آروم که حرکت می کنه صدا میده داداش . تقریبا میشه گفت سرعت که بیشتر میشه صدا هم کم میشه. ولی صدای بیسش تقریبا همیشه هست
آروم که حرکت می کنه صدا میده داداش . تقریبا میشه گفت سرعت که بیشتر میشه صدا هم کم میشه. ولی صدای بیسش تقریبا همیشه هست
نمیتونم تشخیص بدم داداش صدا از کدوم طرفه ولی هر چی هست از عقبه ... شاید از لاستیکا شایدم طبق چیزی که اون دوستمون گفت از اگزوز
توی دست انداز صدای خاصی نمیده ... ماشینو دو ماهه گرفتم هزار تا کار کرده .
کمک فنراشم چهار گوششو امتحان کردم صدای خاصی نمیده
آروم که حرکت می کنه صدا میده داداش . تقریبا میشه گفت سرعت که بیشتر میشه صدا هم کم میشه. ولی صدای بیسش تقریبا همیشه هست. نمیتونم تشخیص بدم صدا از کدوم طرفه ولی هر چی هست از عقبه ... شاید از لاستیکا شایدم طبق چیزی که شما گفتید از اگزوز. توی دست انداز صدای خاصی نمیده ... ماشینو دو ماهه گرفتم هزار تا کار کرده . کمک فنراشم چهار گوششو امتحان کردم صدای خاصی نمیده
سلام دوستان وقت همگی بخیر .
آقا امروز متوجه شدم فن رادیاتورم کار نمیکنه.
دمای آب وسط بود یه کمی هم داشت رد میشد بالاتر . بچه ها گفتن یک رله ای داره که شاید اون خرابه.
اومدن خونه بازرسی کردم رله رو پیدا کردم تست کردم سالم بود. فن رو هم با مولتی متر تست کردم سالم بود. مستقیم از باتری برقش دادم کار میکرد.
رله عمل نمیکنه . یعنی به سیم پیچ رله برق نمیاد. به سیم پیچ برق میدم عمل میکنه و فن کار میکنه. یعنی یه جورایی از مدار کنترل فرمان به رله نمیاد.
فشنگی رو هم تست کردم سالمه. یعنی درش آوردم نشانگر آمپر اومد پاییین. دوباره زدم سرجاش آمپر دمای آب رفت بالا.
حالا موندم دیگه چیکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید. تا حالا واسه کسی پیش اومده ؟
میخام نقشه سیم کشی رو پیدا کنم ببینم سیمهای سیم پیچ رله فن به کجا میرن ؟
سلام
دوستان من واشر سر سیلندر ماشین رو عوض کردم ، دو روز میشه
بعد تعویض هم این دو روز آب کم کرده
عادیه ؟؟؟
سلام
یا سیستم خنک کننده نشتی داره یا واشر درست نصب نشده
بگردین دنبال نشتی با توجه به مقدار کم شدن آب
سلام
شاید ماشینتون ار نوعی هست که 2 سنسور آب داره
یکی برای آمپر
یکی هم برای کامپیوتر که فن رو کنترل میکنه
سلام
شاید ماشینتون ار نوعی هست که 2 سنسور آب داره
یکی برای آمپر
یکی هم برای کامپیوتر که فن رو کنترل میکنه
مسیر سیم کشی اینه
سنسور , کامپیوتر,رله ی دور کند یا رله ی دور تند , فیوز فن ,فن
کامپیوتر برق میده به سنسور (ولتاژ ثابت) , سنسور ولتاژ متغیر برمیگردونه به کامپیوتر با توجه به درجه حرارت آب داخل موتور, کامپیوتر با توجه به مقدار ولتاژ رسبده ار سنسور برق میده به رله ی دور آرام یا دور تند , رله هم برق فن رو وصل میکنه, برق از فیوز میگذره و میره برای فن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)