جالب بود
تاثير فوق العاده داشت !
تنظيم ها كاملا فرق كرد
7 يا 8 تا گزينه اضافه شه به گزينه هاي آپشن گرافيك
افت فريم از بين رفت و خيلي خيلي كم شد
ماشين جديد هم به نظر اضافه شد ! ماشين هايي ديدم كه تا الان تو بازي نبود !
خلاصه اين خيلي تاثير گذار بود !![]()
جالب بود
تاثير فوق العاده داشت !
تنظيم ها كاملا فرق كرد
7 يا 8 تا گزينه اضافه شه به گزينه هاي آپشن گرافيك
افت فريم از بين رفت و خيلي خيلي كم شد
ماشين جديد هم به نظر اضافه شد ! ماشين هايي ديدم كه تا الان تو بازي نبود !
خلاصه اين خيلي تاثير گذار بود !![]()
نه...دکمه همون e هست...رو هیچکدوم از کامپیوترا نمی شینه...اگه این مرحله رو نرم در روند بازی مشکلی ایجاد میشه؟
ماشین که تو هر جزیره ای یه سری ماشینایی وجود داره که تو بقیه نیست...مال اونه احتمالا!
آپشنهاش برای شما تاثیر گذار بود؟من هرچی کم و زیاد کردم فرق چندانی نکرد
نه باب قضيه ماشين هارو كه ميدونم ! اما واقعا 3...4 تا ديدم كه فرق داشت
تو هيچ جزيره اي هم نديدم لنگش رو تا به امروز !
100% بي تاثير نيست
خيلي با كيفيت و با جزييات بيشتري شد !
افت فريم هم كاملا از بين رفت !![]()
سلام رفقا
من الان تو يه مرحله موندم فكر كنم 10 بار رفتم همون مرحله اي كه بايد Dimitri رو بايد بكشي همه چيشو ميرم وقتي هلكپتر سوار مي شم اصلا كنترلش خيلي سخته كسي اين مرحله رو رفته ؟ ( دقيقا تو 62.3% بازي هست) يكي منو راهنمايي كنه....!؟؟؟!!؟؟!
فوق العادهههههههههههههههههههه هههههههههههههههه بود فقط همینو میتونم بگم!!!!!!چ
توی کامپیوتر داداشم سایه هاش با زیاد کردن Shadow Quality کاملا درست شد و دیگه نمی لرزه همینطور گرافیک آب ها هم با زیاد کردن Water Quality فوق العاده شد واقعا بازی فضا شد!!!!
بثیشم نمی دونم برای چیه!!!
در هر صورت نسبت به قبلی واقعا بهتره ( قبلی اصلا هیچ کاری نکرد!!!!!!! )
فکر نکنم مراحل Bruce توی بازی تاثیر داشته باشه .نه...دکمه همون e هست...رو هیچکدوم از کامپیوترا نمی شینه...اگه این مرحله رو نرم در روند بازی مشکلی ایجاد میشه؟
ولی مشکل عجیبیه . کسی تاحالا این مشکل رو نداشته .
من خودم یه بار یه طوری شد که وقتی میرفتی داخل کافی نت اصلا هیچی ازش معلوم نبود .
بعد که یه بار از بازی خارج شدم و دوباره رفتم تو بازی درست شد .
شما وقتی سوار میشی باید Space رو نگه داری بعد کنترلش کنی اولش یه کم سخته ولی بعد عادت میکنیسلام رفقا
من الان تو يه مرحله موندم فكر كنم 10 بار رفتم همون مرحله اي كه بايد Dimitri رو بايد بكشي همه چيشو ميرم وقتي هلكپتر سوار مي شم اصلا كنترلش خيلي سخته كسي اين مرحله رو رفته ؟ ( دقيقا تو 62.3% بازي هست) يكي منو راهنمايي كنه....!؟؟؟!!؟؟!
این پچ جدید واقعا عالیه.فقط یه مشکل که واسه من ایجاد شده اینه که پشت کامپیوتر ها نمیشینه. یادمه دوستان دیگه ای هم قبلا همین مشکل رو داشتن.کسی راه حلی واسه این مشکل پیدا نکرده؟
دوستان من تو اون مرحله ای که باید یه ماشین پلیس رو پیدا کنم باید چیکار کنم . ( ماشین رو گیر اوردم ولی بعدشو نمیدونم جیکار باید بکنم)
باید بری توی کامپیوتر ماشین پلیس با زدن دکمه e فکر کنم
بعد باید اسم کسی که میخوای پیدا کنی رو وارد کامپیوتر کنی به وسیله search name
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)