تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 2376 اولاول ... 9249254258258858959059159259359459559660264269210921592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مدير «باشگاه» دوست

يك جمله از على فتح ا... زاده خويى در مصاحبه هاى آغاز فصل براى هميشه به يادگار خواهد ماند آنجا كه اين مدير « باشگاه» دوست درباره كنار گذاشتن فيروز كريمى از استقلال گفت: اگر كريمى را اخراج نمى كردم، خودم بايد مى رفتم.

چرخ گردون چرخ زد و كمتر از ۵ ماه رسيد سرجاى اولش. اين بار استقلال به جاى رتبه سيزدهم رفت توى خانه هفدهم نشست. انگار قبح شكست و سقوط براى آبى ها شكسته شده. كسى به رگ غيرتش برنخورد. شايد هم آنكه بايد سرمربى را عوض مى كرد تا خودش عوض نشود اين دفعه زورش نرسيده و اين شد كه همه ديدند على فتح ا... زاده خويى كه با هزار زحمت پس از دورى چند ساله به باشگاه مورد علاقه اش برگشته بود اين دفعه كمى بيشتر از يك سال دوام آورد و رفت. شايد اين رفتن ديگر برگشتى نداشته باشد چرا كه حالا ديگر هواداران هم تصويرى رويايى از فتح ا... زاده ندارند. يك فصل حقارت بار و ۵ بازى پر از سرشكستگى نتيجه حضور اين مدير «باشگاه» دوست در استقلال است پس قطعا كسى از رفتن او ناراحت نمى شود. حتى كسى نيست كه (مثل خودش هنگام رفتن فيروز) اشك بريزد و نمايش اندوه بار «حيف كه رفتى» را بازى كند.

يعنى على فتح ا... زاده كه در كمتر از ۱۵ ماه ۳ مربى اخراج كرد هيچ وقت از خودش نپرسيد مشكل كجاست كه اين تيم پرطرفدار نتيجه نمى گيرد اگر او كمى، فقط كمى با خودش صادق بود حتما به پاسخى روشن مى رسيد. او كه چندين كتاب هم نوشته كه در ميانشان مديريت ورزش هم ديده مى شود بايد متوجه مى شد كه مشكل استقلال بحران مديريت است نه چيز ديگر. كاش على فتح ا... زاده خويى يك بار ديگر آن جمله ابتدايى اين نوشتار را مرور كند. واقعا اين نهايت خودخواهى نيست كه يك مدير، مربى منصوب خود را قربانى جاه طلبى هاى خودش كند جناب فتح ا... زاده خويى آن روز چرا عطاى ميز و صندلى مديريت را به لقايش نبخشيدى تا تيم محبوبت روى آرامش ببيند به راستى اگر امروز هم زورت مى رسيد امير را اخراج نمى كردى
    جناب فتح ا... زاده خويى استقلال يك تيم محبوب و مردمى است. اگر صادقانه در آن خدمت نكنى ماندگار نخواهى شد. استقلال مدير نمى خواهد. استقلال خدمتگزار مى خواهد و شما خدمتگزار نبوديد اين را قبول كنيد.

حميدرضا افتخارى

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روشن:با رفتن فتح الله زاده مشكلات استقلال حل مي‌شود/ مديرعامل پيش من از امير بد مي‌گفت

حسن روشن پيشكسوت باشگاه استقلال اظهار داشت: "قبلا هم گفتم ضعف استقلال در مديريت است. من اين مساله را لمس كردم. تيم خوب استقلال مشكل خاصي ندارد و همه اينها به مديريت مربوط است."وي در ادامه گفت: "مديرعامل بايد بعد از هر بازي از كادر فني‌اش دلايل تصميمات مربي را در آن مسابقه بپرسد. البته اين موضوع با دخالت كردن فرق مي‌كند. فتح الله‌زاده مي‌خواهد فقط پشت ميزش باشد و به همين دليل به همه «چشم»مي‌گويد. به نظر من بهترين راه نجات استقلال رفتن او است."روشن اظهار داشت: "من نام آكادمي را براي تيم‌هاي پايه آوردم و اين تيم را بزرگ كردم. آنها وقتي به بچه كوچكشان حقيقت را نمي‌گويند به بزرگترها چه مي‌گويند. شما همه حرفهايم را بنويسيد. ايشان قرار بود به پيشكسوتان 3-2 ميليون بابت قرارداد بدهند و ماهي هم 200 هزار تومان، اما نه تنها اين كار را نكردند مدعي شدند چون قرارداد ندارند پولي نمي دهند. الان عباس مژدهي به خاطر درد كمرش به بيمارستان بدهكار است."وي در مورد مكان هفدهم استقلال مي‌گويد: "از اين بدتر هم مي‌شود.‌ در استقلال مديريت صفر است و كادر فني هم با او خوب نيستند. فتح الله زاده در رسانه‌ها مي‌گويد من سرايدار امير هستم، اما پيش من پشت سر او حرف مي‌زد. من با امير اختلاف سليقه دارم، اما هيچوقت توهين نكرده‌ام. او از امير مي‌ترسد."روشن در پايان در خصوص يارگيري استقلال گفت: "از پارسال بهتر يارگيري كرده‌اند، اما نبايد بازيكني مثل صادقي را كه مال اين تيم بود بدون دليل از دست مي‌دادند و يكسري بازيكن بي تعصب را جايگزين آنها مي‌كردند. اكنون در باشگاه هر كسي هر كاري دلش بخواهد انجام مي‌دهد و كسي نيست حرف بزند."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهاني:10 تا گل بزنم هم از من انتقاد مي‌كنند
    گل چهارم مال من است نه مال فرهاد
    نويسنده : پريسا اسلام‌زاده

محروميت سياوش اكبرپور توفيق اجباري شد تا امير قلعه‌نويي بالاخره به آرش برهاني اعتماد كند و به او فرصت بدهد. آرش برهاني هم در ديدار مقابل استقلال اهواز به خوبي پاسخ اين اعتماد را داد و هم پاي خودش به گلزني باز شد و هم نقش پررنگي را در پيروزي پرگل استقلال ايفا كرد. برهاني با زدن اين دو گل و ارايه نمايشي خوب، خود را از هجوم انتقادات يك سال اخير نجات داد و حالا با آرامش بيشتري ليگ را همراه استقلال ادامه مي‌دهد. آرش با اينكه دو گل زد اما از طرف خيلي‌ها با اين انتقاد مواجه است كه چرا بقيه توپ‌ها را گل نكرد. انگار قرار است او تحت هر شرايطي انتقاد بشنود. او وقتي بحث تباني همنام‌هاي تهراني و اهوازي پيش مي‌آيد عصباني مي‌شود و مي‌گويد با اين حرف شرافت فوتبال ايران زير سوال مي‌رود. برهاني اگر چشم نخورد و افت نكند مي‌تواند خيال استقلال را از بابت داشتن مهاجم گلزن راحت كند.
    اولين بازي‌ات با دو گل و برد استقلال توام شد. فكرش را مي‌كردي با دو گل به تركيب برگردي؟
    كاملا آماده بازي كردن بودم و مي‌دانستم اگر بازي كنم مثمرثمر مي‌شوم. خوشحالم در اولين بازي كه براي استقلال از اول بازي كردم دو تا گل زدم. اولين بازي بود كه در آن دو گل زدم و اين نشان مي‌دهد كه الان چقدر آماده هستم. اميدوارم خوب بودن من و استقلال تداوم داشته باشد و فقط به اين بازي ختم نشود.
    سر گل چهارم حرف و حديث زياد است. مجيدي مي‌گويد اين گل را خودش زده اما گل به نام تو ثبت شده...
    واقعيتش را بخواهيد گل را من زدم. مطمئنم كه توپ به پاي كسي نخورد و وارد دروازه شد. سرعت توپ به قدري زياد بود كه اصلا مجيدي به توپ نرسيد. زاويه خودم هم در زمين بازي جوري بود كه كاملا صحنه را ديدم و مطمئنم كه گل مال خودم است. البته بعد از بازي شك كردم و گفتم شايد اشتباه ديده‌ام اما وقتي فيلم بازي و صحنه آهسته را ديدم مطمئن شدم كه گل مال من است.
    اما مجيدي اصرار دارد كه گل را او زده و حتي گفته برهاني راضي باشد.
    (خنده...) عيبي ندارد. من راضي هستم ولي واقعيت چيز ديگري است و گل را من زدم.
    با اينكه دو گل زدي اما فردوسي‌پور در هنگام تعويض از تو انتقاد كرد و گفت چند گل را هم خراب كردي...
    نمي‌دانم بايد چكار كنم كه ديگر از من انتقاد نشود. من كه دو گل زدم و در كارهاي تهاجمي تيم هم موثر بودم. چرا از من انتقاد مي‌كنند؟ مگر همه توپ‌هايي كه به يك مهاجم مي‌رسد بايد گل شود؟ نمي‌دانم چرا همه فقط مرا مي‌بينند. انگار ديگر مهاجمان موقعيت خراب نمي‌كنند. هميشه توقعات از من خيلي بالا بوده و همه انتظار دارند در هر بازي 10 تا گل بزنم. انتظارات از من خيلي بالاست و چون اسمم آرش برهاني است همه از من انتظار دارند. همه توقعات زيادي از من دارند و اگر هيچ مهاجمي گل نزند باز هم از من ايراد مي‌گيرند و به من گير مي‌دهند.
    شايد چون چند بازي نيمكت‌نشين بودي انگيزه زيادي براي نشان دادن خودت داشتي اما پارسال كه تحت هر شرايطي فيكس بودي انگيزه زيادي نداشتي!
    حرف شما را قبول ندارم. من پارسال بد كار نمي‌كردم كه نيمكت‌نشين شوم خوب بودم و موقعيت‌هاي زيادي براي تيم‌ام مي‌ساختم. الان هم ديديد كه تا بازي كردم براي استقلال مفيد بودم و هم گل زدم و هم پاس گل دادم. گفتم كه اما چون آرش برهاني هستم توقعات از من بالاست و هركاري كنم باز از من انتقاد مي‌كنند. من اصلا نيمكت‌نشيني را دوست ندارم و در آن چند بازي بدترين لحظاتم را سپري كردم و نمي‌خواهم دوباره تكرار شود.
    در مورد شايعه تباني صحبت كن.
    واقعا براي فوتبال ايران رواج چنين شايعاتي زشت است. با اين شايعات كه خودمان مي‌سازيم غيرت و وجدان بازيكن ايراني را زير سوال مي‌بريم. واقعا متاسفم... با اين شايعه به فوتبال خودمان توهين مي‌كنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تكذيب و تاييد خبر استعفاي آشتياني در يك مصاحبه
    به خاطر استقلال استعفا نكردم مي‌خواستم مشغله‌ام كم شود تا به استقلال بپيوندم

عضو هيات مديره استقلال استعفايش از وزارت صنايع را مرتبط با تفكرات قبلي خود عنوان مي‌كند و آن را بي ارتباط با اضافه شدنش به هيات مديره باشگاه استقلال مي‌داند. «دليل استعفايم از معاونت وزارت صنايع به خاطر مسايل شخصي بوده و ارتباط آن با حضور در هيات مديره باشگاه كذب محض است.»
    آشتياني البته نگفته دليل استعفايش از معاونت وزير چيست؟ ضمن اينكه هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده شروع به تكذيب مصاحبه‌هايش كرده است. واي به روزي كه مدتي از حضورش در باشگاه پر طرفدار آبي بگذرد. «با توجه به بضاعت خودم و توصيه دوستان اين مسووليت را پذيرفتم تا تجربياتم را در اختيار هيات مديره قرار دهم.»‌ او ادعا مي‌كند سه دهه در ورزش حضور داشته و هرگز از مسايل آن غافل نبوده است. «حضور در هيات مديره باشگاه استقلال جايگاه مخصوص به خود را دارد اما اين بدين معني نيست كه جايگاه تخصصي را ترك كنم. چون هرگز چنين تصميمي نداشتم و اميدوارم رسانه‌ها به خصوص برخي از آنها به سبك روزنامه‌هاي زرد كار و به اخلاق و امانتداري در نوشتار مطالب رجوع كنند.» او با اشاره به دعوت‌هاي پيشين باشگاه از وي براي حضور در هيات مديره استقلال مشغله زياد خود پيش از استعفا از وزارت صنايع را عامل اصلي پاسخ ندادن به اين مهم عنوان مي‌كند. «اكنون با توجه به كاهش اين مشغله در خدمت استقلال هستم.» آشتياني استفاده از الفاظي همچون حامي و كمك دهنده اقتصادي براي افرادي كه از نگاه مثبت اقتصادي برخوردار هستند را در مورد علي انصاري عضو ديگر هيات مديره استقلال قبول ندارد. «ما بايد از ديدگاه‌هاي مثبت اين افراد در زمينه‌هاي اقتصادي استفاده كنيم تا درآمد‌زايي داشته باشيم. او تفكرات اقتصادي انصاري در سر و سامان دادن به اوضاع فدراسيون دوچرخه‌سواري را جمله از اين برنامه‌ها عنوان كرد. وي همچنين تغييرات احتمالي در كادر فني را رد نمي‌كند. «تغيير در هيات مديره به معني بر هم ريختن شاكله باشگاه نيست بلكه تغييرات براي بهسازي و نوسازي روش كار است. بنابراين كادر فني و بازيكنان بايد با قدرت بيشتري به كار ادامه دهند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح‌ا...زاده هم در اين برد نقش داشت
    مجيدي: گل چهارم را من زدم آرش راضي باشد!

نمي‌دانيم فرهاد مجيدي چه فكري پيش خودش مي‌كند كه با اعتماد به نفس كامل مي‌گويد گل چهارم استقلال را او زده نه آرش برهاني. طبق صحنه آهسته‌اي كه تلويزيون نشان داد و همه ديدند كه شوت آرش برهاني بدون برخورد به فرهاد مجيدي وارد دروازه استقلال اهواز شد. سرعت توپ برهاني به اندازه‌اي بود كه مجيدي هرچه تلاش كرد نتوانست خودش را به توپ برساند اما با اينكه خودش هم مي‌داند كه توپ به پايش نخورده ادعا مي‌كند كه گل چهارم مال اوست. مجيدي بهتر از هر كس مي‌داند كه روي گل چهارم نقش نداشته و بهتر است با وجدان خود روراست باشد: «من تصاوير تلويزيوني را نديدم ولي زننده گل چهارم من بودم زيرا لحظه‌اي كه توپ هنوز وارد دروازه نشده بود به پاي من برخورد كرد و از خط گذشت. اين گل را بايد به نام من ثبت كنند نه آرش برهاني. توپ در آخرين لحظه به پاي من ساييده شد و به درون دروازه رفت. اميدوارم برهاني راضي باشد.» مجيدي مي‌داند كه يك استاديوم ديدند كه پاي او به توپ نخورد و حالا معلوم نيست چطور چنين ادعايي مي‌كند او در مورد ديدار استقلال مقابل همنام اهوازي مي‌گويد:«ما از ابتدا براي شكست دادن تيم اهوازي به ميدان رفتيم. برخلاف آنچه مي‌گويند استقلال اهواز تيم خوبي است و اصلا ضعيف نبود. اما بازيكنان ما تلاش بيشتري انجام دادند. اين پيروزي پرگل نتيجه تلاش همه بازيكنان بود و اينكه از ابتدا مي‌خواستيم پيروز شويم. برخلاف چند بازي قبل بازيكنان دقت بيشتري كردند و توانستيم گل بزنيم. اين نتيجه براي تيم ما واقعا رويايي بود و البته شايستگي‌هاي بازيكنان را هم نشان داد. اميدوارم در بازي مقابل راه‌آهن مثل اين بازي خوب باشيم و امتيازات از دست رفته را جبران كنيم.» بركناري فتح‌ا...زاده ديگر سوژه‌اي است كه مجيدي در مورد آن صحبت مي‌كند:«اين تصميمي بود كه مسوولان رده بالاي باشگاه گرفته‌اند و بازيكنان نمي‌توانند خارج از وظايف فني و در مورد مسايل مديريتي صحبت كنند. البته فتح‌ا...زاده زحمات زيادي براي استقلال كشيد و در اين برد هم نقش داشته اميدوارم مديريت جديد در استقلال موفق باشد و مشكلات را حل كند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تا اين اندازه كنف نشده بودم
    ميثاقيان: با اين تيم بيچاره‌ام

اكبر ميثاقيان واقعيت فوتبال استقلال اهواز را آن چيزي نمي‌داند كه مقابل استقلال تهران رقم خورد:« فوتبال واقعيت‌هايي دارد و واقعيت تيم ما چيزي نبود كه اتفاق افتاد. البته استقلال اهواز توانايي اش از نظر بازيكن همين نفرات بودند كه در زمين حضور داشتند. مردم خونگرم اهواز مي‌دانند كه بيشتر بازيكنان اصلي استقلال اهواز در ابتداي فصل از تيم جدا شدند. با اين وجود ما تاكنون پنج امتياز گرفته‌ايم و بازيكنان تلاش خود را انجام مي‌دهند. اما بيشتر از اين نفراتي كه مقابل استقلال به زمين رفتند بازيكن ديگري نداريم. براي اولين بار بود كه چنين شكستي را تجربه مي‌كردم و تا اين اندازه كنف شدم. در هر صورت استقلال اهواز مشكلات زيادي دارد و من از همان روز اول نيز گفته بودم كه اجازه نمي‌دهم اين تيم سقوط كند. در فوتبال اتفاقات عجيب و غريب زياد رخ مي‌هد. در خط دفاع مشكلاتي داريم كه بايد برطرف شود. در اين هفته در رابطه با استقلال آنقدر هياهو به راه افتاد و از رفت و آمدها و بركناري‌ها در اين تيم صحبت شد كه شايد ما تمركزمان را براي اين بازي از دست داديم. در هر صورت اين روز، روز بد استقلال اهواز و روز خوب استقلال تهران بود. بازيكنان ما در زمين گيج شده بودند و اگر اين توانايي واقعي تيم باشد من بيچاره‌ام. با اين حال معتقدم استقلال اهواز در اين بازي شايسته شكست بود اما نه اينكه با شش گل مغلوب شود. استقلال برابر صبا چهار الي پنج موقعيت گلزني به دست آورد كه آنها وارد دروازه نشد اما در مقابل استقلال اهواز هر فرصتي كه به دست آورد به درون دروازه رفت. تيم ما پس از گل اول از هم پاشيد. مدافعان ما به هيچكدام از توپ‌هاي حريف نه نگفتند و طبيعي است با شرايطي كه استقلال داشت مدافعان ما چاره‌اي جز آري گفتن نداشتند. من تنها همين قول را مي‌دهم كه استقلال را در ليگ برتر نگه مي‌دارم و ديگر حرفي از برج ميلاد نخواهم زد چرا كه از برج ميلاد خسته شده‌ام. من ضعيف را قوي مي‌كنم و اين تبحر من است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پورحيدري: در اين 45 سال اسم انصاري را نشنيدم

وسط دعواي زريبافان و فتح‌ا...زاده معلوم نشد پور حيدري كجاي پياز بود كه غيابي از عضويت در هيات مديره استقلال بركنار شد. سرنوشتي كه خود او آن را در ظاهر به سادگي مي‌پذيرد. «يك روز آقاي علي آبادي تماس گرفت و گفت به شما احتياج داريم. بنده هم آمدم و حالا هم مي‌گويند به كمك‌تان نيازي نيست و باز هم بنده مي‌پذيرم. وقتي من نمي‌توانم كاري براي استقلال انجام دهم و حداقل امكانات را براي كار كردن امثال بنده نيست. پس نباشم بهتر است.»
    طبيعي است كه پورحيدري از فتح‌ا...زاده هم حمايت كند: «فتح‌ا...زاده به عنوان مدير عامل باشگاه از حداقل امكانات برخوردار نبود من بركناري او را تاييد نمي‌كنم، چون او علاقه‌مند به كارش بود اما دستش خالي و دائم به دنبال تهيه پول بود. مشكلات مالي كمر اين تيم را خم كرده است و اعضاي هيات مديره دنبال پول هستند لذا بنده نه خودم منابع مالي سراغ داشتم و نه قرار بود دنبال اين كار‌ها بروم زيرا حضورم در هيات مديره از روز اول بيشتر جنبه فني داشت.»
    پور حيدري بدبختي استقلال را رفت و آمد‌هاي مديريتي مي‌داند: «مشكل اصلي اين تيم كه سال‌هاست آن را آزار مي‌دهد آمد و رفت مكرر افراد است. در هر مقطعي تعدادي مدير مي‌آيند و سپس آنها مي‌روند عده‌اي ديگر مي‌آيند از آن بد‌تر اينكه هر فردي در راس باشگاه قرار مي‌گيرد حتي 50 درصد برنامه‌هاي نفر قبلي را قبول ندارد و مسير جديدي را دنبال مي‌كند.»
    پورحيدري شايد به اين دليل كنار گذاشته شد تا جايي براي علي انصاري عنصر جديد و پولدار هيات مديره باز شود: «45 سال است در فوتبالم اما اسمي از آقاي انصاري نشنيدم گويا آمده تا مشكلات مالي را حل كند. فقط اميدوارم اين آقا اسير مسايل حاشيه‌اي استقلال نشود و به برخي مشاوران گوش ندهد تا مجبور نشود به جاي خدمت به استقلال فردا مبلمان منزل شخص خاصي را برايش تغيير دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در حاشيه استقلال تهران - استقلال اهواز
    قلعه نويى تشويق شد
    قبل از آغاز بازى و در جريان اين ديدار امير قلعه نويى بارها از سوى هواداران تشويق شد و شدت اين تشويق ها به اندازه اى بود كه قلعه نويى را به واكنش و تشكر از هواداران واداشت.
    روبوسى طالب لو و جبارى با ميثاقيان
    قبل از شروع بازى وحيد طالب لو و مجتبى جبارى به سمت اكبر ميثاقيان رفتند و با مربى استقلال اهواز روبوسى كردند. جبارى زير نظر ميثاقيان در ابومسلم كار كرده است.
    حاضران در جايگاه ويژه
    فرشاد پيوس، اميدوار رضايى، محمد سعيد نفريه و على اميرى در جايگاه ويژه حاضر شدند و از نزديك اين ديدار را تماشا كردند. البته مرفاوى نيز در اين جايگاه حضور داشت.
    پولادى و تقى پور خط خوردند
    قبل از شروع بازى صحبت از حضور مهرداد پولادى وابراهيم تقى پور در ليست ۱۸ نفره استقلال بود اما نظر قلعه نويى برگشت و نام اين ۲ بازيكن را از ليست ۱۸ نفره خط زد.
    استقبال خوب تماشاگران
    عليرغم مشكلاتى كه براى باشگاه استقلال به وجود آمده بود و نتايج نه چندان خوب اين تيم در بازى هاى گذشته، تماشاگران استقبال خوبى از اين مسابقه كردند.
    16 جايگاه ،صندلى نداشت
    ۱۶ جايگاه ورزشگاه آزادى صندلى نداشت و تماشاچيانى كه در طبقه پايين حضور داشتند روى سكوى سيمانى نشسته و بازى را با مشكلات فراوان تماشا كردند.
    نيمكت نشينان به رختكن نرفتند
    در بين ۲ نيمه اين مسابقه نيمكت نشينان استقلال تهران سرجاى خود نشستند و به داخل رختكن نرفتند. همچنين فرهاد مجيدى وميثم منيعى به داخل زمين رفتند و به تمرين اختصاصى پرداختند.
    واكنش هاى عجيب ميثاقيان
    در طول بازى اكبر ميثاقيان حركات عجيبى انجام مى داد. مربى استقلال اهواز با حركات عجيب و قريب خود دقايقى تماشاگران را محو خود گردانيد.
    برهانى، صداى تماشاگران را درآورد
    گل نزدن هاى آرش برهانى باعث شد تا صداى هواداران درآيد و به وى اعتراض كنند. برهانى در اين مسابقه چندين موقعيت خوب گلزنى را از دست داد.
    انتقاد شديد قلعه نويى از عباسفرد
    پس از گل دوم استقلال تهران كه توسط پيروز قربانى زده شد امير قلعه نويى به سمت عليرضا عباسفرد رفت و شديداً به وى اعتراض كرد.
    خنده تلخ ميثاقيان
    پس از اينكه سوت پايان بازى به صدا درآمد و استقلال اهواز بازى را واگذار كرد ميثاقيان خنده اى معنادار كرد و از زمين خارج شد.
    قلعه نويى مصاحبه نكرد
    در پايان اين مسابقه درحالى كه همگان انتظار داشتند امير قلعه نويى درجلسه مطبوعاتى پايان بازى حاضر شود، مربى استقلال صمد مرفاوى را به كنفرانس مطبوعاتى فرستاد. گفته مى شود قلعه نويى با اين ذهنيت با خبرنگاران گفت وگو نكرده است كه ممكن بود آنها در مورد بركنارى فتح الله زاده از او سؤال كنند و وى مجبور شود حرف هايى بزند كه بعداً برايش دردسرساز شود.
    از تشويق فتح الله زاده خبرى نبود
    عليرغم اينكه على فتح الله زاده يك روز قبل از بازى بركنار شده بود، هواداران در روز بازى حتى يك لحظه هم فتح الله زاده را تشويق نكردند. همچنين هيچ پلاكاردى نيز مبنى بر حمايت از مديرعامل سابق در ورزشگاه وجود نداشت.
    استقلالى ها همچنان بدون اسپانسر
    روى پيراهن استقلال همانند بازى هاى گذشته نشانى از آرم اسپانسر نبود و بازيكنان اين تيم با جمله فزت و رب الكعبه كه روى پيراهن هايشان نقش بسته بود وارد ميدان شدند.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وقتى ادعاى قلعه نويى (۲-5-3) به كرسى نشست

فوتبال سيستمى يا سيستم فوتبالى

بسيارى از مربيان بزرگ دنيا قاعده بازى بر اساس سيستم ها را قبول ندارند. آنها معتقدند در فوتبال اين سيستم ها نيستند كه بازى مى كنند بلكه توانايى ها و مهارت بازيكنان است كه به سيستم ها سر و شكل مى دهد و آن را رنگ و جلا مى بخشند. اين استدلال ذهنى در ميان بهترين مربيان دنيا وجود دارد كه سيستم به نوعى آرايش اوليه يك تيم را تشكيل مى دهد و در واقع محل استقرار بازيكنان در ميدان را مشخص مى كند كه البته شناور بودن فوتبال امروز دنيا باعث مى شود بازيكنان بارها در فضاى ميدانى تغيير وضعيت بدهند و در پست هاى ديگر به بازى ادامه دهند. ميروسلاو بلاژويچ، مربى اسبق تيم ملى كشورمان در تأييد اين ادعا وقتى پس از حضورش در تيم ملى با اين سؤال مواجه شد كه تيم ايران قرار است در مرحله مقدماتى جام جهانى ۲۰۰۲ با چه سيستمى به ميدان برود لبخندى زد و گفت: «حساسيت شما را درك مى كنم اما حقيقت اين است كه سيستم ها در فوتبال نقش چندانى ندارد و اين بازيكنان هستندكه سيستم را بر اساس نوع تمايلات فنى خود در ميدان به وجود مى آورند.»

پس از اولين شكست استقلال در ليگ كارشناسان تلويزيونى بى مقدمه آرايش دفاعى و به نوعى روش بازى استقلال را مورد نقد قرار مى دهند، اين انتقادها پس از شكست استقلال مقابل مس كرمان و صباباترى وسعت بيشترى مى گيرد و امير قلعه نويى به دليل بهره گرفتن از روشى به ظاهر «منسوخ» زير آماج انتقادهاى كارشناسان له مى شود. اين انتقادها باعث به وجودآمدن نظريه جديدى در استقلال مى شود؛ اينكه شايد امير قلعه نويى از اين پس آرايش تاكتيكى تيمش را تغيير بدهد اما استقلال با همان آرايش هميشگى مقابل همنام اهوازى خود قرار مى گيرد و نتيجه اى دور از تصور به ثبت مى رسد. 6 گلى كه استقلال به تور دروازه هم نام اهوازى خود مى دوزد به وضوح نشان مى دهد كه اصرار امير قلعه نويى از كجا نشأت مى گيرد. در واقع امير قلعه نويى هم به نوعى در تأييد اين استدلال كه سيستم ها فوتبال بازى نمى كنند بر عقيده خود پافشارى مى كند. استقلال مقابل هم نام اهوازى اش با همان روش (۲-5-3) به ميدان رفت اما هيچ نشانى از آن بازيكنان پر اشتباه در تركيبش ديده نمى شود. آيا پژمان منتظرى و بيژن كوشكى همان بازيكنان بازى با صباباترى بودند آيا سيستم بازى تغيير كرده بود كه باعث هماهنگ شدن حركات بازيكنان در ميدان شده بود پاسخ منفى است و بايد گفت استقلال اگر توانست مقابل استقلال اهواز به برترى عجيب و خيره كننده اش دست يابد به اين دليل بود كه پاس هاى اشتباه به حداقل رسيد، ميل به خواستن به نقطه اوج رسيده بود و همه بازيكنان با تمام وجود به سوى حريف يورش مى بردند... آيا با اين بازى باز هم مى توان گفت سيستم و آرايش استقلال ايراد دارد منتظر پاسخ كارشناسان مى مانيم...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال- استقلال اهواز
    داور يك پنالتى براى استقلال تهران نگرفت

شاهين حاج بابايى با همكارى نجاتى و شكور بازى ۲ تيم همخانواده استقلال را قضاوت كردند. اگرچه در دقايق ابتدايى بازى امير وزيرى به دليل يك تكل اخطار دريافت كرد، در ساير صحنه ها به دليل نتيجه به دست آمده بايد گفت كه داورى مسابقه روى نتيجه تأثيرگذار نبود. گل اول و پنجم مجيدى هر دو در موقعيت هاى سالم به ثمر رسيد. البته ناگفته نماند باز هم داور مسابقه يك پنالتى براى استقلال تهران اعلام نكرد. آنجا كه دقيقه ۲۳ بازى گلر استقلال اهواز بعد از تصاحب توپ روى هوا و نگاه كردن به منطقه ورود به صورت كاملاً عمدى روى عباسفرد فرود آمد و مرتكب يك خطاى پنالتى شد كه نتيجه پرگل مسابقه مانع مى شود روى اين صحنه مانور كرد. در دقيقه ۸۵ نيز بازيكنان استقلال اهواز با يك ضربه به شكم جان واريو او را به بيرون پرتاب كردند كه داور آن را خطا نگرفت. اگرچه برخى از گفته هاى گزارشگر مسابقه كار نقد داورى را آسان كرد اما بايد گفت گل چهارم بازى در نهايت با ضربه آرش برهانى بود كه وارد دروازه شد و مجيدى تنها در داخل دروازه با توپ تماس پيدا كرد. در چنين مسابقاتى كه بازى به صورت يك طرفه و با نتيجه پرگل رقم مى خورد معمولاً جايى براى نقد داورى باقى نمى ماند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •