آره راست میگی منم یادمه
البته یه دونه نبود چند تا بود...
---------- Post added 06-03-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 05-03-2011 at 11:59 PM ----------
بچه ها راستی این بازی برای پی سی ترینر هم مگه داره ؟! کسی داره؟! عمل میکنه؟!
آره راست میگی منم یادمه
البته یه دونه نبود چند تا بود...
---------- Post added 06-03-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 05-03-2011 at 11:59 PM ----------
بچه ها راستی این بازی برای پی سی ترینر هم مگه داره ؟! کسی داره؟! عمل میکنه؟!
سلام به نظر میاد هنوز برای ps3 نیومده باشه
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام يه بازي مثل اين براي PC مي خوام هست؟!
البته موس و كليك نباشه ها...
من كه كلافه شدم پس اين دوره آموزشي كي تموم ميشه؟!
حتي نميتونم به مديرا پيام بدم و پست هام هم بعد از 12 ساعت تاييد ميشه انگار كه مديران و همكاران خوابند...
نه منظورم پی سی ( کامپیوتر) بود نه ps3!
ترینر داره؟!
سلام دوست عزیر شما با این نرم افزار epsxe160 میتونین این بازی رو در pc انجام بدین که توضیحات این نرم افزار در صفحات اول این تاپیک یافت میشه!!!
یک سر به این لینک بزنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
من که نمیدونم هست یا نه باید منتظر نظر دیگران باشین!!!
بله،مي دونم دوست من...سلام دوست عزیر شما با این نرم افزار epsxe160 میتونین این بازی رو در pc انجام بدین که توضیحات این نرم افزار در صفحات اول این تاپیک یافت میشه!!!
من الان 2 ساله كه دارم اين بازي رو با دpc بازي مي كنم...
مشابهش رو مي خوام...
دوست عزیز من نسخه ای از این بازی رو دارم که اصلا احتیاج به نصب هیچ گونه نرم افزار جانبی نداره!
amir wish:
سلام کسی بوده 10 تا توت فرنگی قدرتی رو کامل بدست اورده باشه ؟!
آخه تو یک سایت انگلیسی زبانی دیدم که 10 در صد بازی مربوط به توت فرنگی هاست
من خودم 9 تا شو بدست اوردم که فقط مال مسابقه اسب سواری مونده که از قبل 400 مدال دارم که سعی میکنم سال بعد به 1001 برسونمش تا کامل کنم.
راستی تو صفحه 338 صحبتی در مورد عکس اهالی بود.
دقیق نمیدونم ولی 10 سال پیش که این بازی رو میکردم بعد از اینکه تو مسابقه اسب سواری اول شدم Kano ازم یک عکس گرفت و اون عکس بالای کابینت قرار گرفت. دقیق معلوم نبود که چی بود. شاید همین عکس اهالی بود!!!
آره 10 تا توت فرنگی رو میشه بدست آورد...حتی عکس صفحه اول منوی استارت هم تو این تاپیک گذاشته شده که 10 تا توت فرنگی بدست اومده!!!
تو سایت Natsume تو قسمت توت فرنگی ها نوشته که شما میتونین 11 تا توت فرنگی هم بدست بیارین!!!!!
اون عکسی هم که گفتی بعد از مسابقه Kano میگیره عکس شما و اسب هست که روی کتابخونه شما قرار میگیره!!
ولی در مورد عکس اهالی دقیق اطلاع ندارم
اگه دوستای دیگه در مورد اون عکس اطلاع دارن راهنمایی کنن.
Last edited by Unique 2626; 07-03-2011 at 14:56.
ببخشيد ولي من حوصلم نميشه 600 صفحه رو بخونم...
آخر كسي به شهر نرفت؟
عكسي...
سيوي...
چيزي بزاريد...
royal falcon:
ببخشيد ولي من حوصلم نميشه 600 صفحه رو بخونم...
آخر كسي به شهر نرفت؟
عكسي...
سيوي...
چيزي بزاريد...
دوست عزیز نیازی نیست 600 صفحه بخونی !!
صفحه 590 به جواب این سوال خواهی رسید،جواب داده شده!
ایمان جان در مورد محصول مهمی مثل آناناس که 21 روز طول میکشه رشد کنه و اگه روز 30 بهار بذر پاشی کرده باشیم، اونوقت روزای 20 ، 25، 30 تابستون 3 بارمحصول میدن!به نظرت با صرفست که چه جوری کنیم؟؟
با روش تو همون روز 20 تابستون که اولین بار آناناس ها رشد کردن،اکثر بوته های آناناس از بین خواهن رفت!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)