میفرمائید چه کار کنیم که بهتر بشه
میفرمائید چه کار کنیم که بهتر بشه
سلام
چند تا مشکل دارم که به هیچ نتیجه ای نرسیدم
خواهشا کمک کنید
1- مهم تر از همه اینکه توی اف اس پسنجر فقط خودم میتونم پرواز کنم یا میشه یه هواپیما و خلبان دیگرو گذاشت که اون کار کنه و پول دراره؟
2- موقع تیک اف بعضی وقتا گیر میده که هواپیمارو عمودی کنه و یا دم و به زمین بزنه یا استال که باید با زور دسته رو پایین نگه دارم و سرع با اتو پایلت ارتفاع رو زیا کنم
3- atc در پرواز ifr بعضی وقتا یه مسیر تکراری رو که 100 بار رفتم اشتباه میده و ترمینیت میکنه منو اونم توی fsp!!!!!
4- برنامه های اضافی و هم که هیچ جا ندارند من گیر نیوردممثلا بعضی از فرودگاهها (فهمیدم که هر فرودگاه یه دی وی دی جدا داره برا نصب درسته؟
خواهش میکنم جوابم رو بدین
ممنون
حدود یک هفتس که نمی تونم تو multiplayer وارد بشم هر چی رو signin کلیک میکنم اتفاقی نمی افته!!!![]()
سلام از دوستان کسی میدونه تو مشهد از کجا میشه پچ شیبه ساز microsaft flight simulator x با کرک سالم و بدون مسکل خرید قبلا" ازتون ممنومنم
با تشکر از لطف شما خود سایت نوین پندار هم برای فروش داره ولی چون به تجربه فهمیدم خرید از سایت ها خصوصا" اگر خراب باشه ارزش پی گیری نداره برای همین به دنبال آدرسی تو مشهدم که اگر به مشکل خوردم امکان دسترسی به فروشنده رو داشته باشم
نسخه نوین پندار رو نخر به لعنت خدا هم نمی ارزه!
دوستان یه تام کت خوب واسه FSX میخوام.
[QUOTE=گلابي;7375070]نسخه نوین پندار رو نخر به لعنت خدا هم نمی ارزه!
دوستان یه تام کت خوب واسه FSX میخوام.[/QUOTEممنون از راهنماییت چی پیشنهاد میدی در ضمن به سایت ایرو سنتر یه سر بزن
سلام دوستان
من ميخوام اين هواپيما رو دانلود کنم که تو آموزش نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اجرا که ميکنم پيغام خطا ميده که Aircract.cf not found please reinstall PMDG 747-400 before ...
رو FSX هستش ، نميدونم بايد چيکار کنم ميشه لطفاً راهنمايی کنيد ؟
سلام
من هم حدودا یک ماهه که همین مشکل رو دارم. فکر کنم چون gamespy فیلتره این مشکل بوجود میاد. لطفاً دوستان اهل فن جواب بدن.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)