تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 591 از 827 اولاول ... 91491541581587588589590591592593594595601641691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,901 به 5,910 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

جرارد:
    متاسفم كه نمي‌‌توانم مقابل كرواسي بازي كنم

استيون جرارد، هافبك 26 ساله انگلستان هيچ گونه تلاشي در جهت پنهان ساختن ناراحتي خود به علت عدم حضور در ديدار برابر كرواسي انجام نداد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ جرارد كه دريافت كارت زرد در ديدار روز شنبه برابر مقدونيه به عنوان دومين كارت وي در رقابت هاي مقدماتي يورو 2008 محسوب مي شود، قادر به حضور در بازي روز چهارشنبه تيمش مقابل كرواسي نخواهد بود.
    وي در اين خصوص اظهار داشت: "ديدار برابر كرواسي يك مسابقه بزرگ بوده و هر بازيكني خواهان حضور در چنين ديدارهاي مهمي است و من نيز استثناء نيستم، اما اكنون بدون اينكه نتيجه و موفقيتي كسب كنم بايد به خانه بازگردم، نه به علت از دست دادن سه امتياز، بلكه به خاطر از دست دادن بازي برابر كرواسي.
    به هر حال بايد هم تيمي هاي خود را از خانه تشويق كنم و اميدوارم اين بار انگلستان با دستي پر و نتيجه اي مطلوب بازگردد."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

گالاس در پي رسواسازي چلسي

ويليام گالاس، مدافع 29 ساله آرسنال در صدد است تا در يك مصاحبه‌اي تلويزيوني بسياري از حقايق پشت پرده در مورد باشگاه چلسي را بازگو كند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ به نقل از روزنامه سان گالاس كه در آخرين روز از فصل نقل و انتقالات از چلسي به آرسنال محلق شد، همچنان از اظهارات آبي پوشان در مورد تهديد وي مبني بر اينكه اگر به او اجازه رفتن ندهند، گل به خودي خواهد زد، عصباني به نظر مي رسد.
    مدافع فرانسوي آرسنال گفت: "حتي زماني كه براي برداشتن وسايل شخصي خود از كمد رختكن به باشگاه چلسي رفتم، آنها به من اجازه خداحافظي با هم تيمي‌هاي خود را ندادند و حال مي‌خواهم تا تمام مردم را از حقايق ناگفته آگاه سازم و آنها بايد منتظر برنامه تلويزيوني من باشند. چون ديگر نمي‌خواهم هيچ سوء تعبيري از اين موضوع وجود داشته باشد."

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

مهاجم نيمكت نشين رئال بتيس
    توانايي‌هايم را اثبات خواهم كرد

روبرت دي بنهو مهاجم رئال بتيس اسپانيا در مصاحبه‌اي اعلام كرد: "بالاخره خودم را به مربي تيم اثبات خواهم كرد."
    مهاجم رئال بتيس در ادامه اظهار داشت: "خواهان حضور در تركيب اصلي تيم هستم و براي رسيدن به اين هدف بزرگ تمام تلاشم را به كار خواهم گرفت."
    دي بنهو كه مدتهاست به اميد بازي براي تيمش روي نيمكت ذخيره‌هاي رئال بتيس به انتظار نشسته در اين رابطه تاكيد كرد: "شكست رئال بتيس در چهار مسابقه از پنج ديدار انجام شده شرايط كنوني اين تيم را بسيار نگران كننده كرده است. مي خواهم خودم را به مربي و بازيكنان تيم اثبات كنم به توان بالاي گلزني خود اطمينان دارم و مطمئنم مي‌توانم رئال بتيس را براي دستيابي به پيروزي در رقابت هاي آينده ياري كنم."

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض تیم ملی فوتبال ایران با 20 بازیکن وارد چین تایپه شد / معطلی سه ساعته ملی پوشان در فرو

تیم ملی فوتبال کشورمان برای انجام دیدار برگشت مقابل چین تایپه عصر امروز و پس از پروازی طولانی از مسیر دوبی - هنگ کنگ وارد کشور چین تایپه شد .
    به گزارش خبرنگار"مهر"، طبق هماهنگی های انجام شده بازیکنان لژیونر شاغل در امارات شامل عنایتی، کاظمیان، کعبی، خطیبی ومجیدی به اضافه علی انصاریان وجواد نکونام در فرودگاه دبی به بازیکنان تیم ملی ملحق شدند و بخشی ازملی پوشان نیزکه در تورنمنت اردن حضور داشتند به تهران بازگشتند .

تیم ملی فوتبال کشورمان با 20 بازیکن حوالی ساعت 8 شب به وقت محلی ( 16به وقت تهران) و پس از پروازی 6 ساعته وارد فرودگاه تایپه شد .

اعضای تیم ملی برای صدور ویزا و تشریفات اداری نزدیک به سه ساعت در فرودگاه چین تایپه معطل شدند که با توجه به خستگی پرواز طولانی این وضعیت با اعتراض بازیکنان تیم ملی روبرو شد .

ملی پوشان کشورمان پس از ترک فرودگاه با یک دستگاه اتوبوس راهی هتل "سانتوز"واقع درمرکز شهرتایپه شدند . مهدی مهدوی کیا نیز زودتر از دیگر ملی پوشان درهتل تیم ملی به بازیکنان ملحق شد . مسئولان فدراسیون فوتبال در تلاشند تا وحید طالب لو نیز فردا به تیم ملی ملحق شود .

قرار است ملی پوشان کشورمان بعد ازظهر فردا نخستین تمرین خود را درکمپ تمرینی تیم ملی این کشوربرگزارکنند .

دیداربرگشت تیم های ملی فوتبال ایران و چین تایپه ساعت 30/13 دقیقه روز 19مهرماه در شهرتایپه برگزارخواهد شد .

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جان تري، كاپيتان تيم ملي انگلستان از اينكه تلاش آنها براي كسب پيروزي به نتيجه نرسيد، ابراز تاسف نمود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ تري در پي تساوي برابر مقدونيه در مصاحبه‌اي گفت: "ما با تمام نيرو و انرژي كار كرديم و براي اينكه نتيجه مثبت بگيريم تمام تلاش خود را به كار گرفتيم. بازيكنان واقعاً سخت كار كردند، اما متاسفانه هيچ يك از تلاش‌هاي ما به ثمر نرسيد. گاهي اوقات حتي يك فرصت مي‌تواند نتيجه بازي را تغيير دهد، البته اگر فرصتي وجود داشته باشد، چون در اين ديدار بازيكنان در ايجاد فرصت‌ها و استفاده از آن واقعاً تلاش كردند، اما موفق به ايجاد شرايطي نشدند و گويا به طور كلي هيچ شانسي در اين ديدار متوجه انگلستان نبود.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

لوكاس پودولسكي مهاجم جوان تيم ملي آلمان در بازي دوستانه مقابل گرجستان اولين كارت قرمز دوران بازي‌اش را دشت كرد تا از كارش پشيمان باشد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ پولدي بيست و يك ساله كه در دقيقه چهل و هشت بازي از زمين مسابقه اخراج شد، در حالي كه بسيار متاسف بود، گفت: "من تحريك شده بودم، اما با اين وجود اعتراف مي‌كنم نبايد كار احمقانه‌اي انجام مي‌دادم و تيمم را ده نفره مي‌كردم. راستش اين اولين كارت قرمزي بود كه تجربه كردم، چون معمولا در زمين بازي مودب و آرام برخورد مي‌كنم. واقعاً متاسفم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پاراگوئه‌اي ها بايد از اين پس بدون حضور كارلوس گامارا كاپيتان سي و پنج ساله خود كه شنبه از فوتبال خداحافظي كرد در ميادين حاضر شوند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ كارلوس گامارا كاپيتان پاراگوئه روز شنبه در ديدار تيم ملي كشورش مقابل استراليا پس از صد و ده بازي ملي از دنياي توپ گرد خداحافظي كرد.
    او كه در خط دفاع تيم‌هايي چون بنفيكا، اتلتيكو مادريد، آ.ا.ك آتن و اينترميلان توپ زده اين اواخر در ليگ برزيل حضور داشت. گامارا بعد از بازي با استراليا گفت: "فوتبال يك عشق است، اما موقعيت سني خودش را مي‌طلبد. در حال حاضر براي آينده برنامه‌هاي زيادي دارم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

روبرت دي بنهو مهاجم رئال بتيس اسپانيا در مصاحبه‌اي اعلام كرد: "بالاخره خودم را به مربي تيم اثبات خواهم كرد."
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ مهاجم رئال بتيس در ادامه اظهار داشت: "خواهان حضور در تركيب اصلي تيم هستم و براي رسيدن به اين هدف بزرگ تمام تلاشم را به كار خواهم گرفت."
    دي بنهو كه مدتهاست به اميد بازي براي تيمش روي نيمكت ذخيره‌هاي رئال بتيس به انتظار نشسته در اين رابطه تاكيد كرد: "شكست رئال بتيس در چهار مسابقه از پنج ديدار انجام شده شرايط كنوني اين تيم را بسيار نگران كننده كرده است. مي خواهم خودم را به مربي و بازيكنان تيم اثبات كنم به توان بالاي گلزني خود اطمينان دارم و مطمئنم مي‌توانم رئال بتيس را براي دستيابي به پيروزي در رقابت هاي آينده ياري كنم."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دكو بازيكن خط مياني تيم ملي فوتبال پرتغال پس از پيروزي تيم ملي كشورش برابر آذربايجان اظهار داشت: "اين پيروزي موفقيتي بزرگ براي ما محسوب مي شود."
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ دكو ستاره بارسا در ادامه مطلب فوق تاكيد كرد: "موفقيت به دست آمده در بازي برابر تيم ملي آذربايجان ضامن پيروزي بعدي ما در بازي روز چهارشنبه مقابل لهستان به شمار خواهد آمد.
    ما مقدمات لازم را براي پيروزي‌هاي بيشتر در اختيار داريم دستيابي به چهار امتياز با ارزش طي دو بازي بي‌نهايت مهم است.
    خواهان پيروزي برابر تيم ملي لهستان هستيم، چون معتقدم موفقيت امروز فراهم كننده پيروزي‌هاي بعدي خواهد بود."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تاپ مولر: به اين جوانان افتخار مي‌كنم

تيم ملي گرجستان به سرمربيگري کلاوس تاپ مولر در روشتوک و در يك ديدار تداركاتي مقابل آلمان مغلوب شد، اما اين مربي ژرمن‌ از عملكرد جوانان گرجي راضي به نظر مي رسد.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، كلاوس تاپ مولر سرمربي گرجستان بعد از بازي با آلمان گفت: "اين جوان ها بازي عالي را به نمايش گذاشتند. ما مي خواستيم رو به جلو بازي كنيم، ضمن اينكه شاگردان من خيلي راحت در زمين جا به جا شدند. حتي در دقايق بيست و پنجم تا چهل و پنجم نيز ما تيم برتر ميدان بوديم.
    شخصاً به اين جوان ها افتخار مي‌كنم. البته ما در اين ديدار بيشتر به دنبال ياد گرفتن بوديم. آلمان تيم قوي است و ما مي‌خواستيم از آنها درس بياموزيم. در اين بازي متوجه شديم كه شرايط مان بهتر شده است. ما در راه خوبي گام گذاشته ايم كه با تلاش بيشتر در آينده مي‌توان از اين جوانان گرجي يك تيم قوي و مدعي به ميدان فرستاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •