تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 591 از 1124 اولاول ... 914915415815875885895905915925935945956016416911091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,901 به 5,910 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

گفت دو هفته طول میکشه نگرفتم حالا ،من خیلی با اینترنت کار دارم فوقش 3 روز نتونم کانکت شم راهی نیست؟مثلا تا وقتی میان نصب کنن حسابگرو شارج کنم؟یا باید اول جسابگر قطع کنم بعد برم ثبت نام؟
    کاری نداره! ازشون تاریخ دقیق ارسال نامرو بگیر، دو سه روز قبلش برو حسابگر، جمع اوری

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه توضیح میدی که چطور خراب شد؟
    به نظرم بزن هرکی آیپیـش 46 بود ریستارت کن ، خودت راحت تر باشی مهم تره!

توهین به کی بشه؟
    نه عزیز دل ... بحث من این نیست که فقط بگم راحتی خودمو میخوام .. متجه منظور من نشدین ....

من همین الانش با آی پی 46 وصلم .... نه فقط الان هروقت که بخوام کانکت شم با 46 وصل میشم ..

منظورم این بود که اینجا رو خیلی از خود مخابراتی ها هم میبینن با یه سری حرفای نسنجیده باعث میشه وضعیت رو بد تر کنن ... مثلا تا چند وقت پیش که بحث آی پی نبود اوضاع آی پی 46 خوب بود ... بحثش که شروع شد اون هم خراب شد ... .از کجا معلوم که مخابراتی ها الان 46 رو داغون نکردن و سرعت بهتر رو نبردن رو یه آی پی دیگه ؟؟؟
    منظورم همچین چیزایی هست ....

یا مثلا یه مدت که شارژ میکردی 1 ماهه ولی بجاش 2 ماهه شارژ میشد .. اینقدر جار زدن اینجا تا اونم درست شدددد ..... حداقل توی پیام خصوصی این چیزا رو به هم بگیم بهتر نیست ؟؟؟

انتخاب کردن ایپی کخ دل بخواهی نیست

شانسیه
    بله رندوم هست .... و خیلی هم شانسی نیست ... تا یه حدودی میشه کاری کرد که آی پی مورد نظر رو گرفت ولی فعلا که فایده ای نداره دیگه 46 هم خرابه

جدی اینقدر مهمه خودت نت سالم داشته باشی بقیه نه؟!؟!؟!؟

توهین نیست!! حداقل به ما! بعضی از مردم عادتشونه هرچی چیز خوبه، اول تا جایی که کارشون را بیافته، واسه خودشون میخوان، بعدش اگه پسمانده یه چیزی موند، بقیه ور دارن ( ثواب داره اخه!!!! چون کمک به خلق الله حساب میشه!!!!!!)
    منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز .... توضیحاتی که واسه سجاد نوشتم رو بخخوووون .... بحث خوب خواستن واسه خود نیست ......

3. 2 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نه عزیز دل ... بحث من این نیست که فقط بگم راحتی خودمو میخوام .. متجه منظور من نشدین ....

من همین الانش با آی پی 46 وصلم .... نه فقط الان هروقت که بخوام کانکت شم با 46 وصل میشم ..

منظورم این بود که اینجا رو خیلی از خود مخابراتی ها هم میبینن با یه سری حرفای نسنجیده باعث میشه وضعیت رو بد تر کنن ... مثلا تا چند وقت پیش که بحث آی پی نبود اوضاع آی پی 46 خوب بود ... بحثش که شروع شد اون هم خراب شد ... .از کجا معلوم که مخابراتی ها الان 46 رو داغون نکردن و سرعت بهتر رو نبردن رو یه آی پی دیگه ؟؟؟
    منظورم همچین چیزایی هست ....

یا مثلا یه مدت که شارژ میکردی 1 ماهه ولی بجاش 2 ماهه شارژ میشد .. اینقدر جار زدن اینجا تا اونم درست شدددد ..... حداقل توی پیام خصوصی این چیزا رو به هم بگیم بهتر نیست ؟؟؟

بله رندوم هست .... و خیلی هم شانسی نیست ... تا یه حدودی میشه کاری کرد که آی پی مورد نظر رو گرفت ولی فعلا که فایده ای نداره دیگه 46 هم خرابه

منظور من رو متوجه نشدی دوست عزیز .... توضیحاتی که واسه سجاد نوشتم رو بخخوووون .... بحث خوب خواستن واسه خود نیست ......
    دوست عزیز، من هم اولش به چند تا از دوستان تو این فروم پیام خصوصی دادم اما واقعا میگم وجدانم اجازه نداد گفتم حداقلش اینه که کسانی که به این فروم سر میزنن رو مطلع کنم. در ضمن مگه فوقش چند نفر به اینجا سرمیزنن؟ اگه همشون هم بیان رو اون آیپی ها باز تغییر زیادی ایجاد نمیشه. در ضمن من فکر میکنم مخابراتی ها هم از بچه های این فروم که جزو کاربرای خیلی آگاه هستن یک خورده ای میترسن و میگن بزار حداقل اینا راضی باشن و کم تر صداشون در بیاد. این مسئله آیپی رو هم خود پشتیبانی مخابرات اول اینجا مطرح کرد.

5. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یک نظر جالب این بود:

حرفایی که اینا میزنن کاملا منطقیه! فقط از بد روزگار ما تو یه نقطه ای افتادیم که از شمال زلزله و از جنوب کوسه ها مانع عبور ترافیک ایران میشن....

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

این همه از مخابرات بد میگین خدا رو خوش میاد؟
    این زحمت کشان، پول مارو که ندزدیدن!
    گرجستان زلزله اومده ( اینقدر شدید بود که ترسیدن به صورت جهانی کمک بخوان! ممکن بود هواپیماها تو مسیر چپ کنن)، از مخابرات کمک طلبیدند و آن بزرگواران، از هزینه adsl به مردم عزیز گرجستان کمک کردند!

البته شما به این نکته انحرافی توجه نکنید که اخرش نفهمیدین باند ایران از ترکیه تامین میشه یا روسیه یا خلیج پارس!!!!!!!
    هر دفعه هم کل کشور افت شدید داره...
    البته شاید تکنولوژی و علم ژنتیک، کوسه پرنده ساخته....

9. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این قضیه ای پی 46 چیه؟ حالا که وضعش خراب شده به ما هم بگین شاید جواب داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پ خ شد. میتونی پستای صفحه های قبل رو هم بررسی کنی.

12. 2 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

زنگ زده بودی 2020 و اینارو بهت گفتن؟
    اگه اره، اینو همیشه میگن!!
    به نظرت ممکنه بیاد بگه سرعت من خوبه؟

با توجه به اون خبر، مطمئن باشد که هیچ خسارتی نمیدن! یا فوقش یک هفته! از اوب دی خراب بوده اما اومدن میگن یک هفته! این معنیش چیه؟!؟!؟!؟!
    نه زنگ نزدم.رفته بودم پاسارگاد خود طرف اومده بود اونجا رفته بود پشت سیستم اون زنی که اونجا کار میکنه ایمیلش رو چک کنه اینترنت اونجا دو مگ بود .وقتی من رفتم داشتن با بعضی از مشترک ها که اونجا شاکی بودن حرف میزدن

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا سرویس های حجمی نوین نت خوبه یا صبا نت ؟
    سرعت دانلود رایگان مهمه برام .
    کسی قیمت های صبا نت رو نمیدونه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من موندم چرا هرچی یوزر جدیده، فقط بلده اظهارنظر کنه بدون اینکه صفحات قبلی رو خونده باشه!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •