تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 1126 اولاول ... 924925425825885895905915925935945955966026426921092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یعنی هارد اکسترنال رو که وصل میکنید اصلا تو disk managment هم نیست ؟
    این صدای بیپ که میگین با چه فاصله ای است ؟
    نه اصلا توی DiskManagement نیست. این صدای Beep هم منظم نیست، بعضی‌ وقتا میاد. مثلا وقتایی که دارم درایور آپدیت میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام. هارد اینترنال من maxtor مدل 1TB STM31000333AS هستش. اشکالی در ویندوزم بوجود اومد. خواستم دوباره ویندوز رو نصب کنم. ,ولی اخطاری که در قسمت پارتیشن می داد که ویندوز نمیتونه تو هیچ کدوم از پارت ها نصب بشه. منم مجبور شدم درایو C رو فرمت کنم. ولی وقتی خواستم ویندوز رو نصب کنم تو همون صفحه قفل کرد . بعد از ریستارت دوباره به بخش پارتیشن تو محیط داس رفتم ولی پارت ها رو نشون نداد. الانم فقط تو ویندوز سون اونم تو محیط داس به صورت یکپارچه و بدون پارتیشن بندی نشون میده. تو کامپیوتر دوستم به عنوان هارد کمکی وصلش کردم ولی تو محیط ویندوز نشون نمیده. البته تو قسمت Computer Management مشخصات هاردو نشون میده. شاید اگه دوباره پارتیشن بندی کنم درست بشه ولی چون اطلاهات مهمی توش دارم نمی تونم این کارو انجام بدم. خواهشن راهنمایی کنین که اصلا چجوری میشه اطلاعاتشو دوباره خوند و اصلاً چه بلایی سر هاردم اومده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام.من یه هارد اکسترنال یه ترابایت وسترن دارم که به خاطر برخورد با زمین از کار افتاده.چراغ هارد روشن میشه ولی توی مای کامپیوتر نشون نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید فقط یه طوری بشه اطلاعاتم رو ازش بکشم بیرون برام کافیه

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه اصلا توی DiskManagement نیست. این صدای Beep هم منظم نیست، بعضی‌ وقتا میاد. مثلا وقتایی که دارم درایور آپدیت میکنم.
    هارد اکسترنال که به سیستم وصل میشه موتورش خوب کار میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. هارد اینترنال من maxtor مدل 1TB STM31000333AS هستش. اشکالی در ویندوزم بوجود اومد. خواستم دوباره ویندوز رو نصب کنم. ,ولی اخطاری که در قسمت پارتیشن می داد که ویندوز نمیتونه تو هیچ کدوم از پارت ها نصب بشه. منم مجبور شدم درایو C رو فرمت کنم. ولی وقتی خواستم ویندوز رو نصب کنم تو همون صفحه قفل کرد . بعد از ریستارت دوباره به بخش پارتیشن تو محیط داس رفتم ولی پارت ها رو نشون نداد. الانم فقط تو ویندوز سون اونم تو محیط داس به صورت یکپارچه و بدون پارتیشن بندی نشون میده. تو کامپیوتر دوستم به عنوان هارد کمکی وصلش کردم ولی تو محیط ویندوز نشون نمیده. البته تو قسمت Computer Management مشخصات هاردو نشون میده. شاید اگه دوباره پارتیشن بندی کنم درست بشه ولی چون اطلاهات مهمی توش دارم نمی تونم این کارو انجام بدم. خواهشن راهنمایی کنین که اصلا چجوری میشه اطلاعاتشو دوباره خوند و اصلاً چه بلایی سر هاردم اومده.
    هارد رو که تو کامپیوتر دوستتون گذاشتین وضعیت پارتیشن هاش درست بود ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.من یه هارد اکسترنال یه ترابایت وسترن دارم که به خاطر برخورد با زمین از کار افتاده.چراغ هارد روشن میشه ولی توی مای کامپیوتر نشون نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید فقط یه طوری بشه اطلاعاتم رو ازش بکشم بیرون برام کافیه
    در ضربه بیشتر هد و پارکینگ هد مشکل پیدا میکنه و میتونه حتی پلاتر هم آسیب ببینه و بدسکتور هم ایجاد بشه
    الان هارد در disk managment هم نیست ؟
    صدایی نمیده هارد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

هارد اکسترنال که به سیستم وصل میشه موتورش خوب کار میکنه ؟
    ببین جراغش پشت هم خاموش و روشن میشه... ولی اگه منظورت اینه که صدا داره یا نه، اون موقع هم که کار میکرد صدا نمیداد اصلا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در ضربه بیشتر هد و پارکینگ هد مشکل پیدا میکنه و میتونه حتی پلاتر هم آسیب ببینه و بدسکتور هم ایجاد بشه
    الان هارد در disk managment هم نیست ؟
    صدایی نمیده هارد ؟
    ممنون از پاسختون من با لینوکس امتحان کردم اونجا هارد رو کامل میشناسه تقریبا خیالم راحت شد مشکل سخت افزاری نداری فقط توی ویندوز مشکل داره به صورت لوکال دیسک میشناسه و تا موقعی که کابل یواس بی هارد وصله اجازه نمیده دیسک منجر باز بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببین جراغش پشت هم خاموش و روشن میشه... ولی اگه منظورت اینه که صدا داره یا نه، اون موقع هم که کار میکرد صدا نمیداد اصلا...
    نه منظورم موتور هارد بود از لرزشش میشه فهمید

اگه موتور کار میکنه و هارد داغ نمیکنه و صدای ویژمانند نداره باید کابل هارد چک بشه د
    درست نشه مشکل میتونه از فریم ویر و از طرف برد اصلی باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از پاسختون من با لینوکس امتحان کردم اونجا هارد رو کامل میشناسه تقریبا خیالم راحت شد مشکل سخت افزاری نداری فقط توی ویندوز مشکل داره به صورت لوکال دیسک میشناسه و تا موقعی که کابل یواس بی هارد وصله اجازه نمیده دیسک منجر باز بشه
    تا زمانی که هارد وصل است disk managment باز نمیشه ؟
    روی یک سیستم دیگه که ویندوز داره هارد رو چک کنید ببینید چطوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •