این ارم نت که کلافه کرد. پینگشم که جدیدن قشنگ شده، الان گوگل 260 ، دیشبم که شبانه بالای 3 کیلوبایت نرفت.
من فکر می کنم سپنتا سرویساش مثل wimax هست از نظر سرعت دانلود.
بی صبرانه منتظر تست دوستان از این شرکت جدیدالتاسیس و امید الواحی هستیم !
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
این ارم نت که کلافه کرد. پینگشم که جدیدن قشنگ شده، الان گوگل 260 ، دیشبم که شبانه بالای 3 کیلوبایت نرفت.
من فکر می کنم سپنتا سرویساش مثل wimax هست از نظر سرعت دانلود.
بی صبرانه منتظر تست دوستان از این شرکت جدیدالتاسیس و امید الواحی هستیم !
اولا اولین پستتو بعد 5 سال تبریک میگم.... بله درسته... شبانه ارم نت سرشار از تایم اوت و پاکت لاست هست و عملا خیلی بد شده و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد... بله همه دوستان منتظر اولین speedtest از شرکت سپنتا هستیم ببینیم چه جوریاس... امروزم که تبلیغ دایال آپشو پشت اتوبوسا دیدم...
فکر کنم شما اشتباه می کنید
مدتی هست که دیگه هیچ شرکتی بجز آسیاتک به فیبرنوری ADSL نمیده!
من با همشون تماس گرفتم...
لطف کنید اگر موفق شدید به من هم خبر بدید.
ممنون .
سلام
اگر از Internet Explorer استفاده می کنید در قسمت Pop-up Blocker Settings همه سایتها رو Remove کنید.
سلام
سرویس 256 حجمی از سپنتا
پشتیبانی عالی،رانژه سریع خطوط (مدت زمان رانژه 24ساعت)،افت سرعت نداره،قطعی نداره،سرعت دانلود 200 تا 240 هست فقط سرعت دانلود از 1 شب تا 6 صبح افت داره-مرکز سلمان
![]()
Last edited by saze; 06-07-2012 at 17:05.
سلام
وقتی دانلود رایگان شبانه نداره پس افت سرعت چرا؟! اون هم در ساعاتی که همه خوابند!
شبانه که نداره ، معلوم نیست افت شبش واسه چیه ! نکنه شبانه داره ما اطلاع نداریم !
دست گلتم درد نکنه.
حدسم درست بود... isp name همون information technology هستش... پینگش که عالیه... میشه یه پینگ از Run بزاری.... هم google بزار و هم 4.2.2.4 .... پینگ با این فاصله 172 فوق العادس...
ايول....
يه تست سرور تهران بگير.سرعتش از صبح تا شب رو چنده دقيقا؟افت چي؟مثلا نيم ساعت خوبه يهو ١٠ دقيقه بپوكه....
بازي آنلاين ميكني؟؟ پينگ چه طوره؟؟؟
ليست قينتاش رو ميدي؟
من ميخوام از اين ماتريكس فرار كنم .شب تا صبح هم دانلود ندارم.
با این عکسی که گذاشتین چطوری میگین سرعت بین 200 تا 240 هست؟ اینکه میشه حدودن 111...این عکس مربوط به روز هست یا شب؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)