تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 940 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602642692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حالا با توجه به اینکه من ذاتا یک cf هستم باید بیشتر تمرکزم روی وظایف مربوط به هافبک باشه یا مهاجم ؟
    روی مهاجم باشه بهتره من با ترینر همون اولش کل قدرت هام رو گذاشتم رو 99 بعدش هدفم بدست آوردن عناوین بود بعد رسیدن به تمام عناوین ممکن سعی کردم پستهای جدید یاد بگیرم

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک
    یه سوال کسی هست جوابمو بده
    من یه seting دانلود کردم و با اون تونستم رزولیشن بازیو بالا ببرم ولی همون seting اسمشو مثل اسم seting پچ Gamingaccess گزاشتم ولی جواب نمیده چیکار کنم رزولیشنش بالا بره
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
    ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــون میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ م

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــک
    من یه seting دانلود کردم و با اون تونستم رزولیشن بازیو بالا ببرم ولی همون seting اسمشو مثل اسم seting پچ Gamingaccess گزاشتم ولی جواب نمیده چیکار کنم رزولیشنش بالا بره
    کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــک
    ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــون میشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ م

دوست من میشه بیشتر توضیح بدی ...........

setting که بشه روزولیشن بازی رو بالا برد..............!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه ها واسه اینکه بشه بازیکن 2 پا بشه رو چی باید تمرکز کرد؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

چرا ساخت kitserver متوقف شده؟
    Juce، گفته توی این چندسالی که درگیر پروژه کیت سرور بود از خیلی از کاراش عقب افتاده که مهمترینش ادامه

تحصیلاتشه!

سلام
    معلومه که نمیشه دوست عزیز!!!!! چون به گمونم Gaming یه خورده روی فایل خودش کدنویسی داشته!

بیا، این ستینگ اصلی GamingAccess:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها واسه اینکه بشه بازیکن 2 پا بشه رو چی باید تمرکز کرد؟
    هیچی چنین چیزی امکان داره خیلی روش کار کردم مثلا گل ها رو با پای غیر تخصصی میزدم اکثرا ولی از 4 بیشتر نمیشه حتی با ترینر هم نمیشه افزایش داد الته میشد ولی ظاهرا کسی که ترینر PES Legend رو ساخته یادش رفته این پارامتر رو قرار بده. نمی دونم شایدم امکان پذیر نیست

سلام
    دوست عزیز ربطی به ستینگ نداره که مانیتور شما ماکسیمم رزولیشنی رو که ساپورت کنه فایل ستینگ اون رو به صورت هوشمند تشخیص میده و حداکثر رزولیشنی که اونجا میاره همون ماکسیمم رزولیشن مانیتور شماست مثلا مانیتور من رزولیشنش 1440 در 900 هست و حداکثر رزولیشنی که بازی به من میده همین مقدار هست

+++++++++++++
    PES 2009 رو آنلاین بازی کنید!

کد:

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من وقتی توی پچ gamingaccess فیس وارد می کنم dont send میده
    مشکلش چیه؟
    کسی نمیتونه کمک کنه؟؟!!!!
    فیس که وارد پچ gamingaccess می کنم توی بازی که میرم و میخوام فیسی رو که وارد کردم نگاه کنم یدفعه dont send میده میاد بیرون

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

موضوع اینه که شما منظور ما رو تحویل نگرفتی دوست عزیز وگرنه حل می شد تا الان شما گیمینگ اگزس رو ول کن من یه حرف ساده می زنم کونامی یه آپدیت رسمی ارائه کرده به نام Update Patch 1.20 که 21 مگ حجمش هست و یک فایل PES2009.EXE که 26.8 مگ هست شما از این 2 تا استفاده می کنی بقیه رو فراموش کن وقتی فایل کرک PES2009.EXE که 26.8 مگ حجمش هست می ریزی Update Patch 1.20 رو اجرا می کنی بازیت اپدیت میشه مثلا اون موقع می تونی از توی خود بازی آپدیت های جدیدی که برای دیتا بیس بازی میاد دانلود کنی و مهمتر از همه دیگه Dont Send نمیده بهت نه توی BAL نه توی Master league و نه UCL
    من منظور شما رو متوجه شدم . ممنونم که کمکم میکنی . ولی من همه این کارها رو یعنی : ریختن پچ 1.1 و 1.2 و کرکهای مربوط به هر ورژن ریختن نت فرم ورک 3.5 تغییر ویندوز و خیلی کارهای دیگرو انجام دادم ولی دردی رو دوا نکرد واسه همینم یکی از دوستان محبت کرد و پچ آپدیت فول ورژن از سایت GamingAccess رو بهم داد که حجمشم زیاده تا شاید مشکل حل شد ولی باز هم همینطور موند . حالا اگه شما راه حل دیگه ای سراغ دارید منو در جریان بزارید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی نمیتونه کمک کنه؟؟!!!!
    فیس که وارد پچ gamingaccess می کنم توی بازی که میرم و میخوام فیسی رو که وارد کردم نگاه کنم یدفعه dont send میده میاد بیرون
    اه بابا چیه این پچ اینقدر علاقه دارید من که اصلا خوشم نمیاد اینقدر زلم زیمبو سوار بازی کنم لطفش به اون اورجینال بودنش فقط کافیه با کیت سرور لباس ها و لوگو ها و اسامی تیمها + اسمی بازیکنان فیک رو اصلاح کنی بعد بشینی بازی کنی دست کونامی هم درد نکنه دست خودمونم درد نکنه که کار نیمه تمامش (لایسنس نکردن) رو کامل می کنیم بعضی وقتا میگم دمش گرم که کامل لایسنس نمیکنه و ما یه کمی با کیت سرور مشغول میشیم اتفاقا حال میده آدم خودش چند تا تیم رو به صورت لایسنس شده در بیاره مگه نه؟

پچ و بخیال برید آنلاین بازی کنید
    کد:
    هاردم 40 هست همه گیم ها رو پاک کردم Turok نصب کردم فعلا یه چند روزی گرفتار اینم کم پیدا بودم یه وقت نگران نشیدها

من منظور شما رو متوجه شدم . ممنونم که کمکم میکنی . ولی من همه این کارها رو یعنی : ریختن پچ 1.1 و 1.2 و کرکهای مربوط به هر ورژن ریختن نت فرم ورک 3.5 تغییر ویندوز و خیلی کارهای دیگرو انجام دادم ولی دردی رو دوا نکرد واسه همینم یکی از دوستان محبت کرد و پچ آپدیت فول ورژن از سایت GamingAccess رو بهم داد که حجمشم زیاده تا شاید مشکل حل شد ولی باز هم همینطور موند . حالا اگه شما راه حل دیگه ای سراغ دارید منو در جریان بزارید.
    ببینم وقتی شما دی وی دی بازی رو میذاری داخل دی وی دی رام این اتوران میاد یا نه؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان ................

PES conector for hamachi 1.0.3e

Also known as PES GREEN 1.0.3e - English Version

کد:
    Vista users: run program as administrator.
    ///////////////////////////////////////////////////////
    PesGreen 1.0.3e
    دانلود:
    کد:
    ////////////////////////////////////////////////////////////
    Hamachi cz, de, en, fr, it, pl, ru languages.
    دانلود:

کد:
    /////////////////////////////////////////////////////////////
    Install this certificate too !
    دانلود:
    کد:
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Note by demonkp:

Install the certificate
    open hamachi,
    If u host, choose 1, then input your hamachi ip and press enter
    the other side choose 2, need first input your hamachi ip,enter, then his own one,enter

if u be client, press 2, first input your VS's hamachi ip
    then yours and press enter
    ur VS choose 1, input his own hamachi ip.press enter

Remember, always host person open the game first,after the room is created, then join the client player.

中文版 (Chinese version) pes2009hamachi 1.0.3v
    دانلود:

کد:
    .................................................. .......................................

Napoli Channel Scoreboard v1.0

کد:
    دانلود:
    کد:
    [CENTER].................................................. ..........................
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •