سلام
به کنترل پنل رفته و قسمت Printers & Faxes رو باز کنید.
روی آیکون پرینتر کلیک راست کنید و به Properties برید.
سپس در سربرگ General رو دکمه ی Printing Preferences کلیک کنید سپس سایز رو روی A4 تنظیم کنید و پنجره رو OK کنید.
موفق باشید![]()
سلام
به کنترل پنل رفته و قسمت Printers & Faxes رو باز کنید.
روی آیکون پرینتر کلیک راست کنید و به Properties برید.
سپس در سربرگ General رو دکمه ی Printing Preferences کلیک کنید سپس سایز رو روی A4 تنظیم کنید و پنجره رو OK کنید.
موفق باشید![]()
سلام دوستان عزیز
1- وقتی ورد رو به Pdf تبدیل می کنم و ازش پرینت می گیرم احساس می کنم حاشیه صفحات زیاد شده است
جرا این طور است و باید چکار است (دقیقاً با خط کش همان صفحه رو هم وردش و هم پی دی افش رو اندازه گرفته ام و در پی دی اف زیادتر شده است)
2- یک فایل ورد دارم که قسمتی از آن فکر می کنم لاتین هاش با فونت romantic است من این فونت رو ندارم و نتونستم هم پیداش کنم متاسفانه حتی نمی تونم تغییرش هم بدم
در زیر قسمتی از آن را کپی کردم
ببینید در اینجا درست نمایش داده می شود ولی در ورد من به صورت عکس زیر نمایش داده می شود
گزینة Ref Quilts.................................................. ........... 27
گزینة PProcessor.................................................. ............ 27
گزینة Process Mgr.................................................. ..... 27
گزینةMachining .................................................. ......... 30
گزینة NC Sequence
Last edited by nelahe; 15-03-2011 at 10:57.
سلام دوستان عزیز این سوالات را من مدت ها پیش پرسیدم و جوابی نگرفتم ممنوم میشم پاسخگو باشید واقعاً ممنون
یک سوال دیگه با عرض شرمندگی
چطور یک متن را clear formating کنیم![]()
سلام بچه ها
لطفا يك راهنمايي
در محيط ورد 2003 به چه صورت مي توانيم فرمول هاي رياضي مثل سينوس و كسينوس و حد و انگرال رو بياريم .
منظورم نمادهاي رياضي اونهاست.
با تشكر
23/12/89
سلام
خداییش یکی کمک کنه یکی مشکل ما حل بشه
هر قت ورد رو 2010 باز میکنم این پیغام ظار میشه و 3 بار باید ok کنم تا وصفحه باز بشه
هر وقت هم میخام ببندم این یکی ظاهر میشه و 2 بار باید ok کنم
اگه لازم هست تنظیماتی رو انجام بدن لطفا با جزئیات بگید چون من با منوهای ورد 2010 آشنا نیستم
ممنون از راهنمایتون
سلام
با چی تبدیلش می کنید؟اگه از add_ins word to pdf استفاده می کنید,به جاش از نرم افزارهای مخصوص استفاده کنید ببینید درست میشه.1- وقتی ورد رو به Pdf تبدیل می کنم و ازش پرینت می گیرم احساس می کنم حاشیه صفحات زیاد شده است
اگه براتون مقدوره فایلتون رو بزارید تا ما هم تست کنیم.2- یک فایل ورد دارم که قسمتی از آن فکر می کنم لاتین هاش با فونت romantic است من این فونت رو ندارم و نتونستم هم پیداش کنم متاسفانه حتی نمی تونم تغییرش هم بدم
وقتی فایل رو سیو می کنید با فرمت (2003_2007) سیوش کنید که به این شکل در نیاد.2- وقتی وردی رو با ورد 2010 می زنم وقتی اون را با 2007 باز می کنم تمام کلمات بهم چسبیده اند و هیچ فاصله ای وجود ندارد حتی اون فایل را از خود 2010 تبدیل به 2003 کردم ولی مشکل وجود دارد
Ctrl+H رو بزنید More رو باز کنید بعد Special بعد بین اون آیتم ها Section Break رو انتخاب کنید و Replace with3- اگر تعداد زیادی سکشن در یک فایل استفاده کرده باشیم، چطور می توانیم تمام آنها را بدون اینکه تنظیمات دیگر متن بهم بخورد از بین ببریم
رو خالی بزارید و Replace all رو بزنید.
با این گزینهچطور یک متن را clear formating کنیم
سلام
این روش برای 2007 گفته شده...فکر می کنم برا 2010 هم جواب بده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها كارم گيره يه خورده عجله دارم اگه تو ورد همچين راهكاري وجود نداره لطفا بهم بگيد مي رم دست نويس مي كنم بعدش اسكن مي كنم كه به صورت عكس ديده بشه. فقط خواهشا امروز جوابمو بدين.
با سپاس
89/12/25
سلام
فرمول نویسی تو ورد 2003 به این شکل باید باشه...
و یا از نرم افزار Math type استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)