نبود؟![]()
نبود؟![]()
کسی میتونه این پچ رو یه جا به جز رپیدباز آپلود کنه؟؟![]()
لطفا کمک کنيد دوستان بازي رو تازه خريدم لطفا بگيد توي منو بايد چه جوري دسته رو فعال کنم![]()
از رپیدباز دانلود نکنید
مشکل داره دو ساعته میخوام این پارته 5 رو دانلود کنم خطا میده
الان گذاشتم از فایل سرو بگیرم
سلام،
دوست عزيز شما اول بريد تو اون مسيري كه بازي رو نصب كردين؛
مثلا: c--program files--konami--pro evolution soccer 2011
...............................
بعد يه فايلي هست به اسم settings، روش دابل كليك كنيد.
اون وقت شما دسته هاتونو وصل مي كنين و دكمه ها رو هم تو قسمت controller تنظيم مي كنيد؛
واسه من اين طوري تنظيم شده:
.....................................
بعد از تو بازي هم مي تونين دكمه ها رو مشخص كنيد كه مثلا rb بشه دنبال توپ دوييدن و ...
بايد اين مسيرو بريد: (داخل بازي)
system settings--controller settings--controller 1--button configuration
سلام
یه جوانمرد یه آپشن فایل یا پچ برای pc بذاره که کمتر از 50 مگ باشه و تمام لباسها - لوگو ها - نقل و انتقالات زمستانی داشته باشه.فقط همینا.....
من کلی گشتم تو سایت های مختلف حجمشون خیلی بالاست و موارد غیر ضروری زیاد داره مثل استادیوم و آهنگ و ......
------------------------------
دوستان مثل اینکه سایت دانلودها پچ رو قرار داده برای اینکه راحت تر دانلود شه به نظرم بهتره از لینک مستقیم دانلودها استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PESEdit 2011 Patch 2.0 + 2.1 FIX
- لینک 100% تست شده Rapidbaz :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- فایل FIX 2.01 :
شاهی جان اگه من فقط فایل FIX 2.01 رو دانلود کنم نیازمو جواب میده ؟؟؟؟میخوام تمام لباسها - لوگو ها - نقل و انتقالات زمستانی داشته باشه.فقط همینا.....
بچه ها من پچ 2 رو گرفتم موقع نصب می نویسه پچ 1.6!! ولی آخرش که pdf باز می کنه و تو فایل read me و اینها نوشته 2! حجمشم 531 مگه..واسه شما هم همینطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)