یه چیز دیگه ، الان دارم پچ بورگومو دانلود می کنم ، دانلودش تموم شد باید چی کار کنم ؟ بازم باید با کیت سرور کار کنم؟؟؟
یه چیز دیگه ، الان دارم پچ بورگومو دانلود می کنم ، دانلودش تموم شد باید چی کار کنم ؟ بازم باید با کیت سرور کار کنم؟؟؟
داخل بورگوم کیت سرور موجود هست شما کافیه بورگوم رو که شما فولدری به نام کیت سرور هست توی ریشه مسیر نصب کپی کنی بعد بری داخلش و مطابق توضیحات گوگل بوی عزیز نصب کنی تا ویرایش های اعمال شده داخل کیت سرور روی بازیت اعمال بشه بعد این هم میتونی هرچی لازم باشه توی کیت سرور بریزی مثلا اگه پیراهن جدید بارسا رو دانلود کردی میری توی فولدر gdb و عکس جدید رو جایگزین قبلی می کنی
برای اینکار شما نیاز داری بازی رو به صورن نصب دستکاری نشده تهیه کنی منم اولش 2 بار از گیم فروشی ها خریدم نصب اورجینال نبودن دنبال نصب اورجینال بودم که بهتر از اون اتفاق افتاد و بازی توسط یکی از دوستان به صورت کاملا اورجینال از اون ور آب فرستاده شد در هر صورت بازی باید روی سیستم شما به صورت اصلی نصب بشه این شرکتها موقع دستکاری این هارو تغییر میدن و در این صورت شما نه می تونی کیت سرور رو به بازی اضافه کنی نه می تونی اپدیت پچ ها رو نصب کنی
Last edited by Spaniuly; 25-01-2009 at 20:57.
شب همه دوستان بخیر
نمیدونم چرا جدیدا صدای گزارشگر بازیم اینقدر قطع و وصل میشه ؟ انگار میگی یکی هی پاشو میزاره روی سیم .مشکل از کجاست؟
راستی karuser جان ما همچنان آرزو به دل موندیم یکبار خط حمله بازی کنیم.الان فصل چارم bal هستم .
بارسا بازی میکنم .
راضیم خدا رو شکر .
میگی اگه صبر کنم آینده مربی توی خط حمله هم ازم استفاده میکنه؟
سلام
اقا من يه سوالي دارم تو pes 6 مامي تونستيم تو يه قسمت به اسم individual ..... چي چي فلش هاي جهت حركتي بازيكنارو انتخاب كنيم مثلا دفاع كناري ها مون دو تا فلش رفت وبرگشت مي ذاشتيم بعد دفاع خودش مي كشيد جلو و برمي گشت و..... اما من قسمت تنظيم اين قسمت رو تو pes 2009 پيدا نمي كنم چون واقعا براي بازي كردن با حال اين قسمت حداقل واسه من واجبه ؟؟ اميدوارم منظورم رو رسونده باشم لطفا هر كسي مي دو نه بگه دقيقا از كجا مي شه فلش بازيكن ها رو تنظيم كرد
چون دوستان الان همه ي فلش ها به صورت خودكار رو به عقب تنظيم شده ودر اين صورت مهاجم ها هم ميان عقب كه زياد حال نمي كنم با اين كار ؟ اميدوارم بازم منظورمو رسونده باشم /؟ منتظر كمك فوريتون هستم
اگه چند فصل تو همین پست هستی بعیده! تیمتو عوض کن
سلام
اقا من يه سوالي دارم تو pes 6 مامي تونستيم تو يه قسمت به اسم individual ..... چي چي فلش هاي جهت حركتي بازيكنارو انتخاب كنيم مثلا دفاع كناري ها مون دو تا فلش رفت وبرگشت مي ذاشتيم بعد دفاع خودش مي كشيد جلو و برمي گشت و..... اما من قسمت تنظيم اين قسمت رو تو pes 2009 پيدا نمي كنم چون واقعا براي بازي كردن با حال اين قسمت حداقل واسه من واجبه ؟؟ اميدوارم منظورم رو رسونده باشم لطفا هر كسي مي دو نه بگه دقيقا از كجا مي شه فلش بازيكن ها رو تنظيم كرد
چون دوستان الان همه ي فلش ها به صورت خودكار رو به عقب تنظيم شده ودر اين صورت مهاجم ها هم ميان عقب كه زياد حال نمي كنم با اين كار ؟ اميدوارم بازم منظورمو رسونده باشم /؟ منتظر كمك فوريتون هستم
توی همون آرنج تیم r1 و l1 رو بزنی میتونی تغییر بدی دیگه البته من زیاد به اونا دست نمیزنم ولی فک کنم همینطوری تغییر داده میشه
وقتی مدام داری بازی می کنی گزارشگر بعد از چند فصل دیگه زیاد گزارش نمیکنه و باید یه بار از بازی خارج بشی
در مورد حمله بازی کردنت باید یه چیزی رو بدونی اونم این که وقتی تو بارسا بازی می کنی معلومه که این تیم همینطوریشم مهاجماش زیادی هستن و مشکلی از این لحاظ نداره و تو رو تو پست هایی بازی میده که ضعف داره مثلا هافبک جناحی یا هجومی بعضی تیمها فقر مهاجم دارن اگه شانس بیاری به اون تیما بری خوب مسلما حمله بازی می کنی من هم از فصل 3 به این ور اصلا حمله بازی نمیکنم و مدام دارم پست های مختلف تجربه میکنم همین باعث شد که حالا تو 26 سالگی کل پستهای خط هافبک و حمله رو بلد باشم برام مهم نیست منو کجا بازی بدن مهمه اینه که گلزن و بهترین بازیکن آخر بازی خودمم
والا اين رو مي دونم كه فلش هارو از اونجا مي شه ديد كه كدوم طرفند اما نميشه از اونجا تغييرشون داد من مي خوام فلشارو تغيير بدم جهتشون رو اين اگه بلدي بهم بگو ممنونت ميشم
نه عزیز شرمنده من چون خودم اونارو دستکاری نمیکنم بلد نیستم چطوریه و چطوری تغییر پیدا می کنن
حالا با توجه به اینکه من ذاتا یک cf هستم باید بیشتر تمرکزم روی وظایف مربوط به هافبک باشه یا مهاجم ؟
خب وقتی رفتی توی اون قسمت برو روی یک بازیکن و دکمه ضربدرو(سبز) بزن اونجا میتونی جهتارو عوض کنی .من توی بازی دوستانه امتحان کردم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)