تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 592 از 949 اولاول ... 92492542582588589590591592593594595596602642692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,911 به 5,920 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام دوستان چرا فن آوا اون سایت هایی که با SSL باز میشوند کند و فیلتر شکن ها روش کند اجرا میشه ؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کم میکنه
    دزد ترین شرکت توی حجم دزدی رو شرکت پارس داشت
    تمام آپلود ها رو حساب میکرد
    نزدیک 2 3 گیگ حجم یه دفعه می پرید !
    بیشتر از 1 ساله پارس آنلاین آپلود رو حساب نمیکنه... فکر کنم طبق مصوبه هیچ شرکتی نباید آپلود رو حساب کنه.... حجم دزدی هم من به شخصه ندیدم حتی 1 مگابایت... ولی تا دلت بخواد سر چیزای دیگه(سرعت، پینگ، پکت لاس و ...) دزدی میکنن!

ممنون من که تا بحال افت سرعت نداشتم و اینکه پس شركت چطوری از فروش نامحدودش سود میکنه؟
    گفتم دیگه.... مثلا 1 مگ اگه قیمتش برای خود شرکت میفته 200 هزار تومن میاد اینو به 8 نفر میفروشه در نتیجه 480 تومن بابتش درآمد داره!

3. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون من که تا بحال افت سرعت نداشتم و اینکه پس شركت چطوری از فروش نامحدودش سود میکنه؟
    داداش یک به 8 ربطی به تقسیم بندی نداره در ایران بر اساس بیت هست و وقتی که شما میریید 2 مگ می خرید سرعت باید 250 باشه ( اصولش اینه ) ولی وقتی که می بینید سرعت بالاتر حتی 1 مگ می دن برای اینکه سرویس شما در مخابرات باز گذاشته میشه تا مثلا 8 مگ یا 16 مگ
    Last edited by mohammad_1992; 05-12-2014 at 10:29.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در کل تقصیر اصلی شرکت زیر ساخت هست که داره اینترنت رو 20 برابر گرونتر میده
    Last edited by mohammad_1992; 05-12-2014 at 10:30.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اون حرف دوستمون هم برای باقیه سرعت ( مثلا پارس انلاین برای "بالای" 2 مگ اینطوری هست که تقسیم میشه بین همه ی کاربرها ) در شلوغ ترین ساعت زیر 250 نمیاد می تونید از خود شرکت بپرسید ( دانلود شبانه قضیش فرق می کنه )
    یک سر مخابرات برید می فهمید فقط در صورتی همه ی کاربرها افت پیدا می کنن که از شرکت زیر ساخت پهنای دریافتی کاهش پیدا کنه که این روی همه ی کاربرها تاثیر منفی نداره نه اینکه مثلا همه از اینترنت در یک زمان استفاده کنن سرعت از سرعت اسمی (250 برای 2 مگ ) پاییتر بیاد اینم که می بینید شبانه ها 190 اینا هست از طرف خود شرکت هست

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اون حرف دوستمون هم برای باقیه سرعت ( مثلا پارس انلاین برای "بالای" 2 مگ اینطوری هست که تقسیم میشه بین همه ی کاربرها ) در شلوغ ترین ساعت زیر 250 نمیاد می تونید از خود شرکت بپرسید ( دانلود شبانه قضیش فرق می کنه )
    یک سر مخابرات برید می فهمید فقط در صورتی همه ی کاربرها افت پیدا می کنن که از شرکت زیر ساخت پهنای دریافتی کاهش پیدا کنه که این روی همه ی کاربرها تاثیر منفی نداره نه اینکه مثلا همه از اینترنت در یک زمان استفاده کنن سرعت از سرعت اسمی (250 برای 2 مگ ) پاییتر بیاد اینم که می بینید شبانه ها 190 اینا هست از طرف خود شرکت هست
    حرفتون قبول دوست عزیز ولی با سرعت دانلود ۱ مگ نمیشه ۲.۵ ترابایت گرفت با فرض سرعت واقعی ۱۲۸ کیلوبایت و دانلود ۲۴ ساعته در شبانه روز نهایت ۳۳۱ گیگ بشه گرفت؟!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه داداش من منظورم1 مگ واقعی بود برای خود شرکت اینا گیگ رو 3800 میدن فکر کنم 80 درصد سودشو روی فروش گیگ باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

331 درسته من خودم 2 مگشو دارم ماهی 600 گیگی میده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ولی کلا همشون فکر سود خودشون هستن من 5 ماه دارم 4 ماه اول سرعتم 180 بود هر چی زنگ زدم تهران و نمایندگی می گفتن سرعت درسته به همین شکل هست !!! از 3 هفته پیش سرعتم شده 250-260 حالا هم زنگ زدم می گن نه سرعتتون اگه زیر 250 اومد حتما باید زنگ می زدید پشتیبانی ! ادم مغزش منفجر میشه از این 2 رویی ! حیف حوصلم نمیشه وگر نه ازشون شکایت می کردم تقریبا ماهی 25 درصد ازم زیادی پول می گرفتن
    تا وقتی که شرکت زیر ساخت همین تعرفه هارو داره اوضاعمون همینه

11. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نامحدود هنوز خیلی گرونه تو ایران ماهی 71 هزار تومان برای 1 مگ خیلی قیمتش زیاده و آدم زورش میاد اینقدر پول واسش بده

13. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •