آره به قوله دوستمون Dj_amirlovely ایرانسل تو تبریز داره حال میده.ایشالله با امید اینکه جنوب کشورم مثل ما حال کنن
آره به قوله دوستمون Dj_amirlovely ایرانسل تو تبریز داره حال میده.ایشالله با امید اینکه جنوب کشورم مثل ما حال کنن
اصلا آدم که میاد تو این تاپیک روانی میشه و میره ! چرا این قدر تو سر و مغز هم دیگه میزنین بابا ؟! آقا سروش درسته شهر شما وضعش بده ولی دلیل نمیشه جلو فروش خودشا بگیره چون شما ناراضی هستی ! هیچ وقتم اسم پیشرفت تکنولوژی و امکانات قرتی بازی نیست ! این قدر به جون هم نپرین ! ایرانسل هیچ کسا زور نکرد که بره سیم کارتشا بخره.فقط تبلیغ کرد و بهترین تبلیغات را هم داره چون تبلیغ باید جذاب باشه . اون کسی که می خره باید چشاشا باز کنه و سبک سنگین کنه . شما میتونستید قبل از خرید با سیم دولتی خانواده سرچ میکردی ببینی نتورک ایرانسل تا چه حد انتن داره .
حالا اون کارخونه ایران خودرو که میاد 11 میلیون تومن از مردم میگرفت و ماشین بعد از یه ماه منفجر میشد چی؟ حالا به خاطر 30 یا 150تومن این کارارا میکنین؟! کسی صداش درومد در مورد ایران خودرو؟ یا اگه درومد کسی گوش کرد ؟
Last edited by vahooli; 01-09-2007 at 02:00.
یعنی شما از ایرانسل راضی هستی؟نکنه شما سبک سنگین کردی؟
اصلا بحث با شما فایده ای نداره...همتون وقتی کار خودتون راه میفته زود راضی میشین...
یه سوال ازتون دارم...اون نامه ی اعتراض که میخاستید به ایرانسل بفرستید چی شد؟
کار همتون راه افتاد ولش کردید نه؟
من فکر میکردم فقط A.J اینجوریه که کلی نامه نوشت و ... وقتی اهواز رسمی شد دیگه 1 پست هم نداد....نمیدونستم همه ایرانی ها اینجوریند.
این واقعیت بود که میگفتم وضع ایرانسل توی شیراز اینجوریه...شما چرا اینجوری به تب و تاب افتادید؟
قبلا میگفتم فقط آنتن دهیش کمه و هیچ مشکل دیگه ای نداره...جایی که آنتن بده کیفیت عالیه...ولی دیگه اونم نمیگم برای اینکه ایرانسل گند زد.
هر کس به من زنگ میزنه حتی 3 یا 4 بار صداش نمیاد...
مخابرات الان کیفیتش عالیه...وضع اس ام اس و مکالمش هیچ مشکلی نداره...همه جا هم آنتن میده
من که در اولین فرصت میرم سراغ همراه اول....وقتی میخواستم بخرم همه میگفتن نخر....گوش نکردم...بیش از کل عمرم به خاطر ایرانسل مسخره شدم که هیچ وقت آنتن نمیده...لعنت به ایرانسل و اون تبلیغ های دروغین "پوشش پرشتاب "ش...
خب برید سر بحث خودتون...قرعه کشی نیمه شعبان ایرانسل رو دیدید................
من برم یه کوزه بخرم...
آقا باسلام
بچه هایی که gprs استفاده میکردن و بدونه طرح طلایی رایگان بود چک کنن ببینن به حسابشون اضافه شده یا نه؟
برای من تا 2 ماه قبل حساب نمیکرد حالا حساب کرده شده 66000 تومن
حالا چیکار کنم بدبخت شدم رفت![]()
ایرانسل کلاه بردار...
خدا این همه وکیل و وصی رو برات نگه داره...
آمین...
جزئيات آئيننامه MMS
تاسيس مرجع رسيدگي به شكايات مشتركان براي سرويس MMS
معاون وزير ارتباطات در خصوص جزئيات آئيننامه MMS توسط اپراتورها نيز گفت: در اين رابطه چندين راهكار وجود دارد كه اپراتورها بايد در سيستم خود تعبيه كنند. يكي از راهكارها ايجاد مرجع رسيدگي به شكايات مشتركان از متخلفان و سوء استفادهكنندگان از سرويس MMS است.
وي تاكيد كرد: دومين راهكار در خصوص ارايه سرويس MMS، تهيه ليست سياه براي شماره يا مرجع ارسال كننده MMSهاي مزاحم و متخلف در اپراتورها است.
غفاريان در ادامه تصريح كرد: كنترل محتواي MMS و بازبيني آنها در دستور كار نيست ولي بعنوان حكومت وظيفه سالمسازي فضاي استفاده از MMS را داريم.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه چه ارگاني پيشنهاد دهنده كنترل MMS بود، تاكيد كرد: وزارت ارتباطات پيشنهاد دهنده اين طرح نبود البته شايد طرح اوليهاي براي بحث كنترل MMS را وزارت ارتباطات معرفي كرده بود و روش اجرايي طرح را وزارت ارتباطات آماده و پيشنهاد كرده بود.
وي از تدوين و ابلاغ آئيننامه ويژه MMS با استفاده از راهكارهاي ذكر شده توسط سازمان تنظيم مقررات حداكثر تا يك ماه آينده خبرداد.
برای من به جز اینکه دوبار به جای اضافه کردن 15 تومن، 30 تومن اضافه شد(زنگ زدم گفت درستش میکنیم)، هزینه اینترنت حساب نمیشه وگرنه من الان توی زندانی چیزی بودم، تا حالا 2 گیگابایت مصرف کردم
سلام من مي خوام با اينترنت ايرانسل بازي دانلود كنم مي دونيد چه جور لينهايي رو ساپورت ميكنه
سلام من ميخوام با اينترنت ايرانسل فايل دانلود كنم مي دونيد چه نوع لينكهايي رو ساپورت مي كنه .
برخی از دوستان معمولا از GPRS برای کارهای سنگین و دانلودهای زیاد استفاده می کنند که در همون لحظه از حسابشون چیزی کم نمیشه ولی بعدا مبالغ بالا براشون میاد و این خیلی خطرناکه حسن
اولا مطمئن شوید تو هر طرحی هستید حتما حتما GPRS شما رایگان باشد و تا مطمئن نشدید از آن استفاده نکنید
در ثانی اگر بنا به دلایلی از GPRS استفاده کردید و دیدید از حسابتان چیزی کم نمی شه با خیال راحت ادامه ندید مثل اینکه GPRS طوریه که بعدا حساب رو بالانس می کنه و یه دفعه با یه صورتحساب سنگین رو به رو می شین
کلا GPRS برای کارهای فوری و سبک طراحی شده اما خیلی ها این نکته را مد نظر قرار نمی دن. بطور کلی اگه GPRS مجانی نباشه هزینه اون خیلی خیلی زیادتر از هر نوع کانکشن دیگه اینترنتیه
من فقط عید که GPRS تازه افتتاح شده بود و مجانی بود از GPRS استفاده کردم. مثلا خیلی ها طرح طلایی رو بخاطر رایگان بودن GPRS انتخاب کردن در صورتی که با همون پول میشه یک ماه اینترنت ADSL گرفت که هم سرعتش بالاتره و هم امکان قطع شدن آن بسیار کمتره تازه برای استفاده از GPRS باید آنتن فول باشه و مکافاتهای دیگه ای که برای وصل شدن داره...
بنابراین خواهش می کنم بی ملاحظه از GPRS استفاده نکنید. مثلا یه سایت متوسط که عکس و چند تا لوگوی متحرک داره حدودا 500 کیلو بایت حجم داره (البته این برای بار اول بازدید از سایته و دفعات بعدی چون عکس ها و انیمیشن ها تو حافظه موقت کامپیوتر ذخیره شده اند حدودا 100 کیلو بایت برای بازدید از سایت رد و بدل میشه)
حالا 500 کیلو ضربدر 1.5 میشه 750 تومان ... یعنی شما برای بازدید از یک سایت در دفعه اول چیزی حدودا 750 تومان باید بدید و این اصلا به صرفه نیست... و این به این معنا نیست که هزینه GPRS خیلی از مرحله پرته ... نه چون GPRS برای کارهای ضروری و خصوصا استفاده در سفر ها ست( درون شهر ی یا برون شهری) یا برای بازدید از سایتهای کم حجم که صرفا برای موبایل طراحی شده اند که متاسفانه تو ایران هنوز جا نیفتاده ...
بنابر این دوستانی که کارهای سنگین با GPRS دارن بهتره یه ADSL بگیرن با ماهی 13600 تومان بدون اشغالی خط تلفن و بدون هزینه خط تلفن با سرعت های بالا ( 30 تا 60 کیلو) و با خیال راحت در وب گشت و گذار و دانلود کنن ...
یادم میاد چند ساله پیش 16000 تومان می دادم یک ماه اشتراک اینترنت می گرفتم اونم با سرعت Dial up حالا با گذشت چند سال که همه چیز گرون شده با همون پول و حتی کمتر میشه یک ماه اینترنت adsl گرفت ولی نمی دونم چرا خیلی ها از این امکانات استفاده نمی کنند و دنبال راههای پر دردسر دیگه میرن ....نمی دونم..
علاج واقعه را قبل از وقوع انجام دهید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)