راستش دنبالش نبودم.برای همینم قیمت ندارم.از بچه های تهرانی بپرس ببین کسی سراغ نداره.
راستش دنبالش نبودم.برای همینم قیمت ندارم.از بچه های تهرانی بپرس ببین کسی سراغ نداره.
آقا من خودم شنیدم که میشه PSP رو با Wireless به PC وصل کرد و بازیهایی مثل Winning Eleven 2008 رو دو نفره بازی کرد ! چرا همه منو مسخره کردن ؟؟
راستی من شنیدم LCD های PSP رو شارپ و سامسونگ میسازن ، درسته ؟؟
بابا کسی مسخره نکرد شما رو. این یه قانونه که هر کنسول با خودش ارتباط برقرار ی کنه فقط. البته مثلاً برا DS برنامه های هستند که از طریق wifi فایل برای DS ارسال می کنن، ولی خیلی کمن و اونها homebrew هستند، نه بازی رسمی.آقا من خودم شنیدم که میشه PSP رو با Wireless به PC وصل کرد و بازیهایی مثل Winning Eleven 2008 رو دو نفره بازی کرد ! چرا همه منو مسخره کردن ؟؟
راستی من شنیدم LCD های PSP رو شارپ و سامسونگ میسازن ، درسته ؟؟
این جور چیزها رو هم هروقت شنیدید فقط به راوی خبر یه لبخند بزنید!!!!! چیزی که زیاده از این خبر ها! (با تمام احترامی که برای حضار این تاپیک قائل هستم) تو همین تاپیک یه بار مطرح شده بود یه شرکت (اونم نه سونی) داره برا PSP صفحه تاچ می زنه! فقط مونده بودم چی بگم...
راستی PSP فایلهای Atrac3 رو پخش میکنه ؟؟ اگه آره کسی لینک برنامه تبدیل mp3 رو به Atrac3 رو داره برای ما بزاره دانلود کنیم ؟؟؟
نه...راستی PSP فایلهای Atrac3 رو پخش میکنه ؟؟ اگه آره کسی لینک برنامه تبدیل mp3 رو به Atrac3 رو داره برای ما بزاره دانلود کنیم ؟؟؟
وقتی mp3 و wma هست چه نیازی به atrac3 !!!!!
چجوري wma رو ميشه فعال كرد
من رفتم فعال كنم
ميگه بايد كانكشن بسازي؟؟
قيمت ميكروفون رو نداره كسي؟؟
اجرای بازی های psp از روی هارد کامپیوتر
شما دوستان میتونید به کمک برنامه usb iso loader کابل usb را به psp خود وصل کنید و بازی ها با فرمت iso یا cso را از روی هارد کامپیوتر خود در psp اجرا کنید.
خیلی هستند مثل خود من وقت و حوصله برای کپی کردن فایل بازی فقط به خاطر تست کردن بازی را ندارند.
شما با این روش میتونید بازی را از روی هارد اجرا کنید و بازی کنید اگه از بازی خوشتون اومد میتونید بازی را داخل مموری کپی کنید.
با این کار هم در وقت خود صرفه جویی کردیید و هم در عمر مموری خود( همانطور که میدونید هر مموری یک عمر مفید داره و هرچه فایل روی مموری ریخته بشه و پاک بشه از عمر مفید مموری کم میکنه.)
حالا بریم سراغ چگونگی نصب برنامه و اجرای بازی ها
شما برای این کار باید ابتدا فایل زیر را دانلود کنید
حجم:1.55 مگا بایت
سپس توسط برنامه winrar یا هر برنامه فشرده ساز دیگه فایل را از حالت فشرده خارج کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد برای خارج کردن فایل از حالت فشرده:
داخل فولدر 2 عدد فایل فشرده دیگه هم هست.آنها را هم از حالت فشرده خارج کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حال از پوشه PSP_Type_B_Driver_install درایو driver type B psp را بر روی ویندوز کامپیوتر خود نصب کنید.
سپس وارد پوشه USB Iso Loader v0.71 شوید.2 پوشه میبینید.پوشه usbisoloader را به داخل مموری psp انتقال دهید.به مسیر زیر:
X:\PSP\GAME
x نام درایو psp در کامپیوتر شما.
حال وارد پوشه usbhostfs Pc و بازی ها با فرمت iso یا cso را به داخل فولدر iso که داخل این پوشه هست انتقال بدید.
کابل usb را به psp متصل کنید.
برنامه usbhostfs_pc.exe را از داخل پوشه usbhostfs Pc اجرا کنید.
سپس برنامه USB Iso Loader را از داخل psp اجرا کنید.
درصورتی که اتصال درست باشه تصویری مثل عکس زیر را می بینید.
حال لیست بازی های داخل فولدر iso هارد کامپیوتر خود را مشاهده میکنید.
بازی مورد نظر را انتخاب کرده و از بازی کردن لذت ببرید.
موفق باشید.
Last edited by choory; 27-09-2008 at 08:50.
choory جان تاپیک بزن برای آموزش ....
آموزش خیلی خوبیه بهتره همه استفاده کنن
از ریکاوری باید فعال کنی
علي جان سلام
ماشالله تو اين مدتي كه به تاپيك سر نزدم حسابي تاپيك رو به راه شده .
آقا يه سوال داشتم . اين بازي tom clancy end war كه 4 نوامبر مياد براي psp چه جوري ميشه ؟ چون شنيدم فقط با صدا كار ميكنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)