فقط بعضی از فایل ها که پسوندشون "package" هست ممکنه با اپدیت های جدید کار نکنن
یه برنامه برای کسایی که مشکل زبان دارن البته خودم تستش نکردم ولی مربوط به یه سایت معتبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بعضی از فایل ها که پسوندشون "package" هست ممکنه با اپدیت های جدید کار نکنن
یه برنامه برای کسایی که مشکل زبان دارن البته خودم تستش نکردم ولی مربوط به یه سایت معتبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M_@li; 14-01-2012 at 13:18.
سلام به همه
آقا من یه مشکل خفن با بازیم دارم...سیمز 3 رو که نصب میکنم مشکلی نداره و تو بازی میره...ورژنش هم 1.0.615 هست که آپدیتش به 1.0.630 رو که تو پست اول توضیح داده شده بود دانلود میکنم و تو پوشه بازی میریزم بعدش که رو update که تو همون فایل پچ هست کلیک میکنم یه صفحه Dos فرم باز میشه و شروع میکنه به آپدیت بازی ولی بعد از تمو شدنش آیکون Sims Launcher من محو میشه و عملا دیگه بازی بالا نمیاد...مشکل از چیه چون من اضافه شونده هاش رو گرفتم و میخوام نصب کنم ولی با آپدیت به 630 و پاک شدن آیکون بازی بعد از نصب آپدیت عملا هیچ کاری نمیشه کرد...در ضمن تو مسیر Regedit اون فایل SKU خودش به صورت پیش فرض 2 هست...لطفا اگه کسی میدونه بگه که چیکار کنم تا سیمزم به 630 آپدیت بشه و بتونم اضافه شونده هارو نصب کنم.
سلام دوستان. من بازی رو نصب کردم بعد طبق آموزشهایه پست اول ورژن بازی رو تغییر دادم و دوتا از پچ هایه بازی رو نصب کردم.حالا بعد از نصب پچ ها زبان بازی من از انگیلی به یه زبون دیگه تغییر پیدا کرده(منظورم زبان نوشته هایه بازی هستش)
از رییجیستری هم کلید locale رو به که به صورت پیش فرض es-MX بود رو به es-US تغییر دادم ولی بعد این کار دیگه بازی اجرا نمیشه برام. ولی وقتی به حالت اول برمیگردونمش دوباره میتونم بازی رو اجرا کنم. خواهشا کمک کنید
تا حالا سعی کردین پک هارو نصب کنید؟
دوتا پست بالاتر رو یه نیگا بندازید یه فایل گذاشتم .امتحان کنید شاید درست شد (برای دانلود باید تو سایتش عضو شید)
Last edited by M_@li; 14-01-2012 at 20:03.
سلام. خیلی ممنون دوست عزیز پست بالایت رو قبلا دیده بودم ولی نمیدونستم برای دانلودش عضو بشم ممنون دان کردم مشکلم حل شد, اما حالا یه مشکل جدید پیدا کردم اونم اینکه
من پوشه Mods رو ایجاد کردم و چندتا فایل هم ریختم توش ولی الان که بازی رو اجرا میکنم سیو خودم رو که انتخاب میکنم تا یه جایه مشخص لود میشه ولی بعدش دیگه وایمیسته و جلو نمیره همون جا میمونه. پوشه Mods رو پاک کردم ولی بازم مشکلم حل نشد.![]()
از وقتی که بازی رو گرفتم یه بار نشد درست و حسابی بازی کنم![]()
از فولدر sims 3 توی (Documents\Electronic Arts\The Sims 3)یه بک اپ بگیرید بعد دلیتش کنید و بعد از پاک کردن یه بار برید توی بازی و بیاید بیرون اون فولدر دوباره ساخته میشه.بعدش از روی بک اپی که از فولدر گرفتید اول سیو هارو برگردونید و امتحان کنید اگه درست شد فولدر downloads رو هم برگردونید که دانلود هارو از اول نصب کنید .اگه درست شد خبر بدید لطفا
در ضمن اصل حال سیمز به همینه هی گند بزنی به بازی دوباره درستش کنی![]()
Last edited by M_@li; 15-01-2012 at 10:03.
سلام داداش. این کارم کردم ولی درست نشد بازم همون مشکل رو دارم .
مشکلم با یه پچ 700 مگی که ورژن Reloaded رو به Razor تبدیل میکرد درست شد...حالا یه سوال دیگه دارم...من 5 تا پک اول بازی رو خریدم و نصب هم کردم...آیا باید برای اینکه همه اینا تو بازی کار کنن تک تک کرکشون کنم یا اینکه فقط اضافه شونده آخر رو کرک کنم کافیه؟
بحث ریختن همه ی پک ها باهم یه ذره پیچیده هستچون بعضی کرک ها مربوط به سیمز پایه و بعضی کرک ها فقط مربوط به پک ها هستند. شما بهتره کرک مربوط به هر پکی رو روی خودش بریزید و فقط کرک اخرین پک (که مربوط آخرین اپدیت بازی هست) رو روی سیمز پایه هم بریزید.
راستی اینجا کسی با create world tool کار کرده؟ من نصب کردم ولی ارور میده میگه فایل های بازی رو پیدا نمیکنه![]()
Last edited by M_@li; 15-01-2012 at 20:38.
دوستان یعنی کسی نمیدونه بازی من چش شده. هرکاری کردم ولی درست نشد. خواهشا یکی جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)