30 روز !
رکورد منو شکوندی که (25 روز) ....
انشا ا.. شنبه وصل میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
30 روز !
رکورد منو شکوندی که (25 روز) ....
انشا ا.. شنبه وصل میشه
512 اکو بود یک مدت قاطی کرده بود فقط اینجور نشان می داد ! تازه 11 مگا بیت هم تست داشتم ولی لینک عکس را ذخیره نکردم!
8/3/09
![]()
Last edited by ahriman323; 09-04-2009 at 19:59.
بهبود كيفيت سرويس
مشترك گرامي،
با احترام،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان و ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن يكي از اصليترين اهداف شركت شاتل محسوب ميشود، اين شركت به طور مرتب و با برنامهريزي منسجم و دقيق، اقدامات لازم براي افزايش امكانات مورد نياز مخابراتي را در زودترين زمان ممكن انجام ميدهد.
از اين روي، از دو ماه گذشته نيز كليهي اقدامات لازم براي افزايش ظرفيت انتقال توسط اين شركت انجام و نامهها و درخواستهاي مورد نياز براي افزايش امكانات مخابراتي براي شركت مخابرات ارسال شده است، اما متاسفانه با وجود پيگيريهاي مكرر انجام شده، اين امكانات كه بايد در بازهي زماني مشخصي از سوي شركت مخابرات ارايه ميشده، هنوز در اختيار شركت شاتل قرار نگرفته و موجب گشته است تعدادي از مشتركين در برخي از روزها و يا ساعاتي از شبانهروز با مشكلاتي در سرعت دانلود رو به رو باشند.
گفتنيست، اين شركت براي حل سريع مشكل ياد شده و دريافت امكانات مورد نياز از شركت مخابرات، ضمن اين كه در حال جايگزيني راهكارهاي ديگري ارتباطيست، موضوع را از طريق سازمانهاي نظارتي نيز در دست پيگيري دارد.
بيگمان، تلاش و پيگيري بيوقفه براي برطرف ساختن اين مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه خواهد داشت و بر آن اميديم كه تلاشهاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.
اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاسگزاريم.
Last edited by farshadtizhoosh; 10-04-2009 at 06:20.
اگر من زنگ نمی زدم کارم می افتاد برای شنبه،تو این کشور همه کارها بی برنامه است،حالا این این طوری شده عجیبهشديدا خوش به حالت ! من الان دقيقا سي روزه كه منتظرم !
اون موقع رفتم بیرون کار داشتم،این هم تست الان منآره . بعضي وقتها قاطي مي كنه. چند دقيقه ديگه تست كن
![]()
بنده متأسفانه اکو 128 هستم.
خوشبختانه واسه دانلود مشکلي ندارم.اينم دانلود بعد از 15 هم من:
![]()
من هر چی تست سرعت میگیرم رو 0.12 هست اما سرعت دانلودم رو 10 میمونه که باید حداقل 14 باشه
برام یه معما شده ...
چه میکنه این اشکانداره به آب و آتیش از شاتل میره داتک از داتک میره سپنتا
از داتک صرف نظر کردی؟ اگه تحقیق کرده بده به منم بگو
![]()
واسه من هنوز هیچ ایمیلی نزدن چرا؟؟
سیا جون رفتی تو نخ منا ...
نه بابا داتک که اصلاً خونۀ من اکتیو نیست .... تازه تورنت رو هم می بندن ... داتک خوب نیست ... ولی سپنتا فکر کنم بد نیست ... البته مهدی که تو دلمو خالی کردفعلاً شاتلم تا ببینم چی میشه ... آخه این همه پول واسه 15 گیگ و سرعت 24 ؟؟؟ خیلی پر رو اند ... میگن شما الان طبق قرارداد سزعت دارید ... آدم دلش میخواد یه فحش چیز دار بده
![]()
باز خوبه تو 24 هستی من که 17 هستم چی بگم...
لعت به این زادگاهمون. آخه این کشور بود به دنیا اومدیم![]()
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)