هلند و آمريكا خودشون پيشنهاد دادن!
بله
خير
احتمالا به عنوان مربی 5ام کمکی برای تیم e نیوکاسل میره
آخه از کجای دایی فهمیدن گزینه خوبیه
اگه دایی مربی بود تیم ایران که لااقل تعصب ملیتی روش داره رو درست هدایت می کرد
انقدر اینطوری دوست دارم ...من 1 سال نیو کاسل بودم، ایرانی زیاده اونجا ولی نسبت به خارجی ها دید خوبی ندارن....
طرفداراش هم دیوونه هستن،قبل و بعد بازه یه جوری می رن سنت جیمز پارک و ازش خارج میشن که وقتی سیل جمعیت رو میبینی فکر می کنی تظاهراته...
خیلی حال میده...بریزیم تو خیابونا...عجب کیفی میده...تظاهرات کجاش اونطوریه؟؟
براش آرزوی موفقی میکنم...(البته اگه بره)اون جا هم گند میزنه به تیم و میندازنش بیرون... تیم ملی مون رو به گند کشید و خیالش راحت شد که یه اسمی ازش مطرح شد و حالا میره تا به اندوخته های مالیش اضافه کنه... براش آرزوی ناموفقی می کنم و امیدوارم به بدترین شکل ممکن از فوتبال دنیا بکننش بیرون!... براش آرزوی بدبختی می کنم که تیم ملی رو این بدبخت کرد...
ای ول دایی...
ایشالا که همیشه موفق باشه...
این جا... آن جا... همه جا فقط دایی![]()
Last edited by bbkagp; 01-06-2009 at 11:52.
این چیزیه که توی روزنامه ها نوشته بود و هم عنوان خبرهای روزنامه ها رو هر روز از شبکه پیام نما می خونم...
بعضیا اینقدر جو گیر شدن که انگار قراردادو بسته و الان داره میره اونجا!
همه اینا شایعس که رفیقای دایی راه میندازن تا اسمش تیتر یک روزنامه ها بشه!![]()
"سيروس محجوب" روزشنبه در گفت وگو با ايرنا با بيان مطلب فوق افزود: جلسه نهايي خريد باشگاه دسته اولي نيوکاسل انگليس روز 29 خردادماه جاري با حضور "مارک اشلي" مالک باشگاه نيوکاسل و "علي دايي" سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران در لندن برگزار مي شود.
وي مبلغ پيشنهادي مسوولان باشگاه نيوکاسل را 170 ميليون پوند اعلام کرد و اظهار داشت: 70 ميليون پوند به خاطر بدهي هاي اين باشگاه بايد به طلبکاران پرداخت شود که در اين جلسه دراين خصوص بحث و تبادل نظر خواهد شد.
سرمايه گذار ايراني مقيم امارات با رد شايعاتي مبني بر حضور "علي دايي"به عنوان سرمربي آينده تيم نيوکاسل گفت: دايي به عنوان مدير فني درباشگاه فعاليت خواهد کرد به طوريکه با نظر وي، سرمربي انگليسي فصل بعد نيوکاسل مشخص مي شود.
وي با بيان اينکه برنامه هاي بلندمدتي را براي بازيکنان ايراني طراحي کرده است، افزود: هيچ بازيکني ايراني فصل آينده در تيم نيوکاسل حضور نخواهد داشت بلکه در سال هاي آينده چند بازيکن جوان و مستعد ايراني وارد اين تيم مي شوند.
تاکنون نمايندگان باشگاه نيوکاسل چند جلسه را با محجوب براي فروش اين باشگاه در دوبي امارات برگزار کرده اند که آخرين مذاکره دو طرف روز 29 خردادماه در لندن برگزار خواهد شد.
منبع: ایرنا
با مالکیت ایرانی نیوکاسل کسی مشکلی نداره تازه خوبم هست اما علی دایی فکر نکنم نشدنی چون مدرک مربی گری حرفه ای نداره فقط انصاری فرد مدیر عامل راه آهن این مدرک و تو ایران داره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)