دوستان همونطور که در پست های قبل گفتم متاسفانه با تعویض پست مخابرات هم هیچ تغییری توی نویز خط ایجاد نشد .امروز متوجه یک چیزی شدم .امروز برق منطقه قطع شد و مکس ریت خط از 2 مگ رسید به 5 مگ و snr هم از روی 8 رفت روی 17 ، مودم رو بردم با باطری سر خط تست کردم و قبلا هم که با باطری سر خط تست میکردم همون مقداری رو میداد که داخل اتاق میده و این نشون میده برق یه جایی داره تاثیر میزاره ولی معلوم نیست کجا چون سیم کشی داخل موقع تست از سرخط جدا میشه پس از داخل نیست از بیرون هم که تقریبا هیچ کابل برقی نزدیک پست و یا کنار سیم های تلفن نیست به جز دو مورد :
1- کابلی که از پست ما میره برای همسایه از دور علمک برق سردر خانه عبور میکنه که تازه اونم مماس نیست با کابل برق و عمود هستند بر هم که باز هم اگر به خاطر اون باشه روی خط خودشون نویز میندازه و بعیده که روی خط بقیه باعث نویز بشه .تازه کابل های پست ما همشون فویل دارند و ضد نویز.
2-کنتور برق ما و همسایه با فاصله ی 1.5 متری از هم هستند و پست تلفن روبروی تیغه ای که ما و همسایه را از هم جدا میکنه قرار گرفته که فاصله اش از هر کنتور برق حدودا 70 سانت میشه دیگه نمیدونم به خاطر این هاست یا نه
البته مشکل خط من از برق نیست و به خاطر گندی هست که مخابرات توی شبکه ی زمینی زده ولی چون اون رو به راحتی نمیشه اصلاح کرد شاید از این جا بشه جبرانش کرد (حل این مشکل راحت تر از حفاری مخابرات در طول 3 کیلومتر مسیر هست).حالا نظر شما چیه ؟ این نویز که به خاطر برقه از کجا میاد ؟