سلام
نمیصرفه
منم آخر متنم گفتم
خیلی زیاده 128 نامحدود 45
ممنون![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام
نمیصرفه
منم آخر متنم گفتم
خیلی زیاده 128 نامحدود 45
ممنون![]()
دوستان من هفته پیش لندن بودم برای یک کار اداری رفته بودم خونه دوستم adsl داشت ویندوز ویستا رو تو 36 دقیقه دانلود کردم خودم اینجا در ابادان 128 دارم وینوز xp رو تو 12 ساعت دانلود کردم خدایا چرا ما اینقدر بدبختیم 8 مگو اونجا میدن ماهی 58 پوند شرم بر ما 128 اینجا من ماهی 45 میدم
سلام ببخشید کسی از تبریز می دونه کدوم شرکت adsl 256 ارزونتر و بهتری داره thx
باز داری رو سرمون می زنی.........اینو تقریبا همه می دونند که ما .......![]()
الان 128(512 قلابی) با 10 گیگ محدودیت صبا دارم به نظر شما برم داتک بدون محدودیت 256
سرعت دانلود 256 داتک چنده الان وضعیت نوسان و قطعیش و از همه مهمتر سرعت تورنت؟؟
البته توی خیابون ما یه کافی نت هست
حالا از خیر فیبر نوری بگذریم
کدوم شرکت شاتل64 نامحدود یا داتک128 نا محدود؟؟
Last edited by Amin_0913; 03-07-2008 at 14:34.
به نظرم شاتل 64 نامحدود بهتره چون کسایی که تست گرفتن نزدیک سرویس 96 و 128 کیلوبیت بوده .
البته اگر کار با نرم افزار های شبکه یا نرم افزارهایی که پورت های باز می خوان داری داتک بگیری بهتر است .
دوست عزیز شاتل روی سرویسهاش محدودیت حجمی گذاشته ! و هزینه اش هم بالاتر از داتک هست !
داتک نامحدود هست و 10هزار تومان بابت نصب میگیره! مودم هم که ایسوس بهترین گزینه است!
برای اطلاعات بیشتر به سایتهاشون مراجعه کن و تحقیق کن
داتک:
شاتل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربانت: مصطفی عشقیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ویندوزم رو عوض کردم و سی دی lan رو نصب کردم و نمیدونم چیکار کردم که از اون موقع به بعد دیگه احتیاجی به کانکت شدن ندارم .حتی دو تا پنجره اینترنت پایین صفحه بغل ساعت هم دیگه نیست. دیگه قطعی هم تقریبا ندارم.
خیلی خوب شده!
میشه بگید من چیکار کردم!؟ و اگه دوباره ویندوز رو عوض کنم باز هم همینجوری میمونه یا باید یه جورایی دوباره تنظیم بشه ؟
البته شاتل با دادن محدودیت حجمی بجاش سرعت بیشتر از اسمی می دهد( در کامل کردن حرف دوستمان)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)