تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 591 از 1024 اولاول ... 91491541581587588589590591592593594595601641691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,901 به 5,910 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام الان یادم اومد اینوموقع شب برای چی اومدم اینجا.
    1--ازکنکوریای پارسال اینجا کسی رو میشناسید عربی رو بالای 90 زده باشه
    2--الان که من عربی رو با کانون تموم کردم چکار کنم

3-- عربی رمزینه چجوریه؟ ارزش یبار خوندن رو داره
    من عربی رو همشو خوندم با گاج سبز و تست الگو
    ولی هنو به صورت اونچنانی مسلط نیستم
    اگه همه شو دوره کنم فوقش 70 - 80 بزنم توی وقت آزاد!!! مثلا 30 دقیقه معمولا کمتر

4- به نظر شما من چکار کنم عربیم به 100 میل کنه (با توجه به اینکه خیلیا اینو 100 میزنن) (من به بالای 90 راضیم!!!!!!!)

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

4- به نظر شما من چکار کنم عربیم به 100 میل کنه (با توجه به اینکه خیلیا اینو 100 میزنن) (من به بالای 90 راضیم!!!!!!!)
    رفيق عربي ازاد تسلط نميخواد كه!!
    من تو كنكور 62 زدم اما تو ازاد 90 !! ازاد اصلا چند تا اسمون عربيش و كلا عمومياش با سراسري فرق داره!
    به نظر من فقط تست و تست و تست...ميتونه به بالا بردن درصد عربي كمك كنه...در صورتي كه همه مطالبو خونده باشي!

3. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اينكه مطالبي رو كه از اهميت بالايي برخوردارن بخوني خوبه ! ولي يه چيزي ! اومد و از 15 اسفند تا 30 فروردين نتونستي درساي پيش 1 و 2 رو جمع كني ! حالا ديگه اختصاصي هاي پايه رو هم نميتوني خوب بخوني و تموم فكرت ميره روي اونا ! يا اينكه وقتي ميخواي پيش رو بخوني مطالبي نياز داره كه با پايه مرتبطه ! يا اينكه توي خرداد استرس دروس اختصاصي اي كه باقي مونده رو هم داشته باشي و حواست به اونا باشه و عمومي ها رم گند بزني ! من تو ريختن چنين برنامه هايي تجربه ي زيادي دارم بيشتر برنامه هايي هم كه ريختم با شكست مواجه شدن !!!! اما به نظر من اين برنامه ي شما يه نوع ريسكه و واقع بينانه نيست براي شمايي كه حتماً امسال ميخواي قبول شي ! پس بهتره همه رو به موازات هم ومتعادل بخوني چه عمومي و چه اختصاصي البته اينم بد نيست كه روي يكي دو درس ضيعفتر متمركز شي...

موفق باشي !
    سلام
    از تمام دوستانی که نظر دادن ممنونم
    نمیدونم چرا تا میگین موازی بخون هی فکر میکنم اگه موازی بخونم وقت کم میارم !
    چه کار کنم آخر ؟! حالا دوشنبه این برنامه آقای دیبازر رو هم ببینم چجوریاست شاید با اون پیش رفتم
    اگه اول پایه اختصاصیو بخونم بعد پیش و یعد عمومیارو چی ؟
    راستی موازی خوندن یه برنامه خفنم میخواد چون من هنوز نمیدونم برای چه مبحثی چه قدر وقت بذارم !
    برنامه ریزیش یه کم مشکل در میاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

گه اول پایه اختصاصیو بخونم بعد پیش و یعد عمومیارو چی ؟
    در اين مورد پيشنهاد مي كنم حتما اول پايه رو بخوني و بعد پيش رو ، مثلا كسي كه حسابان رو تسلط نداره و ميره ديفرانسيل رو مي خونه ( چون فكر ميكنه همون حسابانه ! ) مطمئنا ضرر مي كنه !
    پيشنهاد ديگه اينكه عموميها رو هم بينشون بخون ، يعني اول كل اختصاصي رو نخون بعد كل عمومي رو ، با هم و تركيبي بخون ...

موفق باشي ...

6. 2 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sweeti.dream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

1-only4you_mehr حول و حوش 90 تو سراسری زد
    2-سوالای کنکور سالای گذشته رو حل کنه خیلی کمکت می کنه
    3-نمی دونم
    4-نه اتفاقا عربی درسیه که بچه های خیلی توش ضعیفن و کم می زنن ...حالا لازم نیست حتما 100 بزنی ...اگه بتونی بالا بزنی رتبه ات رو خیلی کم می کنه ...سعی کن یه جزوه ای که توش قواعد رو نوشته کامل بخونی....یه دور هم سوالای کنکور رو بزن...خیلی تاثیر داره یا می تونی به جای این کتاب آبی کانون رو بزنی تونم خیلی خوبه

8. این کاربر از sweeti.dream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه setayesh_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها اینکه میگن موقع کنکور ترتیب ترازا رو باید در نظر گرفت اگه نگگیری انتخابات غلط میشه چجوریاست؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

13 برنامه

سلام
    از تمام دوستانی که نظر دادن ممنونم
    نمیدونم چرا تا میگین موازی بخون هی فکر میکنم اگه موازی بخونم وقت کم میارم !
    چه کار کنم آخر ؟! حالا دوشنبه این برنامه آقای دیبازر رو هم ببینم چجوریاست شاید با اون پیش رفتم
    اگه اول پایه اختصاصیو بخونم بعد پیش و یعد عمومیارو چی ؟
    راستی موازی خوندن یه برنامه خفنم میخواد چون من هنوز نمیدونم برای چه مبحثی چه قدر وقت بذارم !
    برنامه ریزیش یه کم مشکل در میاد
    ((((( به نظر من الآن ديگه وقت نوشتن اينجور برنامه نيست! ولي بهتره يه جدول شبيه جدولي كه كانون براي مباحث مختلف درست كرده (اسمش تابلوي آموزشيه) درست كني و مباحثي كه تسلطت كمه يا حتماً بايد بخوني رو با علامت هاي مختلف مشخص كني‌(دقت كن همه ي مباحث _نه فقط اسم درس_ رو توي يه جدول بنويس ) من يه همچين جدولي درست كردم با microsoft word خواستي بگو بذارم تا استفاده كني مباحثي رو كه خواستي بهش اضافه كن ! به نظر من اونجور برنامه ريزي اي كه شما مد نظرت هست يكم وقت گيره و غير ممكنه در حال حاضر )))))

11. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

يك پيشنهاد : زياد خودتون رو درگير برنامه ريزي نكنيد ! ، اينطوري يه خورده كه عقب مي افتيد استرس مي گيريد ، مخصوصا اين كه زمان داره نزديك ميشه به كنكور ...
    فقط جوري باشه كه بالانس رو توي خوندن رعايت كنيم كافيه ، مثلا اينطور نباشه كه يك هفته كامل رياضي و فيزيك بخوني بعد يك هفته فلان درس و ... ، تركيبي خوندن درسها خيلي كمك مي كنه كه عقب نيفتيد ...

بعضيها اينقدر روي برنامه ريزي وقت مي زارن كه وقت درس خوندن ندارن .. !!

مهمترين نكته اينه كه منبع درست رو بخونيم ، اگه منبع درست باشه زمان و مدت خوندن تاثير كمتري داره ، يعني توي زمان كمتر مطالب بهتر و بيشتري ياد مي گيريم ، توصيه مي كنم منبع اصليتون كتاب درسي باشه ، اكثر جزوه ها آدم رو از كتاب دور مي كنن و توي كنكور هم به درد نمي خورن !!

موفق باشيد ...

13. 2 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

((((( به نظر من الآن ديگه وقت نوشتن اينجور برنامه نيست! ولي بهتره يه جدول شبيه جدولي كه كانون براي مباحث مختلف درست كرده (اسمش تابلوي آموزشيه) درست كني و مباحثي كه تسلطت كمه يا حتماً بايد بخوني رو با علامت هاي مختلف مشخص كني‌(دقت كن همه ي مباحث _نه فقط اسم درس_ رو توي يه جدول بنويس ) من يه همچين جدولي درست كردم با microsoft word خواستي بگو بذارم تا استفاده كني مباحثي رو كه خواستي بهش اضافه كن ! به نظر من اونجور برنامه ريزي اي كه شما مد نظرت هست يكم وقت گيره و غير ممكنه در حال حاضر )))))
    اگه لطف کنی بذاری رضاجان ممنون میشم
    فکر کنم میشه شبیه همون کارنامه مبحثی کانون که پیش 1 که تموم شد بهمون دادن
    اونم مباحثی که ضعیفیم و اینا رو با رنگ کردن روشون نشون داده
    منظورت همونه ؟

داره خودمونی میشه nightboyh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها اینکه میگن موقع کنکور ترتیب ترازا رو باید در نظر گرفت اگه نگگیری انتخابات غلط میشه چجوریاست؟
    اره ستایش جان خوب اگه رعایت کنی بهتره ولی خوب زیادم مهم نیست اگه انتخاب اولتو قبول شی ولی اگه نشی شانس قبولیت تو انتخابای بعدی کمتر میشه دیگه اگه ترازشون از تراز انتخاب اولت بیشتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •