تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 591 از 905 اولاول ... 91491541581587588589590591592593594595601641691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,901 به 5,910 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت safnan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    محمد جان فرمايشاتتون کاملا درسته جنس گردگير هايي که روى محصولات وطنى استفاده ميشه از مواد نامناسب براى تهيه اش استفاده شده . و بوى نفت مانندى داره و جنسش بسيار بده
    البته بيشتر مواردى که من ديدم گردگير پاره شده
    بيشتر از قسمتى بودى که به وسيله ى بست به به پلوس نصب شده . چون جنسش خو نيست باعث ميشه از قسمتى که بوسيله ى بست به پلوس وصل شده خشک بشه و بعد مدتى پاره بشه و گيريس داخلش به مرور زمان خارج بشه و حالا يا مشعلى پلوس را خراب مى کنه يا اينکه خود پلوس .
    متسفانه رانندگان هم اگه اين مورد پيش بياد کمتر بهش توجه مى کنند يا دير متوجه مى شند يا وقتى متوجه مى شند که کار از کار گذشته و پلوس خراب ميشه .
    در مورد کيفيت هاى گردگير هاى خارجى و ايرانى که اصلا با هم قابل قياس نيستند .
    البته توى مدل هاى 86 به پايين محصولات ايران خودرو از گرگير هاى با کيفتى استفاده مىشد ولى بعد از اون ديگه کيفيتش را از دست داد .
    موردى که خودم ديدم و البته راننده زود متجه شد 206 بود که راننده متوجه ريختن گيريس داخل سينى موتور شده بود که دليلشم پاره شدن گردگير بود که زود رفع شد .
    منتظر اموزش مفيدتون در اين مورد هست .
    متاسفانه اين موارد جز مواردى هست که کمتر کسى بهش توجه مى کنه .
    نظر بنده اين هست که موقع تعويض ديسک و صفحه بهترين موقع براى بازديد و تعويض گردگير هاست که بايد مد نظر همه باشه .

آقا یه سوال : گرد گیر چجوری میتونه مانع نشت گیریس بشه ؟ گردگیر کمک فنر جلوی پرایدم پاره شده. چه اشکالی میتونه پیش بیاد ؟
    بعدش هم من میخام عوضش کنم. تو فکر ابزاری هستم ابتکاری که بتونم باهاش فنر رو جمع کنم تا پیچاش رو باز کنم و پردپیر رو عوضش کنم.
    لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آچار کشی سرسیلندر یادت نره

آقا این ترموستات همون سنسور دما میشه ؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    من دو ماهی میشه پراید 131 گرفتم 1000 تا بیشتر کار نکرده
    پریشب یکی از لاستیکای عقب تقریبا با شدت توی چاله خورد
    ادیروز صبح که سوار شدم یه صدای تق تق کمی موقع حرکت کردن داره و یکم صدای بیس bass مانندی داره ..
    من تقریبا تازه کارم میشه راهنماییم کنید.
    هنوز نمایندگی نبردم. آخه نمایندگیا جواب درستی نمیدن به آدم.
    ممنون میشم
    خوش آمدید
    با اینکه مشخص نیست دقیق از کجاست ولی به نظر میاد ضربه به اگزوز وارد شده باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام . ممنونم از توجهتان.
    پراید 141 مدل 85 .
    فرمان معمولیه. مکانیک میگه سوراخ سگدست بیضی شده . البته هنوز ندادم ببینه. واسش توضیح دادم اونم اینطور گفت. یکی دیگه میگه از طبق و سیبک است.
    ولی من چون دیگه نمیخام هم پولم هدر بره و هم اعصابم خرابتر بشه میخام خودم مرحله به مرحله تعمیر کنم. دیروز طبق جلو رو درآوردم سالم بود. به دو نفر هم نشون دادم اونها هم تایید کردن. بستم سرجاش. سیبک سمت صدا رو باز کردم ( بعد از علامت گذاری دقیق ) قرقری فرمون که به دنده شانه ای جعبه فرمون وصل میشه لقی داشت.
    احتمال میدم دنده پینیون با شانه ای خوب درگیر نمیشه و احتمالا ساییدگی داره و بین دنده ها شون فاصله افتاده. شایدم پیستون یا بلبرینگش فرسوده شدن. به هر حال خیلی احتمال میدم ایراد از جعبه فرمون باشه. مخصوصا که بالای شصت هفتاد که میرم فرمون سرخود گیج میزنه و منحرف میشه به راست و چپ.
    حالا شرط عقل اینه که اول با اساتید مشورت کنم که اگر نکته ای یا فوتی فن خاصی داره مطلع بشم. وگرنه فردا پس فردا حتما باز میکنم. زمستون هم چون هوا زود تاریک میشه باید صبح شروع کنم تا عصر تموم کنم.
    ارادت مندم.

فکر می کنم برای چک سیبک میشه از جک استفاده کرد فکر می کنم معلوم بشه از چیه

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا این ترموستات همون سنسور دما میشه ؟
    نه قربان ترموستات برای باز و بست آب هست اما سنسور یا فشنگی نشانگر و حسگر هستند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    جناب paket عزيز حتما در اولين فزصت ترموىتات را عوض کنيد ممکنه قفل کنه و ماشين جوش بياره و دوباره سوختن واشر سر سيلندر
    بهترين ترموستات ترموستات 83 درجه مارک علمى ساز يدک تو بسته بندى ايساکو يا خود علمى ساز يدک يا بسته بندى دينا پارت خريدارى کنيد
    نظر من هم تينه که چون سرسيلندر جوشکارى شده فقط از اب مقطر فعلا استفاده کنيد و بعد کم کارکرد مثلا 5000 کيلومتر ضد ىخ بهش اضافه کنيد
    البته اگه هوا خيلى سرده مى تونيد فقط نيم ليتر ضد يخ اضافه کنيد البته قبلش با اب مخلوط کنيد
    در مورد اب مقطر مى تونيد از بيرون بخريد يا اينکه خودتون درست کنيد
    محمد اسمونى عزيز چند در مورد تهيه اش توضيح دادند
    [QUOTE=kasra2002;8511181]نه قربان ترموستات برای باز و بست آب هست اما سنسور یا فشنگی نشانگر و حسگر هستند.

شرمنده دوست عزیز. تازه کاریم دیگه.
    توی ماشینای انژکتوری ترموستات پراید کجاست ؟
    ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آچار کشی سرسیلندر یادت نره
    سلام :
    هنوز روز چهارمه که بستم حدودا بعده چن روز باید اچارکشی کنم !!

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

فکر می کنم برای چک سیبک میشه از جک استفاده کرد فکر می کنم معلوم بشه از چیه

/////////////////////////////////////////////////////////////////.................................///////////////////////////////////////////////////

منظورتون برای باز کردن سیبک از جک استفاده کنم ؟ آره بدم نیست. فردا امتحان میکنم. خیلی خوشم اومد. ارادتمندم مهندس.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام :
    هنوز روز چهارمه که بستم حدودا بعده چن روز باید اچارکشی کنم !!
    اکثرا میگن بعد از یک ماه یا دو هفته
    بنده چندین بار واشر سرسیلندر سمند و 405 رو عوض کردم طبق تجربه و نظر شخصی یه بار بعد از یه هفته و یه بار بعد از دو هفته البته با ترکمتر

11. این کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

با سلامی دوباره .
    آقا من پراید 141 مدل 85 دارم.
    چراغ باطری و دستی و کمربند بصورت کمرنگ روشن می مونن. روشن خاموش میشن. وقتی دستی بالاست چراغ دستی پر رنگ روشنه. وقتی دستی پایینه چراغ کمرنگ روشنه و چشمک میزنه.
    باطری تازه است. وقتی کمربند ها بسته نیستن جراغ مربوطه پررنپ روشنه اما وقتی کمربندها بسته هستن چراغ مربوطه کمرنگ چشمک میزنه. به خیلی ها نشون دادم.
    دیگه نمیدونم چیکار کنم. یک بار پانل نمایشگر رو کلا باز کردم کلا وارسی کردم مشکلی نداشت.
    از چی میتونه باشه ؟ آیا برای کسی پیش اومده ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •