تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 591 از 3745 اولاول ... 9149154158158758858959059159259359459560164169110911591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,901 به 5,910 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سلام دوستان من تو اهواز هستم می خواستم بدونم 128 نامحدود سرعتش خوبه بازی سرش در نمیارن مشکلی نداره ؟
    والا دوستان اهوازی اینجا باید جوابتون رو بدن.
    ولی ما تو دزفول که بازم از مکز اهواز میگذره نتمون، به جز روزهای بارونی (مخصوصا اگه شدید باشه) مشکل سرعت نداریم، نه محدود نه نامحدود.
    من تمام گزینه ها رو توی فایل ورد اوردم بی زحمت نگاه کن من نمیدونم کدوم رو باید تیک بزنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز، چرا خودت رو اذیت میکنی، برو یه چوب بکن تو اون سوراخ پشت مودمت برای 5 ثانیه، تا تمام کانفیگ هاش ریست بشه، بعدش که وارد شدی، معمولا میگه یوزر و پس رو بزن و وصل شو تا اونجا که میدونم آسیاتک کانفیگ خاصی نداره.

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیروز از ساعت 6 بعداز ظهر تا آخر شب افت سرعت بعدش قطعی مداوم.پشتیبانی هم مدام مشغول بود حتی نتونستم بگم بابا ما مشکل داریم(فکر می کردم آسیا تک به درد می خوره هنوز نیومده باید برم تهران مرکز پیام نور)
    Last edited by birang1357; 22-02-2012 at 09:03.

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

دوست عزیز، چرا خودت رو اذیت میکنی، برو یه چوب بکن تو اون سوراخ پشت مودمت برای 5 ثانیه، تا تمام کانفیگ هاش ریست بشه، بعدش که وارد شدی، معمولا میگه یوزر و پس رو بزن و وصل شو تا اونجا که میدونم آسیاتک کانفیگ خاصی نداره.
    داخل تنظیماتش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکتوری ریست کردم مگه این کار با اون فرق داره؟
    اخه من کانفیگ میکنم بعد چند رو مشکل پیدا میکنه و باید دوباره از اول کانفیگ کنم تا دوباره چند روز راحت باشم .
    بنظرم توی اون گزینه های کنفیگ باید یه چیزی رو تیک بزنم تا ثابت بمونه نمیدونم چرا اینجوریه و بعد چند رو چراغ اینترنت قطع میشه!

5. این کاربر از eng2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در حال حاضر کدوم سرویس اسیا شب سرعتش بالای 200 دانلود میکنه؟ در واقع با نوسان شبی 4 گیگ به بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در حال حاضر کدوم سرویس اسیا شب سرعتش بالای 200 دانلود میکنه؟ در واقع با نوسان شبی 4 گیگ به بالا
    هیچکدوم من 2مگ دارم فقط از صبح تا بعد از ظهر سرعتش 190..190
    شبها هم بستگی به منطقه مخابراتیتون داره سرویس من که از 140..150 بالاتر نمیره تازه اگه قطع نشه بعضی از شبها هم که 1..2 ساعت دیسکانکت نمیشه و ارور 691 میده به پشتیبانی هم که زنگ میزنی میگه 10 دیگه دیگه تست کن
    نامحدود هم یه 2 ماه گرفتم شبها تعطیل بود و سرعت هاش توی روز و شب خیلی فرق داره مثلا 1از 7 عصر تا 11..12 داغونه

از دوستان کسی میدونه اسم دو مگابیت محدود چیه
    ؟؟شانس مارو ببین همین امروز که میخوایم شارژ کنیم تخیلیش کردن

8. این کاربر از timemachine2029 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خسته نباشند واقعا زحمت میکشند. دیگه اسم نبوده. البته باید به علت این تغییر هم فکر کرد! بنظرم من که این تغییر اسم در جهت کاهش سرعتهاست چون دیگه کسی نمیگه که من سرعت فلان است و چرا حالا سرعت کم شده. اول سرعت شبانه را کم کردن و بعدا نوبت روزانه میشه
    حدسم درست بود امروز سرعت من کمتر از نصف شد. دوستان دیگه هم سرعتشون کم نشده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

داخل تنظیماتش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکتوری ریست کردم مگه این کار با اون فرق داره؟
    اخه من کانفیگ میکنم بعد چند رو مشکل پیدا میکنه و باید دوباره از اول کانفیگ کنم تا دوباره چند روز راحت باشم .
    بنظرم توی اون گزینه های کنفیگ باید یه چیزی رو تیک بزنم تا ثابت بمونه نمیدونم چرا اینجوریه و بعد چند رو چراغ اینترنت قطع میشه!
    بله، همون کار رو میکنه.
    اینکه چراغ DSL چشمک بشه یا ... طبیعیه و مشکل از شما نیست. یا پورتتون مشکلی داره یا خطتون نویزش بالاس.
    من تقریبا هر دو-سه روز این اتفاق برام میوفته.
    سرویس 2مگ - البته بستگی به محل سکونت شما و شلوغی منطقه ی مخابراتیتون داره.
    هیچکدوم من 2مگ دارم فقط از صبح تا بعد از ظهر سرعتش 190..190
    شبها هم بستگی به منطقه مخابراتیتون داره سرویس من که از 140..150 بالاتر نمیره تازه اگه قطع نشه بعضی از شبها هم که 1..2 ساعت دیسکانکت نمیشه و ارور 691 میده به پشتیبانی هم که زنگ میزنی میگه 10 دیگه دیگه تست کن
    نامحدود هم یه 2 ماه گرفتم شبها تعطیل بود و سرعت هاش توی روز و شب خیلی فرق داره مثلا 1از 7 عصر تا 11..12 داغونه

از دوستان کسی میدونه اسم دو مگابیت محدود چیه
    ؟؟شانس مارو ببین همین امروز که میخوایم شارژ کنیم تخیلیش کردن
    اسمش مثل اینکه چلچله هست. از بس سرعت شبانه روی 40 بوده این اسم رو گذاشتن فکر کنم
    حدسم درست بود امروز سرعت من کمتر از نصف شد. دوستان دیگه هم سرعتشون کم نشده؟
    سرعت من تفاوت خاصی نداشته، فقط یکم نوسانش زیاد شده.

داره خودمونی میشه x11416's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این شرکت هم که مزخرف شد بریم سراغ یک شرکت دیگه . کلا به هر کدوم از این شرکت ها رو میدیم و ازشون تعریف میکنیم سریع پررو میشن و سرعت ها رو کم میکنن .
    همگی برن شکایت کنن تا مجبور بشه این اسم های عجق وجق و شرور رو حذف کنه و مثل بچه آدم خدمات ارائه بده
    شیطونه میگه به پشتیبانی زنگ بزنم و هرچی فحش خار و خاشاک از دهنم میاد رو به بهشون بگم

12. این کاربر از x11416 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینروزا تعداد مشترک هایی که ناراضی هستن از این شرکت زیاد شده.
    تو پشتیبانی یه مقدار ضعیف عمل می کنه آسیا تک.

14. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اینروزا تعداد مشترک هایی که ناراضی هستن از این شرکت زیاد شده.
    تو پشتیبانی یه مقدار ضعیف عمل می کنه آسیا تک.
    من که تا حالا اصلا با پشتیبانی تهران همون 1844 نتونستم تماس بگیرم. یه نصف روزم رو با تلفن Redial زدن تا انگشتم زخم کوفتگی پیدا کرد بعدش هم ولش کردم.
    پشتیبانی نمایندگی هم که زنگ زدم، خوب رسیدیم به جایی که مشکل از اونا بود، گفت:"حالا اگر میخوای میتونی انصراف بدی، پولت رو هم بر میگردونیم ." چرا؟چون منطقه ی ما داره شلوغ میشه و تعداد پورت هاشون پر شده!

آسیاتک توی پشتیبانی خیلی لنگ میزنه.

16. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •