سلام بر دوستان
من رم لب تابم 1 هست حالا اگه بخوام هواپیمای PMDG روی شبیه ساز نصب کنم به خاطر رم پایینم اجرا نمیشه حالا میتونم از یه فلش 4 گیگ به جای رم استفاده کنم تا این کمبود جبران شه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام بر دوستان
من رم لب تابم 1 هست حالا اگه بخوام هواپیمای PMDG روی شبیه ساز نصب کنم به خاطر رم پایینم اجرا نمیشه حالا میتونم از یه فلش 4 گیگ به جای رم استفاده کنم تا این کمبود جبران شه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
من که تا حالا چنین موردی برام پیش نیومده از فلش برای کمبود رم استفاده کنم حالا کسایی که امتحان کردن میتونن راهنماییت کنن.
این شبیه ساز بازی سنگینه فلش هم سرعتش اون حدی نیست که بشه به جای رم ازش استفاده کرد فکر نکنم بتونی جواب بگیری.
اگه روی سون تست کردی یه بار هم روی xp نصب کن اونجا فضای بیشتری از رم در اختیارت هست اون موقع شاید درست شد.
راستی این هواپیمای PMDG چی هست؟
سلام
من این گیم را دانلود کردم با حجم 8 گیگ شامل دو دی وی دی
وای موقع اجرا یک چنین اروری میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما علتش چی هست؟
up![]()
سلام دوست عزیز
به احتمال قوی فایل های نرم افزار ناقص هستن. اگه پکیج این نرم افزار رو بخری بهتره.
یـــــا عـــــلـــــی
راستش عجیب هست
از یک سایت دانلود کردم و کسانی هم که دانلود کرده بودن ظاهرا مشکلی نداشتن و کامنتی مبنی بر ایراد در موقع نصب نداشتن!!
سعی می کنم یک پکیج بخرم
اگر شما پکیج کامل را جایی برای فروش سراغ دارید به من اعلام کنید
باز هم ممنون
میتونید از خود سایت شرکت نوین پندار خریداری کنید. منم از همونجا خریدم و 5DVD هست و همه اضافات
لازم و هواپیما های اضافی تو اون هست و قسمت آموزشش به فارسیه و بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.
دوستان به نظرتون چرا با اینکه کامپیوتر من core i7 و 8 گیگ رم و کارت گرافیک GTX 460 1G هست اما این بازی بسیار بد اجرا میشه؟تیک و لگ و افت فریم زیادی داره
ویندوز 64 بیتی 7
ممنون
به نظر من علاوه بر قدرت بالای سیستم باید بازی سازگاری کاملی با قطعات سیستمتون داشته باشه تا به خوبی اجرا بشه.
توی بازیهای دیگه ای هم همچین مشکلاتی به وجود میاد با اینکه سیستم فرد بالاست ولی نمیتونه اون بازیو اجرا کنه.
خوب
در کمال تعجب یکبار repair کردم که الان نرم افزار به خوبی کار می کنه
ولی چرا کنترلش اینقدر سخته!!
در قسمت راهنما این کایته به هر طرفی دلش می خواهد میره و من اصلا روش کنترل درست و حسابی ندارم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)