هنوزم میتونی بازی کنی ؟؟؟
دیگه بعد از 1 ماه باید تموم شه و اگه بخواین بازم Free بازی کنین باید یه GamerTag دیگه بسازین !!!
بعد ازینکه 1ماه گلد تموم شه شما سیلور میشی و دیگه نمیتونی Online بازی کنی ...
هنوزم میتونی بازی کنی ؟؟؟
دیگه بعد از 1 ماه باید تموم شه و اگه بخواین بازم Free بازی کنین باید یه GamerTag دیگه بسازین !!!
بعد ازینکه 1ماه گلد تموم شه شما سیلور میشی و دیگه نمیتونی Online بازی کنی ...
آره می تونم!! خودم هم گیج شدم!!![]()
براي بنده هم همينطوري شده !!!!!!!!!
من تقريبا 1 ماه و چند روزه كه كنسولم رو خريدم.........رفتم توي لايو گفت بايد يه اكنت بخري منم رفتم توي تنظيماتش نميدونم چكار كردم اكانتم فعال مونده هنوز !!!بدون اينكه ري اكتيوش كنم !!!!!!!!!!!
![]()
چرا نمیشه .. اینقدر تبدیل تو بازار وجود داره که کار شما رو راه میندازه..دوستان میگم یه سوالی داشتم من از کابل hdmi به dvi برای اتصال به مانیتور استفاده میکنم از کابل سه فیشه خود دستگاه هم برای صدا که وصلش میکنم به اسپیکر حالا یه سوالی مثلا نمیشه دوتا کابل صدای اینو که میزنم به اسپیکر با تبدیلی چیزی بزنمش به هدفون یا هدست؟
شما احتیاج به یک تبدل ساده با دو سر مادگی دارین.. که تو بازار هم زیاد گیر میاد..
این اکانت مجانی برای خیلی ها اتفاق افتاده.. شما اولین نفر نیستین که بعد از قطع اکانتتون میتونید دوباره بازی کنید.. ولی این موقتی هست و به زودی قطع میشوید..آقا من اواخر پاییز به لایو وصل شدم و بازه آنلاین هم انجام دادم. ولی یه پیش هم وصل شدم باز تونستم آنلاین بازی کنم.
حالا سوالم اینه که مگه اشتراک گلد اولین باری که وصل می شی یه ماهه نیست؟ پس چرا هنوزم می شه آنلاین بازی کرد؟![]()
با وجود اینکه اصلا ربطی نداره ولی به خاطر ضعف سرور هست که وقتی فشار زیاد میشه کلا قاطی میکنه و قابل دسترس نیست ..برو بکس بازی سنتر چرا اینجوری شده !!!؟
فردا درست میشه..
من دیگه خسته شدم!
من xbox امو میخوام :((((((((((((((((((((((((
حاظر بودم 100 تومن گرونتر بدم ولی 3 روز بعدش برسه دستم!
الان داره به 1 ماه میرسه ولی من هنوز xbox امو نگرفتم!
عجب اشتباهی کردم:((
نکنه از مجید شامی خرید کردید
فقط ترو خدا نگید آره
خوب دوستان عزیز منم یه سوال داشتم.بعضی وقتا سیو بازی فیفا بالا نمیاد و یه بارم cod4 می خواستم ببینم این طبیعی یا مشکل داره.البته حتی اگر بالا هم نیاد یه دور خارج بشم و دوباره وارد بشم کاملا درست می شه.
امروز کنسولم دوباره بعد از اینکه x-clamp کردم (بااینکه فالکون ساخت 2008 بود) سه چراغ داد میخوام ردش کنم یه جاسپر بگیرم دوستان بنظر شما کجا میتونم لوازم جانبیشو با قیمت منصف اب کنم؟؟ایا اینجا کسی خریدار هست؟؟ شماره تلفن بنده 09363875023 ساکن کرج
ایا جاسپر تا حالا امار خربی داشته؟؟جایی هست برای نشون دادن امار جهانی ممنون میشم؟؟؟فالکون که منو نمود
راستی دوستان هاردشو رد کردم در رابطه با قیمت باهاتون را میام i promised you
سلام دوستان
چطوری میشه در gears of war 2 جنرال RAAM و Minh رو آزاد کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)