تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 691 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه M_@li's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واقعا ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووون
    خیلی سایت باحالیه
    تا حالا 29 تا ماشین دانلود کردم از این سایت!
    فقط بعضی از فایل ها که پسوندشون "package" هست ممکنه با اپدیت های جدید کار نکنن
    یه برنامه برای کسایی که مشکل زبان دارن البته خودم تستش نکردم ولی مربوط به یه سایت معتبره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M_@li; 14-01-2012 at 13:18.

داره خودمونی میشه M.Scorpion.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همه

آقا من یه مشکل خفن با بازیم دارم...سیمز 3 رو که نصب میکنم مشکلی نداره و تو بازی میره...ورژنش هم 1.0.615 هست که آپدیتش به 1.0.630 رو که تو پست اول توضیح داده شده بود دانلود میکنم و تو پوشه بازی میریزم بعدش که رو update که تو همون فایل پچ هست کلیک میکنم یه صفحه Dos فرم باز میشه و شروع میکنه به آپدیت بازی ولی بعد از تمو شدنش آیکون Sims Launcher من محو میشه و عملا دیگه بازی بالا نمیاد...مشکل از چیه چون من اضافه شونده هاش رو گرفتم و میخوام نصب کنم ولی با آپدیت به 630 و پاک شدن آیکون بازی بعد از نصب آپدیت عملا هیچ کاری نمیشه کرد...در ضمن تو مسیر Regedit اون فایل SKU خودش به صورت پیش فرض 2 هست...لطفا اگه کسی میدونه بگه که چیکار کنم تا سیمزم به 630 آپدیت بشه و بتونم اضافه شونده هارو نصب کنم.

در آغاز فعالیت ebi17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من بازی رو نصب کردم بعد طبق آموزشهایه پست اول ورژن بازی رو تغییر دادم و دوتا از پچ هایه بازی رو نصب کردم.حالا بعد از نصب پچ ها زبان بازی من از انگیلی به یه زبون دیگه تغییر پیدا کرده(منظورم زبان نوشته هایه بازی هستش)
    از رییجیستری هم کلید locale رو به که به صورت پیش فرض es-MX بود رو به es-US تغییر دادم ولی بعد این کار دیگه بازی اجرا نمیشه برام. ولی وقتی به حالت اول برمیگردونمش دوباره میتونم بازی رو اجرا کنم. خواهشا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قا من یه مشکل خفن با بازیم دارم...سیمز 3 رو که نصب میکنم مشکلی نداره و تو بازی میره...ورژنش هم 1.0.615 هست که آپدیتش به 1.0.630 رو که تو پست اول توضیح داده شده بود دانلود میکنم و تو پوشه بازی میریزم بعدش که رو update که تو همون فایل پچ هست کلیک میکنم یه صفحه Dos فرم باز میشه و شروع میکنه به آپدیت بازی ولی بعد از تمو شدنش آیکون Sims Launcher من محو میشه و عملا دیگه بازی بالا نمیاد...مشکل از چیه چون من اضافه شونده هاش رو گرفتم و میخوام نصب کنم ولی با آپدیت به 630 و پاک شدن آیکون بازی بعد از نصب آپدیت عملا هیچ کاری نمیشه کرد...در ضمن تو مسیر Regedit اون فایل SKU خودش به صورت پیش فرض 2 هست...لطفا اگه کسی میدونه بگه که چیکار کنم تا سیمزم به 630 آپدیت بشه و بتونم اضافه شونده هارو نصب کنم.
    تا حالا سعی کردین پک هارو نصب کنید؟
    سلام دوستان. من بازی رو نصب کردم بعد طبق آموزشهایه پست اول ورژن بازی رو تغییر دادم و دوتا از پچ هایه بازی رو نصب کردم.حالا بعد از نصب پچ ها زبان بازی من از انگیلی به یه زبون دیگه تغییر پیدا کرده(منظورم زبان نوشته هایه بازی هستش)
    از رییجیستری هم کلید locale رو به که به صورت پیش فرض es-MX بود رو به es-US تغییر دادم ولی بعد این کار دیگه بازی اجرا نمیشه برام. ولی وقتی به حالت اول برمیگردونمش دوباره میتونم بازی رو اجرا کنم. خواهشا کمک کنید
    دوتا پست بالاتر رو یه نیگا بندازید یه فایل گذاشتم .امتحان کنید شاید درست شد (برای دانلود باید تو سایتش عضو شید)
    Last edited by M_@li; 14-01-2012 at 20:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. خیلی ممنون دوست عزیز پست بالایت رو قبلا دیده بودم ولی نمیدونستم برای دانلودش عضو بشم ممنون دان کردم مشکلم حل شد, اما حالا یه مشکل جدید پیدا کردم اونم اینکه
    من پوشه Mods رو ایجاد کردم و چندتا فایل هم ریختم توش ولی الان که بازی رو اجرا میکنم سیو خودم رو که انتخاب میکنم تا یه جایه مشخص لود میشه ولی بعدش دیگه وایمیسته و جلو نمیره همون جا میمونه. پوشه Mods رو پاک کردم ولی بازم مشکلم حل نشد.
    از وقتی که بازی رو گرفتم یه بار نشد درست و حسابی بازی کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام. خیلی ممنون دوست عزیز پست بالایت رو قبلا دیده بودم ولی نمیدونستم برای دانلودش عضو بشم ممنون دان کردم مشکلم حل شد, اما حالا یه مشکل جدید پیدا کردم اونم اینکه
    من پوشه Mods رو ایجاد کردم و چندتا فایل هم ریختم توش ولی الان که بازی رو اجرا میکنم سیو خودم رو که انتخاب میکنم تا یه جایه مشخص لود میشه ولی بعدش دیگه وایمیسته و جلو نمیره همون جا میمونه. پوشه Mods رو پاک کردم ولی بازم مشکلم حل نشد.
    از وقتی که بازی رو گرفتم یه بار نشد درست و حسابی بازی کنم
    از فولدر sims 3 توی (Documents\Electronic Arts\The Sims 3)یه بک اپ بگیرید بعد دلیتش کنید و بعد از پاک کردن یه بار برید توی بازی و بیاید بیرون اون فولدر دوباره ساخته میشه.بعدش از روی بک اپی که از فولدر گرفتید اول سیو هارو برگردونید و امتحان کنید اگه درست شد فولدر downloads رو هم برگردونید که دانلود هارو از اول نصب کنید .اگه درست شد خبر بدید لطفا
    در ضمن اصل حال سیمز به همینه هی گند بزنی به بازی دوباره درستش کنی
    Last edited by M_@li; 15-01-2012 at 10:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از فولدر sims 3 توی (Documents\Electronic Arts\The Sims 3)یه بک اپ بگیرید بعد دلیتش کنید و بعد از پاک کردن یه بار برید توی بازی و بیاید بیرون اون فولدر دوباره ساخته میشه.بعدش از روی بک اپی که از فولدر گرفتید اول سیو هارو برگردونید و امتحان کنید اگه درست شد فولدر downloads رو هم برگردونید که دانلود هارو از اول نصب کنید .اگه درست شد خبر بدید لطفا
    در ضمن اصل حال سیمز به همینه هی گند بزنی به بازی دوباره درستش کنی
    سلام داداش. این کارم کردم ولی درست نشد بازم همون مشکل رو دارم .

داره خودمونی میشه M.Scorpion.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مشکلم با یه پچ 700 مگی که ورژن Reloaded رو به Razor تبدیل میکرد درست شد...حالا یه سوال دیگه دارم...من 5 تا پک اول بازی رو خریدم و نصب هم کردم...آیا باید برای اینکه همه اینا تو بازی کار کنن تک تک کرکشون کنم یا اینکه فقط اضافه شونده آخر رو کرک کنم کافیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشکلم با یه پچ 700 مگی که ورژن Reloaded رو به Razor تبدیل میکرد درست شد...حالا یه سوال دیگه دارم...من 5 تا پک اول بازی رو خریدم و نصب هم کردم...آیا باید برای اینکه همه اینا تو بازی کار کنن تک تک کرکشون کنم یا اینکه فقط اضافه شونده آخر رو کرک کنم کافیه؟
    بحث ریختن همه ی پک ها باهم یه ذره پیچیده هست چون بعضی کرک ها مربوط به سیمز پایه و بعضی کرک ها فقط مربوط به پک ها هستند. شما بهتره کرک مربوط به هر پکی رو روی خودش بریزید و فقط کرک اخرین پک (که مربوط آخرین اپدیت بازی هست) رو روی سیمز پایه هم بریزید.
    راستی اینجا کسی با create world tool کار کرده؟ من نصب کردم ولی ارور میده میگه فایل های بازی رو پیدا نمیکنه
    Last edited by M_@li; 15-01-2012 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان یعنی کسی نمیدونه بازی من چش شده. هرکاری کردم ولی درست نشد. خواهشا یکی جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •