دوست عزیز اینکه اینحا کسی سوال میپرسه کسی مجبور به جواب دادنش نیست
و اتفاقا تحقیق در مورد دوربین و خصوصیاتش باعث میشه که عکاسی رو جدی تر و با علم بهتری شروع کرد
![]()
دوست عزیز اینکه اینحا کسی سوال میپرسه کسی مجبور به جواب دادنش نیست
و اتفاقا تحقیق در مورد دوربین و خصوصیاتش باعث میشه که عکاسی رو جدی تر و با علم بهتری شروع کرد
![]()
100% حق با شماست![]()
سلام
در مورد فلاش کفشک فلاش تفاوتی نداره فقط نوع فلاش مهمه که با دوربین ساز گار باشه
در مورد عکاسی در مود اوتو هر دو دوربین کیفیت مطلوب دارندو تقریبا برتری با g11 هست
در مورد اون فرمت باید با نرم افزار تبدیل بشه که خیلی ها رو ناراحت کرده اما مهم فرمت raw هست که مشکلی نداره
مگاپیکسل در عکاسی پیاپی تغییری نمیکنه البته سرعت عکاسی پیاپی این دوربینها پایین هست و زیاد کاربرد نداره
مصرف باطری هردو یکی هست کنون کمی بهتره
فکوس دستی زیاد کاربرد نداره مگر در شرایطی که دوربین قادر به فکوس نباشه
خرید باطری یدکی بد نیست اما بستگی داره به اینکه هر بار چه مدت از دوربین استفاده کنی و چند شات
معمولا همون باطری دوربین کفایت میکنه
منظور از حداقل سرعت شاتر بیشترین زمانی هست که میشه شاتر رو باز نگه درشت و در عکاسی در محیطهای کم نور و اجسام بدون تحرک استفاده میشه البته معمولا! و کاربردهای دیگه هم داره
در مورد گارانتی داشتن اون بد نیست هر چند زیاد کاربرد نداره
در مورد خرید نمیتونم سایت معرفی کنم اما اگر بیاید تهران و خرید کنید مسلما ارزان تر هست
در کل هر دو دوربینهای خوبی هستند اما نظر شخصی من روی canon g11 هست
چون کیفیت عکسهاش عالی و کار کردن باهاش راحت و لذت بخشه
من اگر نیاز به زوم بالا نداشتم g11 رو میگرفتم
![]()
با تشکر از وقتی که گذاشتید
اتفاقا تمام اطلاعاتی که من نوشتم یاد گرفتم و الان میتونم کم کم اطلاعات عکاسیم رو بالا ببرم و اینرو مدیون کسانی مثل شما هستم که وقت میذارید و به اوناییکه در این ضمینه اطلاعاتی ندارن کمک میکنید . پول کمی نیست مگه بده آدم با علم خرید کنه متاسفانه تو ایران رواج پیدا نکرده فرومهای خارجی رو که میخونم تعجب میکنم از این حوصله ای که واسه خرید یه شی کوچک به خرج میدن . اتفاقا تحقیق کردن در مورد یه جنس قبل از خرید باعث میشه که بعدا استفاده راحت تری از اون به عمل بیاری
در ضمن مناسب ترین قیمت G11 الان تو تهران چنده و کجاست ؟ میخام بدونم ارزش داره خودم پاشم بیام تهران یا اینکه به یکی از مغازه ها سفارش بدم بهتره. بازم ممنون
لا اقل بین 20 تا 30 تومن تفاوت داره در ضمن با پرس و جو در ناصرخسرو و جمهوری قیمت های بهتری پیدا میشه اگر زیاد دور نیستید بیاید بهترهدر ضمن مناسب ترین قیمت G11 الان تو تهران چنده و کجاست ؟ میخام بدونم ارزش داره خودم پاشم بیام تهران یا اینکه به یکی از مغازه ها سفارش بدم بهتره. بازم ممنون
قیمت بازار هم تا فردا سعی میکنم بپرسم
البته یه سوال دیگه هم داشتم که تو بعضی عکسا مثل همونی که تو آواتار شماست تصویر از زمینه جدا میشه . آیا به فاکتور ، عمق میدان گفته میشه و برای رسیدن به این ویژگی ، لنز دوربین باید دارای چه مشخصه ای باشه و آیا در g11 امکانپذیره
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من می خواستم یک دوربین خوب و همه چیز دار بخرم که کیفیت عکسش خیلی خوب باشه ، در ضمن روی فیلم هم خیلی حساسم ، یه جورایی میخوام عکس خوب بگیره فیلم هم کیفیتش در حد full HD باشه همچین جمع و جور هم باشه
به قول معروف هم خدا رو می خوام هم خرما رو
قیمتش هم حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰ باشه
بعد از کلی تحقیق و جستجو خودم به ۳ مدل رسیدم که حالا موندم کدوم رو بگیرم ، اگه اساتید محترم لطف کنن ، کمکم کنن ، یه دنیا ممنونشون میشم
.................................................. .................................................. .................................................. .......................
اولیش هست Sony Cyber-Shot DSC-HX5
دقت موثر حسگر : 10.2 مگاپیکسل
اندازه تصوير : 2592 × 3456
فيلم : Full HD
در ابعاد 1080 × 1920 و با سرعت 17 فریم بر ثانیه - در ابعاد 1080 × 1440 با دقت 9 مگاپیکسل و با سرعت 25 فریم بر ثانیه - در ابعاد 720 × 1280 و 480 × 640 با سرعت 25 فریم بر ثانیه
بزرگنمايي اپتيکال : 10برابر
فلاش داخلی با برد 3.8 متر
لنز سونی 25-250mm نوع G با قابلیت زوم اپتیکال 10X
مجهز به GPS و قطبنمای داخلی (Built-In Compass)
.................................................. .................................................. .................................................. ............................
دومیشم هست : Sony Cyber-Shot DSC-HX1
اندازه تصوير : 2592 × 3456
فيلم : Full HD
در ابعاد 1080 × 1440 با کیفیت Full HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه - در ابعاد 720 × 1280 با کیفیت HD و با سرعت 30 فریم بر ثانیه - در ابعاد 480 × 640 با کیفیت DV و با سرعت 30 فریم بر ثانیه - H.264
بزرگنمايي اپتيکال : 20برابر که یکه نداره
فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 9.2 متر
زوم اپتیکال واقعاً بی همتا
سرعت بالای عکس برداری پی در پی (10 فریم بر ثانیه)
ویژگی رفع چشمک (دو عکس از سوژه می گیرد و به طور خودکار، عکسی که در آن، چشمان سوژه، بسته است، حذف می نماید)
.................................................. .................................................. .................................................. ............................
سومیشم هست : Canon PowerShot G11
اندازه تصوير : 2736 × 3648
فيلم : DV
در ابعاد 480 × 640 با کیفیت DV و در ابعاد 240 × 320 با سرعت 30 فریم بر ثانیه
بزرگنمايي اپتيکال : 5 برابر
فلاش داخلی با برد 7.0 متر
• صفحه نمایش شارپ و چرخان با رزولوشن بالا و عملکرد بسیار خوب در نور درخشان
• ماکروی 1 سانتیمتری
ختم کلام اینکه دو تا دوربین HX2 و HX1 هر دو از نظر فیلم عالین ولی مشکل HX1 اینه خیلی بزرگه و خیلی بد بلایی می کنه ولی امکاناتش کامله ، در ضمن فلاش خوبی داره ، تا ۹ متر
HX1 خیلی خوبه همه چیز داره ، تکنولوژی GPS و قطب نما هم که فقط رو این دوربین هست ، جمع و جور هم هست ولی فلاشش ضعیفه ، یک مشکل هم هست تو این نمره دادنهایی که سایت ها میدن از ۱۰ نمره ۶ گرفته ولی HX2 نمره ۸ و G11 نمره ۹.۲
G11 عالیه واقعا از هر نظر که تو عکس معرکه هست ، ولی تنها مشکلش فیلمبرداریشه که خیلی تو ذوق میزنه
لنز HX2 و HX1 از نوع G هست که شهرت خودشو داره و اینها رو یه جورایی از G11 برتری میده
حالا میشه من رو راهنمایی کنید کدوم رو بگیرم که ارزشش رو داشته باشه ؟؟؟؟
Last edited by mahanuser; 15-06-2010 at 22:24.
موافقم ... فقط باید یه توضیحی در مورد امکاناتش بدم :
۱.لرزشگیر ۲ حالت داره. جالت معمولی و حالتی که فقط وقت عکس گرفتن لرزشگیر رو فعال می کنه. حالت دوم تو سرعت شاتر پایین (تو تاریکی) نتیجه بهتری داره
۲.فرمت Jpeg و Raw و Jpeg + Raw
۳.تشخیص اسم کاربر فقط تا ۶ نفر امکانپذیره
۴.سنسور دوربین با ۳۰ فریم بر ثانیه فیلمبرداری می کنه و پردازنده اینو می کنه ۶۰ فریم ! نیم دونم چه کاربردی داره ولی خروچی به هیچ وجه ۶۰ فریم بر ثانیه واقعی نمی تونه باشه![]()
[بین دو دوربین sx210 is و panasonic tz8 کدام را برای خرید مناسب میبینید.قیمت زیاد مهم نیست.
ممنون از دوستان بسیار خوبم poonel و rostamiani که وقت گذاشتن وبهم کمک کردم پس هردو بزرگوار با fz35 موافقید فقط چند تا سوال برام می مونه کارکردن باهاش سخت نیست ؟من که در آماتورم می تونم یاد بگیرم وفیلمبرداری اش در حد خوب هست ؟واینکه پیشنهاد نمی کنید که 250 بزارم برای دروبین عکاسی و250 برای دوربین فیلمبرداری؟؟
ببخشید انقدر سوال می پرسم ووقت عزیزان را می گیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)