هی داداش مواظب حرفات باش !!!! بازم حاشیه درست نکن
هی داداش مواظب حرفات باش !!!! بازم حاشیه درست نکن
میگم دوستان مال شما هم فقط گزارشگر انگلیسی داره!!!!
سلام . رفقا یه لطفی میکنین بگین بازی یخش شده از کدوم شرکت ها کامل و بدون ایراد هست که یه خراب بمون نندازن ییهویی ؟!!
مرسی
بفرمایید بچه ها اینم از کرک PES2010 که ماله همین p30world هست توی راپید شیر آپ کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال همین p30world کیفیتش خوبه و ایرادی نداره...مال سرزمین رایانه هم همیشه محصولاتش خوب بودهسلام . رفقا یه لطفی میکنین بگین بازی یخش شده از کدوم شرکت ها کامل و بدون ایراد هست که یه خراب بمون نندازن ییهویی ؟!!
بدترین محصول هم مال boysteam هست که اصلا ارزش خریدن نداره
من کاملا مخالفم و به نظرم فرقی نکرده و هنوز هم پاس های تودر هوایی انگار به یار حریف پاس میده- پاس تودر بطور کامل نسبت به دمو دچار تغییر و تحول شده تقریبا میشه گفت پاس تودر چه هوایی و چه زمینی شده کپی نسخه 2009
( منظور من هواییش بود )
منم نصب کردمبه نظر من سرعت بازی اومده پایین نسبت به دموبازی روونتر شدهگل زدن راحت تر شده
دیگه چه خبر؟!
ایراد بیشتر پیدا نکردی؟
من 1 ساعت پیش یه بازی ده دقیقه ای کردم
پاس دادن ها بهتر شده (نسبت به دمو)
بازی روون تر شده
دیگه چیزی نفهمیدمچون خیلی کم بازی کردم
برای من 2 تا دی وی دی هستش:
فایل های داخل دی وی دی: 5.1 گیگ
حجم بعد از نصب: 5.4
حجم بازی: 5.3
بله وجود داره يادمه يه زماني با نرم افزار KGB Archiver بازي GTA San Andreas رو 64 كيلوبايت كرده بودند!!! اين برنامه خيلي طول ميده فشردا كنه ولي وقتي فشرده ميكنه ديگه فشرده ميكنه هايا مثلاً نرم افزار آفيس 2007 رو فكر كنم 1 مگ كرده بود. پس لطف كنين وقتي در مورد موضوعي اطلاعاتتون كامل نيست نظر ندين (با كمال احترام)
شما خيلي بي تربيت تشريف دارين. چرت پرت ايني هست كه شما ميگي همچين نرم افزاري وجود داره. يه ذره بالاتر رو بخونيد. اين چه وضع برخورد با رفقات هست. اگه بخواي از جهت انسانيت به قضيه نگاه كنيم شمايي هم كه دانلود ميكنين انسانيت ندارين چون صد ها نفر براي ساخت اين بازي زحمت كشيدن و هيچ كدومشون راضي نيستن دانلود كنين. قبل از بازي كردن يه ذره هم شده به تربيتتون برسين.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)