شاید شما شانستون خوب بوده من هم پلیس فرودگاه دارم خدمت میکنم
شاید شما شانستون خوب بوده من هم پلیس فرودگاه دارم خدمت میکنم
کیا مازاد خوردن ؟؟
یکی بگه چی میشه ؟ و ممکنه کجا بیفتم ؟؟![]()
رفیق بستگی به شانست داره که کجا بیفتی و اصلا مشخص نیست
خلاصه یعنی هر کجا که نیرو بخواد شما رو میفرستند چند بار که من تا حالا توجه کردم اولویت با پادگان های کوچک هست البته اینم صد در صد نیست
دوست عزیز شما اونجا خدمت کردی؟
یه سوال اساسی دیگه
این سیسان بلوچستان چه جور جایی
یعنی می ری همه اش درگیری با اشراره ؟؟؟
ریگی و دوستان؟؟
راستی سهمیه منطقه محروم بهت نمی خوره؟؟
من خودم بچه شیرازم ولی دوستام اونجا بودن.
شما که فوق داری احتمالا جای خوب میوفتی نگران نباش.البته بستگی به زرنگی و اتحاد خودتون هم داره ها.
در ضمن جهرم تابستوناش گرمتر از شیرازه و زمستوناش خشک تره.ولی نه اونقدرا که فکر کنی.
Last edited by ahad_judo; 03-12-2011 at 13:40.
خیر انشا...
یکی از دوستان مازادبود و نفر اخر برای تقسیم همون نیرو انتظامی شهر خودش افتاد کلی حال کرد
اصلا نگران نباش هر چی پیش بیاد زیاد فرق نمیکنه......
کدوم استان هیستین؟
سلام
نیرو هوایی تهران چجوریه؟؟؟؟؟
بچه هایی که همه اش میا سوال می کنن من افتادم فلان جا چطوره و همه اش استرس دارن
من پارسال دی ماه اعزامی عجب شیر بودم !! یعنی سردترین زمان سال در سردترین نقطه ایران و یکی از بدترین پادگان های کشور از نظر امکانات و رفتار وو....
الان هم زنده هستم .دیگه بدتر از اونجا ؟ اونوقت میان سوال می کنند من افتادم 01 چه جور جاییه؟من افتادم نیروهوایی استرس دارم
شما هم فکر نمی کنم دیگه بدتر از اینجا بفتید پس امید به زندگی بعد از آموزشیتون بالاست.
دوست عزیز با تمام احترام
این حرف شما کاملا بی ربط است
دوران سربازی دروره ای از زندگی است که پسرهای این مملکت (به جز......) به عنوان یک مرحله از زندگی باید بگذرانند شما هم مسلما قبل از رفتن سوالاتی تو ذهنت بود خوب چه بهتره ادم قبل از وارد شدن به این مرحله از زندگی یه پیش زمینه نسبت به اون داشته باشی
آدم که قراره از یه حالت پایدار به یه حالت جدید وارد بشه مسلما استرس و نگرانی داره خوب این سربازی که همه ازش بد می گویند
خوب با این سوالات دنبال کاهش اون هست حالا ربطی نداره رفته باشی عجب شیر یا رفته باشی هتل ترین پادگان ایران
داداش منم 1 دی دارم میرم 03 عجبشیر
جای همگی خالی
خیلی مشتاقم ببینم هنوز اون جمله سر جاشه یا نه؟همون جمله ی معرووووووف خر بیا آدم برو!!![]()
هم اکنون 30 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 30 مهمان)