دوست عزیز میشه راجب این عکس توضیح بدین که با چه دوربینی و چه لنزی و مشخصاتی گرفته شده و اینکه
از اکشن هم استفاده شده یا نه اگر شده نام اکشن رو هم بذارید ممنون میشم
دوست عزیز میشه راجب این عکس توضیح بدین که با چه دوربینی و چه لنزی و مشخصاتی گرفته شده و اینکه
از اکشن هم استفاده شده یا نه اگر شده نام اکشن رو هم بذارید ممنون میشم
منم به شدت با این کار موافقم ولی الان یکمی زوده بذارید تاسوعا و عاشورا بشه و اون موقع که شور عزاداریه میشه عکسای خوبی گرفت من خودم سعی میکنم این کار رو بکنم امیدوارم بقیه دوستان هم دست به کار شن و خودشون رو اماده کنن هم برا عزاداری و هم برا عکاسی از عزاداری و عزاداران
علی جان و محمد و دوستان عزیز دیگر سلام
پیشنهاد خوبیه
مطمئن باش طی چند روز آینده همه این کار رو انجام میدن
مخصوصا من و محمد و دیگر دوستان اصفهانی که فکر کنم شب عاشورا مراسم باشکوهی که همه ساله در زینبیه اصفهان برگزار میشه سوژه های بسیاری برای عکاسی هست
یک چیز هم در مورد خودم بگم که البته زیاد به این بحث مربوط نیست و اون اینکه دلیل کم کاری من در این تاپیک به خاطر اینه که 99 در صد کارهام شامل پرتره میشه که زیاد برای این تاپیک مناسب نیست
ممنون از همه دوستان
داراباد ، متشکل از 3 شات
![]()
داراباد ، متشکل از 6 شات
![]()
بله حتما ...
دوربین : Canon 1000D
لنز : کیت ( 55-18 )
نرم افزار های مورد استفاده : ACR + Ps + Lr + Dynamic Hdr
از اکشن خاصی در فتوشاپ استفاده نکردم .. در لایت روم و با استفاده از Preset ها و تنظیمات مربوط ادیت رنگی رو انجام دادم
بسیار عالی میتونم ازتون یه خواهشی کنم که نرم افزار acr و dynamic hdr رو لینک دانلودشو بگید از کجا
میتونم دانلود کنم؟
والا من چون همه ی اینا رو از داخل پک نرم افزاری نصب کردم لینک مشخصی ندارم که بهتون بدم اما این نرم افزار ها در اکثر یاست های ایرانی دانلود پیدا میشه اگه سرچ کنید
ACR یا Adobe Camera Raw که یک برنامه اضافی بر روی خود فتوشاپ هست برای باز کردن و ویرایش فایل های Raw
Dynamic Hdr یا البته یک نوع بهتر این نرم افزار یعنی Photomatix هم برای ساختن عکس های HDR یا شبه HDR هست که این هم راحت پیدا میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)