اره به نظر منم بهترین راه گذاشتن تست سرعته اون بین ساعت 1 تا 3
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره به نظر منم بهترین راه گذاشتن تست سرعته اون بین ساعت 1 تا 3
دوستان عزيز جواب منو كسي نداد مركز 4 سه راه معلولين نبش كولي محله آخر رشت نياز به اينترنت 128چه سرويسي پيشنهاد ميشه پولش هم كم باشه
رد میشه. حداقل من که با همچین مشکلی مواجه نشدم
الان ساعت 5:17 هست. از speedtest براتون تست گرفتم:
الان هم دارم دانلود می کنم. سرعت متوسط با orbit روی 62kb هست.
شاتل، خط 3
آقا مث اين كه اينجا دعواست بهتره بريم يه جاي ديگه همش ماكه 24 ساعت ئاريم دعوا ميبينيم اين جا هم دعواي ابگوشتيه سر اينكه كه بيشتر به مردم ضرر مي زنه يااينكه كي كمتر به مردم كلك مي زنه در هر صورت وقتي كه قيمت اينترنتايران 11 بربار تركيه و 330 برابر ژاپنه"به تقل از روزنامه همشهري 1389/6/2 صفحه 16 حاشيه كناري راجع به افزايش قيمت اينترنت " چه انتظاري از اين شركت ها مي تونيم داشته باشيم عزيز ان
اگر حوصلت رو اگر پولت رو اگر زندگیت رو اگر ارامشت رو اگر روحو روانت رو از سر راه اوردی میتونی adsl بگیری اگر نه
اصلا اصلا اصلا نگیر اخه چه کاریه پاشی بیای خودتو درگیر کنی که چی بشه دوست عزیز من این راهو رفتم دارم بهت میگم
اگر چند صفحه رو بخونی میبین که شاتل ای ها از همه راضی ترن خط 4 هم من نمیتونم راجبش نظر بدم اما اوضاع اینترنت تو اندیشه فعلا داغونه هیچ کس نمیتونه بگه چی خوبه
دعوا نکنید ... ISP ها یکی از یکی بدتر .
ما که داریم حال میکنیم ایول 727.
ایول اندیشه.
ایول ماهانیان.
128 با 1گیگ مرکز 2 اندیشه
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
به نظر می یاد مشکلات اندیشه تو مرکز 4 حل شده یکی از دوستان به نام foa تو این فروم تو مرکز 4 هستش هون چنین چیزی گفت اگه اندیشه تو مرکزی مشکل نداشته باشه سرعتش عالیه یه 1 ماهی اون مرکز مثل اینکه مشکل داشت الان اوضاعش طبیعی شده.![]()
دوستان وزیر مخابرات گفت:
1 ماه دیگه 1خورده تو فاز اول سرعت اینترنت کشور زیاد میشه
اندیشه هم هفته پیش گفته بود 1 ماه دیگه ما سرعتمون زیاد میشه
ازین 2 تا چه نتیجه ای میشه گرفت؟
که قراره سرعت اینترنت بسیار کم بشه یا اینکه اصلن قطع بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)