این کد درست هست
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
پست قبلی رو با پوشی دادم چپکی نوشته
این کد درست هست
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
پست قبلی رو با پوشی دادم چپکی نوشته
سلام
قيمت يه شارژر نو چنده؟
شارژر گوشيهاي جاواي سوني با مال p990 غير از قيافه و امكان اتصال هندزفري به پشتش فرق ديگه اي هم ميكنه يا نه؟
ممنون.
اتفاقا منم دنبال قیمتشم !
گوشیای جاوا 2 تا سوکت (از این آهنی ها واسه برق که نمیدونم بهش چی میگن) دارن.
ولی مال این سری سرتاسریه. واسه همین اگه گوشیتو بزنی به شارژر گوشیای جاوا اونا زود داغ میشن.
فرقشون اینه 700ma هست شارژر 990 ولی گوشی های جاوا قدیمیاش 450ma هست
سلام وحيد جون...
همون دو تا فقط كار شارژ رو انجام ميده.شما اگه به كابل يو اس بي و هندزفري گوشي هاي جاوا نگاه كني و سوكت هاشون رو با هم جمع كني ميبيني كه جمعشون ميشه همون سرتاسريه.
منظورم اينه كه چون قابليت اتصال از پشت به شارژر وجود داره بايد سوكت مربوط به هندزفري و كابل هم روي خود شارژر موجود باشه.
در مورد داغ شدن نميدونم.شايد واقعا يه مشكلي وجود داشته باشه.
خب حالا اين كه فرمودين يعني چه؟؟؟
اگه با 450 ميلي آمپر شارژ بشه چه مشكلي پيش مياد؟
ممنون.
دقیق نمیدونم ولی من که گوشی 990 هست از 450 استفاده کنم شارژر کمتر نگه میداره بهتر از شارژر خودش استفاده کنی چون باطری ها باهم فرق دارن
قیمت رم 4 برای 990 رومی خوام؟
كسي رو ۹۹۰ سيم كارت ۹۱۹ انداخته؟ تونسته اعتباره سيم رو با كد *140*11# ببينه گوشي من نشون نميده تو Please Waite گير مي كنه
ممنون
Last edited by vahidsport; 17-01-2009 at 01:37.
دوست عزیز برای p990 رم 4 گیگ ننداز چون هنگ می کنه این از تجربه ای بود که داشتم برای p990 بیشتر از 1 گیگ انداختن یعنی هنگ بالا داشتن قیمتش با اینکه باید در بخش مشاور قیمت بپرسی ولی بهتون جواب می دم قیمت رم 4 گیگ برای p990 فکر کنم 27 تومان بود هفته پیش قیمت کردیم البته توی تهران این قیمت در ضمن من موقعی که p990 داشتم شمارمم 919 بود و هم با فیلیپ باز و هم با فیلیپ بسته راحت مقدار شارژممو می دیدم!
من حدود 1 هفته با رم 2 های اسپید رو گوشی کار کردم هیچ مشکلی نداشت در ضمن خیلی ها می گن که رم 4 رو 990 مشکل نداره در مورد سیمم هم درست شد احتمالا یا گوشیتون مورد داره یا رمتون
سلامنوشته شده توسط sasuke-7
اگه رم اصل باشه، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
من کسانی رو دیدم که رم 8 گیگ انداختن و بدون مشکل دارن استفاده میکنن...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)