سلام
جو الان به بانک رفت. -- went
جو الان به بانک رفته (است) -- went
در واقع تفاوت
گذشته ی ساده و
حال کامل اینجا ملاک هست، چون از لحاظ معنا در فارسی، نمیشه خیلی به تفاوتشون پی برد
تفاوت گذشته ی ساده و حال کامل، در این هست که در گذشته ی ساده،
زمان مشخص هست.
یعنی حتی اگه زمان ذکر نشه، ولی شمای صحبت کننده و مخاطب هر دو از زمانی که در دارین ازش صحبت میکنین با خبر هستین.
ولی در حال کامل، زمان اصلا مهم نیست. اینکه جو کی رفته بانک، هیچ اهمیتی نداره. فقط با این جمله این را میگیرم که رفته بانک و فعل "go" این برداشت را به ما میده که هنوز در بانک هست.
در این جمله، چون now اومده، شاید went گزینه ی بهتری باشه. هرچند اگه قصد انتخاب یکی از گزینه ها هست.
much برای اسامی غیرقابل شمارش به کار میره: there is not much water in this glass
پ.ن: من یادمه ، در یکی از کلاس های زبانم، یکی از اساتیدمون میگفت many و much بهتره در حالت منفی استفاده بشن و از a lot در جملات مثبت استفاده کرد.
راستش در کتاب های گرامر خیلی به این نکته توجه نشده و من با چشمای خودم این نکته را نخواندم.
ولی به هرحال ، ته ذهنم مونده بود، گفنم اینجا هم بگم
اگه دوستان اطلاع دقیق تری دارن بگن حتما : )
is not swimming
چون does not swim و در واقع حال ساده، صحبت از عادت ها و کارهاییست که ما روزانه انجام میدیم، و از اونجایی که this morning اومده، پس نمیتونیم از حال ساده که بیان کننده ی عادت هاست استفاده کنم.
حدس میزنم 50 pence
pence هم یعنی سکه
ولی مطمئن نیستم! دوستان کمک !
معنی که هر سه به معنای کار کردن هستند و معنی متفاوت نمیتونین قائل شیم
موضوع اینه که فعل بعد از let به شکل ساده و بدون to میاد. بنابراین work باید باشه.