
setting که بشه روزولیشن بازی رو بالا برد..............!!!!!!!!!!!!
![]()
بچه ها واسه اینکه بشه بازیکن 2 پا بشه رو چی باید تمرکز کرد؟
Juce، گفته توی این چندسالی که درگیر پروژه کیت سرور بود از خیلی از کاراش عقب افتاده که مهمترینش ادامه
تحصیلاتشه!
معلومه که نمیشه دوست عزیز!!!!! چون به گمونم Gaming یه خورده روی فایل خودش کدنویسی داشته!
بیا، این ستینگ اصلی GamingAccess:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچی چنین چیزی امکان داره خیلی روش کار کردم مثلا گل ها رو با پای غیر تخصصی میزدم اکثرا ولی از 4 بیشتر نمیشه حتی با ترینر هم نمیشه افزایش داد الته میشد ولی ظاهرا کسی که ترینر PES Legend رو ساخته یادش رفته این پارامتر رو قرار بده. نمی دونم شایدم امکان پذیر نیست
دوست عزیز ربطی به ستینگ نداره که مانیتور شما ماکسیمم رزولیشنی رو که ساپورت کنه فایل ستینگ اون رو به صورت هوشمند تشخیص میده و حداکثر رزولیشنی که اونجا میاره همون ماکسیمم رزولیشن مانیتور شماست مثلا مانیتور من رزولیشنش 1440 در 900 هست و حداکثر رزولیشنی که بازی به من میده همین مقدار هست
+++++++++++++
PES 2009 رو آنلاین بازی کنید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟!!!!
فیس که وارد پچ gamingaccess می کنم توی بازی که میرم و میخوام فیسی رو که وارد کردم نگاه کنم یدفعه dont send میده میاد بیرون
من منظور شما رو متوجه شدم . ممنونم که کمکم میکنی . ولی من همه این کارها رو یعنی : ریختن پچ 1.1 و 1.2 و کرکهای مربوط به هر ورژن ریختن نت فرم ورک 3.5 تغییر ویندوز و خیلی کارهای دیگرو انجام دادم ولی دردی رو دوا نکرد واسه همینم یکی از دوستان محبت کرد و پچ آپدیت فول ورژن از سایت GamingAccess رو بهم داد که حجمشم زیاده تا شاید مشکل حل شد ولی باز هم همینطور موند . حالا اگه شما راه حل دیگه ای سراغ دارید منو در جریان بزارید.
اه بابا چیه این پچ اینقدر علاقه دارید من که اصلا خوشم نمیاد اینقدر زلم زیمبو سوار بازی کنم لطفش به اون اورجینال بودنش فقط کافیه با کیت سرور لباس ها و لوگو ها و اسامی تیمها + اسمی بازیکنان فیک رو اصلاح کنی بعد بشینی بازی کنی دست کونامی هم درد نکنه دست خودمونم درد نکنه که کار نیمه تمامش (لایسنس نکردن) رو کامل می کنیم بعضی وقتا میگم دمش گرم که کامل لایسنس نمیکنه و ما یه کمی با کیت سرور مشغول میشیم اتفاقا حال میده آدم خودش چند تا تیم رو به صورت لایسنس شده در بیاره مگه نه؟
پچ و بخیال برید آنلاین بازی کنید
هاردم 40 هست همه گیم ها رو پاک کردم Turok نصب کردم فعلا یه چند روزی گرفتار اینم کم پیدا بودم یه وقت نگران نشیدهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم وقتی شما دی وی دی بازی رو میذاری داخل دی وی دی رام این اتوران میاد یا نه؟
![]()
سلام دوستان ................
PES conector for hamachi 1.0.3e
Also known as PES GREEN 1.0.3e - English Version
Vista users: run program as administrator.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
///////////////////////////////////////////////////////
PesGreen 1.0.3e
دانلود:
////////////////////////////////////////////////////////////کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hamachi cz, de, en, fr, it, pl, ru languages.
دانلود:
/////////////////////////////////////////////////////////////کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Install this certificate too !
دانلود:
////////////////////////////////////////////////////////////////////////کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Note by demonkp:
Install the certificate
open hamachi,
If u host, choose 1, then input your hamachi ip and press enter
the other side choose 2, need first input your hamachi ip,enter, then his own one,enter
if u be client, press 2, first input your VS's hamachi ip
then yours and press enter
ur VS choose 1, input his own hamachi ip.press enter
Remember, always host person open the game first,after the room is created, then join the client player.
中文版 (Chinese version) pes2009hamachi 1.0.3v
دانلود:
.................................................. .......................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Napoli Channel Scoreboard v1.0
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[CENTER].................................................. ..........................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)