دوستان من هاردمو Eject میکنم هم باز چراغش روشنه و جداش میکنم
اشکال داره؟؟؟؟؟
چیکار باید بکنم
ویندوز هم 8 هست
دوستان من هاردمو Eject میکنم هم باز چراغش روشنه و جداش میکنم
اشکال داره؟؟؟؟؟
چیکار باید بکنم
ویندوز هم 8 هست
والا چند صفحه قبل صحبتش بوده (نقل قولهای زیر) . این روش رجیستری را انجام بدید و بررسی کنید آیا روی سیستم شما جواب میده یا خیر !
نکته : پس از تغییر دادن رجیستری و ذخیره کردن آن ؛ پس از safely remove کردن چند ثانیه صبر کنید و ببینید آیا خاموش میشه یا خیر .
سلام دوستان خسته نباشید
تو رنج قیمت حدود 160 تا 180 تومن یه هارد اکسترنال خوب میخواستم بهم معرفی کنید...
اصلا با این قیمت هست؟!همون حداقل کف هزینه رو در نظر بگیرید
مرسی...![]()
Last edited by M E S S I; 30-09-2013 at 22:04.
سلام
هارد های WD My Passport و Seagate Backup Plus خوبن البته 500 گیگش تا قیمت های مورد نظرتون هست
البته SP Armor A80 هست ضد ضربه هست و تقریبا ضد آب ( البته به گفته ی دوستان اهل فن هارد بکار رفته تو این هارد فرقی با اون دو مدلی که گفتم نداره ) ، که قیمته 500 گیگش طرفای 190 تومنه
و مدل های جدید WD Element هم خوبن
ممنون عبدالرضا
راستی برای ریختن و دیدن فیلم و سریال و از این دست چیزا میخواستم؟ حالا تفاوتی میکنه برای خرید؟
بین اینا و هاردهایی که عبدالرضا معرفی کردن کدومو پیشنهاد میدید؟
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05 - 500GB
Silicon Power Portable Diamond D03 - 500GB
Silicon Power Portable Stream S03 - 500GB
Silicon Power Portable Armor A80 - 500GB
Transcend StoreJet 25A3 500GB
Last edited by M E S S I; 30-09-2013 at 22:20.
مرسی جلال جان
حقیقتش بینه اینا که گفتی همون Silicon Power Portable Armor A80 - 500GB بخاطر داشتن باکس ضد ضربه و ضد آب بودن بهتره ولی از همه هم گرونتره ( البته تو بقیه ی سیلکن پاور ها تجربه ای ندارم )
بهترین به نظرم همون WD My Passport و Seagate Backup Plus که تعریفشو دوستان میکنن ، خوبه
حقیقتش منم برای همین استفاده ( برای ذخیره فیلم و .. ) WD گرفتم و ازش راضیم
موفق باشی
+
ببینیم نظر بقیه دوستان چیه
Last edited by Abdolreza2012; 30-09-2013 at 22:40.
دوستان هاردی که اداپتوری باشه نزنیم به اداپتور وصل کنیم به سیستم نمیشناسه ؟ یا میشناسه ولی ضرر داره ؟؟
اخه من بین wd passport 1 TB و wd اداپتوی 2 TB موندم .... اختلافشون فقط 60 تومنه ...
دوستانی که بین مدل های مختلف شک دارند واسه خرید فقط دوباره عرض میکنم که اگه یکی از گزینه هاتون WD My Passport 500 USB است در گرفتنش شک نکنید .
دارمش و واقعا هم پر سرعت و کاربردی و .... است .
یکی از مهمترین قابلیت هاش واسه اونایی که خیلی به امنیت اطلاعات حساس هستند هم اینه که قفل سخت افزاری این مدل به هیچ عنوان قابل شکستن نیست .
محتوای مخفی: امنیت رمزنگاری اطلاعات
در هاردهاي اكسترنال آداپتوري تا زمانيكه آداپتور آن به برق متصل نشه هارد در سيستم شناسايي نخواهد شد .
دوستان من نیاز به خرید یک هارد اکسترنال 1ترابایت برای آرشیو فیلم هام دارم، هارد زیاد جابجا نمی شود فقط برای آرشیو شخصی...
بهترین هارد را میشه معرفی کنید؟ با توجه به قیمت خرید 2 ترابایت آداپتوری را پیشنهاد می کنید؟
نظرتان راجع به هارد سونی چیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)