بچه ها خدایش به این توجه کردین![]()
این چرا همچینه
چیه این؟
این چطوره؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها خدایش به این توجه کردین![]()
این چرا همچینه
چیه این؟
این چطوره؟
![]()
این اینترنت یک گیگابیت هست که در سوئد و فنلاند و یکی دو ایالت در آمریکا به مردم ارائه میشه (فعلا)
توی فنلاند فکر کنم هر ماه دور و بر 50 تا 60 تومن بود قیمتش!
شما به اینها کاری نداشته باش! بگید چرا سرعت دانلود ماکسنت از 70 شده 15 ؟ الان 3 روزه اینجوریه!
کاش فقط سرعتش کم میشد!!!پینگش هم 2 برابر شده.
![]()
دوستان من 6 ماه اکانتم این ماه تموم میشه به نظرتون مکس به مونم یا برم جای دیگه بگیرم چی بگیرم مکس خوب بود ولی این ماه آخر گندزد
دوستان واقعا خاک بر سر ماکس نت از دیشب ساعت 2 تا الان ساعت 9.5 فقط 437 مگابایت دانلود کردم خیلی وقت بود که دان نکرده بودم الان دارم می بینم که وضعیت چه قدر وخیم
یکی یه راهنمایی کنه همار دیا صبا نت کدوم برم خیلی جالب از این 437 مگابایت 250مگابایتش از حجمم رفته
Last edited by sasan7khat; 04-02-2011 at 09:31.
ببینم مگه این ماکس نت پشتیبانی و تالار گفتمان و این چیزا نداره بشه یکم بد و بیراه بهشون گف؟
مکس نت دیشب از ساعت 2 تا 10 ماله من 2.07 گیگ دانلود کرد
سلام
من 6 ماه قبل از سرویس اینترنت ماکس نت استفاده می کردم ولی به خاطر مشکل ماکس نت با Rapidshare از همارا اینترنت خریدم. ماکس نت سرعت دانلود رایگان شبانش افت نداشت ولی همارا از نصف بیشتر افت داره. حالا خواستم بدونم آیا ماکس نت مشکل Rapidshare رو حل کرده؟ آیا افت سرعت داره یا نه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین..
راستی سرویس ماکس نت "محدودیت حجمی 256K / 256K" بود و الان همارا "Classic 5GB" استفاده می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)