تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 905 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602642692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام رفیق. لطفا یه کم توضیح بدین. صدا از کدوم طرف بیشتر میاد. توی دست انداز که میافتین صدا میده ؟ آروم که حرکت میکنید صدا میده یا فرقی نمیکنه ؟
    ماشین صفره ؟ چون هزار تا کار کرده می پرسم .
    آروم که حرکت می کنه صدا میده داداش . تقریبا میشه گفت سرعت که بیشتر میشه صدا هم کم میشه. ولی صدای بیسش تقریبا همیشه هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

نمیتونم تشخیص بدم داداش صدا از کدوم طرفه ولی هر چی هست از عقبه ... شاید از لاستیکا شایدم طبق چیزی که اون دوستمون گفت از اگزوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

توی دست انداز صدای خاصی نمیده ... ماشینو دو ماهه گرفتم هزار تا کار کرده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

کمک فنراشم چهار گوششو امتحان کردم صدای خاصی نمیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

خوش آمدید
    با اینکه مشخص نیست دقیق از کجاست ولی به نظر میاد ضربه به اگزوز وارد شده باشه
    آروم که حرکت می کنه صدا میده داداش . تقریبا میشه گفت سرعت که بیشتر میشه صدا هم کم میشه. ولی صدای بیسش تقریبا همیشه هست. نمیتونم تشخیص بدم صدا از کدوم طرفه ولی هر چی هست از عقبه ... شاید از لاستیکا شایدم طبق چیزی که شما گفتید از اگزوز. توی دست انداز صدای خاصی نمیده ... ماشینو دو ماهه گرفتم هزار تا کار کرده . کمک فنراشم چهار گوششو امتحان کردم صدای خاصی نمیده

در آغاز فعالیت safnan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان وقت همگی بخیر .
    آقا امروز متوجه شدم فن رادیاتورم کار نمیکنه.
    دمای آب وسط بود یه کمی هم داشت رد میشد بالاتر . بچه ها گفتن یک رله ای داره که شاید اون خرابه.
    اومدن خونه بازرسی کردم رله رو پیدا کردم تست کردم سالم بود. فن رو هم با مولتی متر تست کردم سالم بود. مستقیم از باتری برقش دادم کار میکرد.
    رله عمل نمیکنه . یعنی به سیم پیچ رله برق نمیاد. به سیم پیچ برق میدم عمل میکنه و فن کار میکنه. یعنی یه جورایی از مدار کنترل فرمان به رله نمیاد.
    فشنگی رو هم تست کردم سالمه. یعنی درش آوردم نشانگر آمپر اومد پاییین. دوباره زدم سرجاش آمپر دمای آب رفت بالا.
    حالا موندم دیگه چیکار کنم.
    لطفا راهنمایی کنید. تا حالا واسه کسی پیش اومده ؟
    میخام نقشه سیم کشی رو پیدا کنم ببینم سیمهای سیم پیچ رله فن به کجا میرن ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من واشر سر سیلندر ماشین رو عوض کردم ، دو روز میشه
    بعد تعویض هم این دو روز آب کم کرده
    عادیه ؟؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان من واشر سر سیلندر ماشین رو عوض کردم ، دو روز میشهبعد تعویض هم این دو روز آب کم کرده عادیه ؟؟؟
    سلام
    یا سیستم خنک کننده نشتی داره یا واشر درست نصب نشده
    بگردین دنبال نشتی با توجه به مقدار کم شدن آب

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان وقت همگی بخیر . آقا امروز متوجه شدم فن رادیاتورم کار نمیکنه. دمای آب وسط بود یه کمی هم داشت رد میشد بالاتر . بچه ها گفتن یک رله ای داره که شاید اون خرابه. اومدن خونه بازرسی کردم رله رو پیدا کردم تست کردم سالم بود. فن رو هم با مولتی متر تست کردم سالم بود. مستقیم از باتری برقش دادم کار میکرد. رله عمل نمیکنه . یعنی به سیم پیچ رله برق نمیاد. به سیم پیچ برق میدم عمل میکنه و فن کار میکنه. یعنی یه جورایی از مدار کنترل فرمان به رله نمیاد. فشنگی رو هم تست کردم سالمه. یعنی درش آوردم نشانگر آمپر اومد پاییین. دوباره زدم سرجاش آمپر دمای آب رفت بالا. حالا موندم دیگه چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید. تا حالا واسه کسی پیش اومده ؟ میخام نقشه سیم کشی رو پیدا کنم ببینم سیمهای سیم پیچ رله فن به کجا میرن ؟
    سلام
    شاید ماشینتون ار نوعی هست که 2 سنسور آب داره
    یکی برای آمپر
    یکی هم برای کامپیوتر که فن رو کنترل میکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان وقت همگی بخیر . آقا امروز متوجه شدم فن رادیاتورم کار نمیکنه. دمای آب وسط بود یه کمی هم داشت رد میشد بالاتر . بچه ها گفتن یک رله ای داره که شاید اون خرابه. اومدن خونه بازرسی کردم رله رو پیدا کردم تست کردم سالم بود. فن رو هم با مولتی متر تست کردم سالم بود. مستقیم از باتری برقش دادم کار میکرد. رله عمل نمیکنه . یعنی به سیم پیچ رله برق نمیاد. به سیم پیچ برق میدم عمل میکنه و فن کار میکنه. یعنی یه جورایی از مدار کنترل فرمان به رله نمیاد. فشنگی رو هم تست کردم سالمه. یعنی درش آوردم نشانگر آمپر اومد پاییین. دوباره زدم سرجاش آمپر دمای آب رفت بالا. حالا موندم دیگه چیکار کنم. لطفا راهنمایی کنید. تا حالا واسه کسی پیش اومده ؟ میخام نقشه سیم کشی رو پیدا کنم ببینم سیمهای سیم پیچ رله فن به کجا میرن ؟
    سلام
    شاید ماشینتون ار نوعی هست که 2 سنسور آب داره
    یکی برای آمپر
    یکی هم برای کامپیوتر که فن رو کنترل میکنه
    مسیر سیم کشی اینه
    سنسور , کامپیوتر,رله ی دور کند یا رله ی دور تند , فیوز فن ,فن
    کامپیوتر برق میده به سنسور (ولتاژ ثابت) , سنسور ولتاژ متغیر برمیگردونه به کامپیوتر با توجه به درجه حرارت آب داخل موتور, کامپیوتر با توجه به مقدار ولتاژ رسبده ار سنسور برق میده به رله ی دور آرام یا دور تند , رله هم برق فن رو وصل میکنه, برق از فیوز میگذره و میره برای فن

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •