تکراریییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییی
تکراریییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییی
Last edited by rambo_1386; 28-06-2009 at 10:01.
میشه کارتهای آزاد چهارشنبه بگیریم یعنی به عنوان تاخیری ها بریم کارت بگیریم
Last edited by rambo_1386; 28-06-2009 at 01:35.
ای بابا...ما سعی در برابری حقوق زن ومرد داریم و گرنه هیچ وقت نمیگفتم حرفت اشتباهه !!!!!!!!ولی در کل خواهشا اینجا بحث پسر دختری راه نندازین که خیلی ضایعست و مال عهد بوقه!!!
الان دیگه دنیا داره به سمت برابری حقوق زن و مرد پیش میره![]()
این حرفش که دخترا به همه دردی میخورن تو مایه های عقاید عهد بابابزرگ من بود!!!!: دی
خودم میدونم این بحثا واسه عهد بوقه!!!!!!!!!!!!کلاً دیدم اگه چیزی نگم نه تنها حقوق زنان پایمال میشهبلکه احساسات وعواطف وروحیات معلولان هم ضایع میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
حالا چه خبر از کنکور؟؟؟؟؟؟!!!!!
سلام میرسونه!!!!!!!!
الان هم تمام پست های بی ربطو پاک میکنم
من الان فهمیدم تو نه تنها دنبال اضافه کردن تشکراتی بلکه میخوای پستاتم همینجوری اضافه کنی!!!!!!!
اسنادشم تو وزارت کشور موجوده...
Last edited by Rainy eye; 28-06-2009 at 01:19.
من همهی پستهای توهین آمیزم پاک کردم ، و از همگی معذرت خواهی میکنم
حالا من یه غلطی کردم تو هم همش بکوب تو سر من من میگم برو نقل قولاتو پاک کن تو میگی من میدونستم این بحثا ماله عهد بوقه اگه میدونستی چرا ادامه میدادی؟
میزنمتا؟!حالا من یه غلطی کردم تو هم همش بکوب تو سر من من میگم برو نقل قولاتو پاک کن تو میگی من میدونستم این بحثا ماله عهد بوقه اگه میدونستی چرا ادامه میدادی؟
سو ء استفاده از یه آدم معلول خیلی فجیعه!!!!!!!!!!!!!!وگرنه تو برو سر 100 تا دختر گول بمال اصلاً به من چه!!!!!!!
ویرایش نمیکنم!!!!!!!!!این اسناد باید یه جا ثبت بشه ...
بعدا بهم میرسیم : دی
من که بخشیدمت![]()
Last edited by rambo_1386; 28-06-2009 at 01:45.
اسناد رو بده من ميزارم تو وزارت كشور .
حالا كه معذرت خواهي كرد پاكش كن
( لطفا اين بحث رو تموم كنيد )
تمام درصد هاتون رو صفر وارد کنید! تراز معدل رو هم صفر وارد کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و MEAN رو بذارید روی "منفی پنج هزار و دویست"
من که میگم اگه کسی می خواد دوباره بشینه برای سال بعد هم بخونه کار اشتباهیه. به نظر من هرجا قبول شدی که برات مشکل زیادی نداره برو. دیگه ارزش این رو نداره که بخوای برای لیسانس 1 سال دیگه وقتتو (جونیتو) قرار بدی
اخه دیگه الان داشتن لیسانس همچین آشه دهنسوزی هم نیست.
میتونی همین وقتو برای کارشناسی ارشد بزاری نا یه دانشگاه تاپ قبول بشی. به نظرم از زندگیت هم بهتر استفاده میکنی.
البته این فقط یه نظر از طرف خودم. برای کارشناسی هرچی زحمت کشیدی کافیه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)