تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 591 از 626 اولاول ... 91491541581587588589590591592593594595601 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,901 به 5,910 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود دوستان
    من اخیراً دو تا مشکل با z500 پیدا کردم که ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
    1- وقتی سیستم رو روشن می کنم وایرلس غیر فعاال هست و باید یک بار ریستارت کنم تا کلید on و off فعال بشه قبلاً ویندوز 7 نصب داشتم که اوایل اوکی بود بعد دیگه کلید f7 غیرفعال شد فکر کردم مشکل از ویندوزه که متأسفانه با نصب ویندوز 8.1 هم همچنان مشکل باقیست
    2- هنگام تایپ نشانه گر که باید آخر سطر باشه برمی گرده عقب تر وسط نوشته ها و متن رو خراب می کنه که باید با موس نشانه گر رو به آخر خط بیارم و اون قستمی که خراب شده رو ویرایش کنم با لپ تاپ قبلی م هم که hp بود همین مشکل رو داشتم
    با سپاس

1- در جواب سوال اول اينكه كليد F7 غير فعال شده بايد نرم افزار انرژي منيجمنت حتما نصب باشه بعلاوه نرم افزاراي خود وايرلس و بلوتوث. مورد بعد از جهت اينكه وقتي دستگاهت رو روشن ميكني و وايرلس رو خاموش نشون ميده احتمال زياد از خود ويندوزه كه بعد از يك مدتي كه آپديت ميشه خود به خود درست ميشه. مال منم همينطور بود الان نزديك 10 ماهي هست كه ويندوز رو عوض نكردم و با همون آژديت هايي كه خودش انجام داده وايرلسش بدون مشكل داره كار ميكنه.(در ضمن ويندوزم همون وين8 دستكاري شده لنوو هست كه تو سايت سافت گذر واسه دانلود گذاشته و براي اكتيو كردنش هم از طريق اسكايپ اقدام كردم نه كرك).

2- براي سوال دوم احتمال ميدم كه زماني كه داري با لپتاپت كار ميكني هندزفري يا ماوس بهش وصله و سيم اون روي تاچپدت وول وول ميخوره بعد نشانگر ماوست جا به جا ميشه. اين موارد واسه خودم سابقه داشته.

2. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من یه مشکلی دارم وقتی میخوام مودم رو با کابل لن وصل کنم. کارت شبکه همش قطع و وصل میشه و کار نمیکنه.با کابل دیگه هم امتحان کردم همینطور بودش. درایور کارت شبکه رو هم نصب کردم. کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل از کجاست
    ممنون

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان فایل شماتیک مادربورد Z500 / P500 رو که بررسی می کردم متوجه نکته جالبی شدم .

روی شماتیک مادربورد Z500 دو پورت Mini PCIe وجود داره . وجود دو پورت Mini PCIe در فایل PDF راهنمای باز کردن لپ تاپ نیز وجود داره .

معمولا Mini PCIe برای Wlan استفاده می شه . اما قابلیت نصب SSD از نوع Mini PCIe تا ماکزیمم 128 گیگابایت در این پورت نیز هست .

البته چند نکته :‌ اولا اینکه این پورت وجود داسته باشه کاملا بستگی به شانس شما داره . برخی مدل ها هستند که دارای دو پورت MPCIe هستند . برخی مدل ها دارای یک پورت . در فروم لنوو به این موضوع نیز اشاره شده .

تا دوستان هم نپرسیدند بگم که Z510 به طور کلی فقط یه دونه داره

دوما‌‌: گیر آوردن هارد SSD که از پورت MPCIe پشتیبانی کنه بسیار سخته . این نوع حافظه ها بسیار نایابند .

سوما احتمالش هست لپ تاپ هارد متصل شده رو بلاک کنه و ارور Not Whitelisted رو ببینین
    Last edited by Public Enemy; 13-06-2014 at 12:01.

5. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

با سلام،
    دوستان یکی از دوستان من این دستگاه رو حدودا 4 ماه پیش بدون گارانتی گرفته الان وقتی لپ تاپ روشن میشه بعد از دو سه دقیقه صدای ویز ویز فن زیادی ازش درمیاد که اصلا هم نمیخوابه و همینجوری ادامه داره. صداش انقدر زیاد که میره رو مخ. کسی مشکل مشابه و یا راه حلی برای آن داره؟ ما پشت لپ تاپم باز کردیمو گرد و خاک گیری هم کردیم ولی جواب نداد!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام،
    دوستان یکی از دوستان من این دستگاه رو حدودا 4 ماه پیش بدون گارانتی گرفته الان وقتی لپ تاپ روشن میشه بعد از دو سه دقیقه صدای ویز ویز فن زیادی ازش درمیاد که اصلا هم نمیخوابه و همینجوری ادامه داره. صداش انقدر زیاد که میره رو مخ. کسی مشکل مشابه و یا راه حلی برای آن داره؟ ما پشت لپ تاپم باز کردیمو گرد و خاک گیری هم کردیم ولی جواب نداد!
    یا پروانه فنش به چیزی میخوره (ممکنه لق شده یاشه) یا ممکنه بوش فنش خراب شده باشه
    فن رو روغن کاری کنید شاید درست شه وگرنه باید تعویض شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ویلا

پيش فرض

یا پروانه فنش به چیزی میخوره (ممکنه لق شده یاشه) یا ممکنه بوش فنش خراب شده باشه
    فن رو روغن کاری کنید شاید درست شه وگرنه باید تعویض شه
    زمانیکه در پشت لپ تاپ رو باز میکنیم چجوری میشه فن رو در اورد برای روغن کاری؟ دو تا پیچ کنارش بود باز کردیم ولی در نیومد. همون برچسب دایره ای که رو فن چسبیده رو بکنیم از همونجا بدون اینکه دربیاد میشه روغن کاری کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    من ی نقطه مانند رو صفحه ام هست ک احتمالا پیکسل سوختگی ک از اولم بود .... مدت گارانتیم تموم شده ....می خواستم ببینم ک اقدامی نکنم برای این مشکل بعدها دردسر ساز نمیشه ؟
    یا پیگیرش بشم و کجا ببرمش ؟ کمکم کنید
    مر30
    Last edited by mah11k; 26-06-2014 at 21:49.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من ميگم z500 دارم و كلا همه مدل هاي z500 و مدل هايي از z510 كه از هارد ST1000LM1024 استفاده ميكنه مشكل داره و مدل هاي هيبريدي z510 هيچ مشكلي نداره

اگه اين هارد مشكل نداشت چرا تو سري جديد z510 از هارد وسترن استفاده شده ؟!!!!!!
    سلام داداش گفتم اینجا این مساله رو بیان کنم.. نمیدون مشکل دوستان با این هارد چیه!!! من 2 3 روز پیش g510 خریدم دقیقا همین هاردی که شما گفتی روش بسته شده و وقتی hdtune رو باز کردم تب healph هیچ اروری نداد... واقعا از هاردش هم راضیم... حالا شاید این مدلی که رو z500 یا 510 بسته شده بوده یه مقطعی مشکل داشته....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یکی کمکم کنه
    باطری لپ تاپ اول ظرفیتش 45/000 میلی وات بود و 6% فرسودگی داشت امروز که روشنش کردم دیدم با نرم افزار باتری بار نشون میده ظرفیت باطریم 38/910 شده بدون فرسودگی و نرم افزار CPUID HWMonitor هم فرسودگی رو 100% نشون میده در قسمت wear level
    چه اتفاقی افتاده؟
    الان باید چه کار کنم؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی کمکم کنه
    باطری لپ تاپ اول ظرفیتش 45/000 میلی وات بود و 6% فرسودگی داشت امروز که روشنش کردم دیدم با نرم افزار باتری بار نشون میده ظرفیت باطریم 38/910 شده بدون فرسودگی و نرم افزار CPUID HWMonitor هم فرسودگی رو 100% نشون میده در قسمت wear level
    چه اتفاقی افتاده؟
    الان باید چه کار کنم؟
    اینجور که برنامه میگه دیگه باتریتون نابود شده... تست کنید ببینید دقیقا جقدر شارژ نگه میداره..

13. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •