تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 1135 اولاول ... 924925425825885895905915925935945955966026426921092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

واقعا اوج پيشرف صنعت خودرو سازي آمريكا رو از همين يه قلم ميشه متوجه شد كه ماستنگ به موتوري به حجم 5.8 هشت سيلندر ، چنين گشتار بالا، قدرت 662اسب بخار، با دو توربو، و شتاب صفر تا 100 اون 3.5 ثانيه، سرعت 320 كيلومتر در ساعت، فقط 15.7 ليتر مصرف ميكنه!يعني فقط از نظر حجم و تعداد سيلندر با موتورهاي متداول شورلتهاي هشت سيلندر توي ايران تشابه داره،و در بقيه موارد، واقعا يه چيز ديگه است!
    توي مجله car & driver چيزاي جالبي در موردش نوشته، حتما بخونيد.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه فکر تخیلی:اگه میشد یه روزی یه موتور و گیربکس از اینا وارد کنی بعد ببندی رو بیوک.فقط این وسط یه مشکل داره اونم اینکه اگه جای دسته موتوراش یکی نباشه چیکار کنیم. اگه دسته تعویض دندش برای تو اتاق اومدن جاش یکی نباشه اونوقت نمیتونم ببندم.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مشكلي از اين نظر نيست.
    اگر بشه با قيمت مناسبي گيرآورد و بدون دردسرهاي شماره گذاري براي شماره بلوك سيلندر، راحت ميشه با كمي دستكاري، اين نوع موتورهاي جديد رو با گيربكس اونها توي ماشينهاي خودمون سوار كنيم.
    اما مشكل دياك و كامپيوتر و داستانهاي ديگه اي مثل قطعات يدكي و...هست.
    مطمئنم الان ميشه راحت موتور و گيربكس دست دوم كامارو يا ماستنگ مدل 2004 يا 2010 رو كه چندان كار نكرده يا حتي در حد نو هست رو از كويت يا امارات خريداري كرد، چون اونجا كسي نمياد ماشين تصادفي رو بازسازي بكنه و همشون اوراق ميشن.

5. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

یه بیوک B5 سرمه ای دیدم که ماشین نسبتا خوبی بود.
    به اندازه سه چهار تیکه کوچیک باید رنگش لکه گیری میشد.بقیه رنگ خوب بود.
    تودوزی و داشبرد هم فابریک بود اما تودوزی خیلی کم زدگی داشت.داشبرد هم ترک ریز داشت.
    جلو و عقب ماشین پلمپ بود و ضربه نداشت.
    نیاز به یه جفت لاستیک نو داشت.
    رینگ های فوق العاده نو بودن.قریبلکش هم همینطور.
    وضعیت موتور هم خوب بود و داخل محفظه موتور و زیر کاپوت فابریک و دست نخورده بود.
    کلا ماشین خوبی بود و استعداد فوق العاده شدن رو داشت.
    قیمتشو هم 7.5 گفتن.
    ماشین روغن ریزی هم نداشت و شرایطش خوب بود.
    بنظرتون می ارزید؟؟
    نظر خودم اینه که می ارزید مخصوصا اینکه تیپ کم یابی هم هست و البته موتور و گیربکس رو هم کاملا و با قدرت به شرط می دادن.
    خیلی دلم بود معامله بشه.

7. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه بیوک B5 سرمه ای دیدم که ماشین نسبتا خوبی بود.
    به اندازه سه چهار تیکه کوچیک باید رنگش لکه گیری میشد.بقیه رنگ خوب بود.
    تودوزی و داشبرد هم فابریک بود اما تودوزی خیلی کم زدگی داشت.داشبرد هم ترک ریز داشت.
    جلو و عقب ماشین پلمپ بود و ضربه نداشت.
    نیاز به یه جفت لاستیک نو داشت.
    رینگ های فوق العاده نو بودن.قریبلکش هم همینطور.
    وضعیت موتور هم خوب بود و داخل محفظه موتور و زیر کاپوت فابریک و دست نخورده بود.
    کلا ماشین خوبی بود و استعداد فوق العاده شدن رو داشت.
    قیمتشو هم 7.5 گفتن.
    ماشین روغن ریزی هم نداشت و شرایطش خوب بود.
    بنظرتون می ارزید؟؟
    نظر خودم اینه که می ارزید مخصوصا اینکه تیپ کم یابی هم هست و البته موتور و گیربکس رو هم کاملا و با قدرت به شرط می دادن.
    خیلی دلم بود معامله بشه.
    سلام.
    عکسی ازش نگرفتید؟
    به نظر من میارزه.رنگ فابریک بود دیگه؟
    بی5 تیپ خاصیه یه روزی میشه که همه دنبال بی5 میفتن.

9. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

نه محمد جان چون بالا سر ماشین رفته بودیم برای خرید ،اگه عکس می نداختیم ممکن بود صاحبش توهم بزنه و ....
    آره رنگ ماشین 50 درصد فابریک بود.اما چند تا لکش باید درست میشد.مصه دور گلگیرا.
    جلو عقب سالم سالم بود.
    کلا وضعیت خوب روو به بالایی داشت و با کمی رسیدگی میشد یه چیز آس ازش در آورد.
    حیف خودم پوول نداشتم وگرنه برای خریدش درنگ نمیکردم.
    در کل تیپ خیلی توپیه این b5 و البته اون موتور و گیربکس دستیش جای هیچ کمبودی رو نمیزاره برای صاحبانش.
    بنظر من کسی اگه میخواد قدرت آمرکایی رو تجربه کنه این b5 ها بهترین گزینست.

11. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام اقا محسن
    b5 داشبرد هلالی داره ؟چون من b4 سوار شدم و داشبرد هلالی داشت با صندلی یه تکه.گیربکسش چی مثل نوا سی 5 هست یا 3 دندس؟من با b4 خیلی حال کردم .ولی تا حالا b5 ندیدم.به همین دلیل دسته دنده نوا رو اوردم رو فرمون و دنبال صندلی یه تکه هم براش هستم.
    دفرانسیل چی؟کلاچداره یا معمولیه.

13. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ببخشید میشه بگین این دف کلاج دار دقیقا چیه و با معمولی چه فرقی داره؟! مزیت؟؟؟
    ممنون

15. این کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام اقا محسن
    b5 داشبرد هلالی داره ؟چون من b4 سوار شدم و داشبرد هلالی داشت با صندلی یه تکه.گیربکسش چی مثل نوا سی 5 هست یا 3 دندس؟من با b4 خیلی حال کردم .ولی تا حالا b5 ندیدم.به همین دلیل دسته دنده نوا رو اوردم رو فرمون و دنبال صندلی یه تکه هم براش هستم.
    دفرانسیل چی؟کلاچداره یا معمولیه.
    سلام بر محمد آقای گل.درست گفتم؟؟
    داشبرد b5 خطیه.یعنی کیلومترش دایره ای نیست و بطور خطی و افقی هست.کلا داشبردش با بیوک معمولی ها فرق میکنه.
    نکته جالب گیربکسش هست که 4 دنده جلو هست.از این گیربکس ها که باید برای دنده عقبش شیفترو بکشیم سمت بالا و بعد دنده رو جا بندازیم.
    b5 هم یکی از اون تیپ های خاص بیوک هست.من خیلی ازش خوشم اومد.شنیده های من میگه چون این تیپ، تیپ اسپورت بیوک بوده دارای موتور های شاتون کوتاه بودن برای شتاب گیری های بهتر و سریعتر.
    جالب اینجا بود صاحب ماشین وقتی ماشین روشن بود بمن گفت ماشینو بندازم دنده عقب و وقتی ماشین توی دنده بود سوئیچو چرخوند و ماشینو خاموش کرد و سوئیچو هم برداشت.بعدش به من گفت حالا ببین میتونی دندشو خلاص کنی.هر کار کردم گیربکس رو از حالت دنده عقب خلاص کنم نشد که نشد.
    راستی این ماشین کولرش هم سالم بود منتها فقط باید شیلنگاش تعویض میشد.
    هنوز موندم که چرا دوستم راضی به معامله ماشین نشد.
    -----------

17. 3 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ببخشید میشه بگین این دف کلاج دار دقیقا چیه و با معمولی چه فرقی داره؟! مزیت؟؟؟
    ممنون
    اقا من رفتم توضیح بدم که دیدم چیزایی که نوشتمو خودمم سر در نیاوردم یعنی خوب توضیح ندادم.گشتم یه پست از علی هافکلاچ پیدا کردم میزارم اینجا.
    قبلا حق کپی رایت رو میدم به علی اقا هافکلاچ از اعضای تی تی.

دفرانسيل يه گيربكسه كه يه ورودي و دوتا خروجي داره
    خوب اگه نيروي ورودي هميشه 50-50 بين دو خروجي تقسيم بشه ماشين تو اولين پيچ چرخ داخليش هرزگردي ميكنه و منحرف ميشه و يا حتا چپ ميشه
    خوب براي جلوگيري از اين اتفاق يه هوزينگ طراحي كردن متشكل از چند تا دنده پينيون و شافت و ... كه وضيفش اينه كه اجازه بده چرخها بتونن با رعت متفاوتي حركت كنن و گشتاور با توجه به سرعت چرخش بينشون منتقل بشه
    اين عمل رو بهش ميگن ديفرنشل يا فرانسويش ميشه دفرنسيل ( چيزي كه اجازه اختلاف و تفاوت رو ميده) منظور اختلاف سرعته

حالا ماشيناي عادي با اين موضوع كم به مشكل بر ميخورن
    اما به هر حال بر ميخورن ديگه
    مثلا اگه يكي از چرخها چسبندگيش از دست بره همه ي گشتاور به اون چرخ منتقل ميشه و چرخي كه رو زمينه به خاطر مقاومت استكاك از حركت مي ايسته

براي جلوگيري از اين موضوع قفل دفرانسيل ساخته شده و كلاچ دفرانسيل
    قفل براي ماشيناي بيابوني يا باري خوبه و به كار سواري نمياد ( چون نيرو رو 50-50 ميكنه)
    اما كلاچ
    يه مجموعه هاي صفحه هاي فولادي و كربني يا سراميكي هستن كه با يه سري فنر در كنار هم قرار گرفتن كه در حالت عادي رو هم ميتونن بلغزن
    اينها رو روي هوزينگ دفرانسيل در جهت هاي خروجي ميذارن
    فنر اين كلاچ ها به اختلاف گشتاور حساسه و اگه اختلاف بين دو سمت از يه حدي كه از قبل تو كار خونه محاسبه شده بالاتر رفت كلاچها رو فشده ميكنن كه اختلاف گشتاور يا سرعت دوتا خروجي برگرده به همون محدوده اي كه تعريف شده
    اينجوري اگه يه چرخ تماسش از زمين جدا بشه مقدار قابل توجهي از گشتاور به چرخ روي زمين هم وارد ميشه و ماشين از حركت نمي ايسته
    البته كلاچها مخروطي هم هست كه به جاي صفحه ي صاف مروطي هستن و درگيريشون هم بيشتر و قويتره
    ولي چند صفحه اي ها دقيقتر هستن و عمومي تر

كاربردهاشم براي ماشيناي اسپرته كه تو پيچ پايدارتر عمل كنن و همچنين براي دريفت هم مناسبه
    امنيت رانندگي بالا ميره
    تو جاهاي ليز و موقع شتابگيري هم كمك زيادي ميكنه

19. 5 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •