ببخشید زبان بازی من پرتقالی شده اول این جور نبود باید چیکار کنم؟
ببخشید زبان بازی من پرتقالی شده اول این جور نبود باید چیکار کنم؟
زبانی که حرف میزنند یا زبان نوشته؟؟؟زبان حرف زدن چرتو پرته (سیمزیه)![]()
زبان بازی عوض شده چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ______________
با این سیستم جدید که توسط سلیت های معرفی شده نمایش داده ایم میتوانید توسط وبلاگ پر بازدید خود درامد کسب کنید:
۱. اوکسین ادز
توسط این سیستم شما دو روش برای دریافت دارید یکی از طریق سیستم کلیکی که به ازای کلیک کردن بر روی تبلیغات این سایت شما ژورسانت خود را دریافت میکنید . و این نرخ ها برای بنر های با سایز متفاوت متفاوت است و از ۱۵ تا ۵۰ تومان به ازای هر کلیک است.
روش دوم همکاری در فروش است و با این روش هرکس از وبلاگ شما اقدام به خرید اینترنتی کند درصدی از ۲۰ تا ۵۰ درصد از مبلغ خرید به حساب شما واریز می شود و خوب صبعا هر چه بازدید کننده ی بیشتری داشته باشید امکان دریافت سود بیشتری برای شما فراهم است.
ضمنا سایت اوکسی ادز دارای مجوز شرکت رفاه گستر جنوب به شماره ثبت 24516 است.
۲.گولد کلیک
این هم یک سیستم جدید تبلیغاتی و کسب درامد کلیکی است که تازه شروع به کار کرده و از طریق لینک زیر میتوانید در آن ثبت نام کنید.
فقط برای ثبت نام نیاز به معرف دارید که میتوانید شاهین سافت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را درج کنید.
3- بلاگها
این سیستم مخصوص تبلیغ رایگان وبلاگ است و وبلاگ شما را به صورت واقعا رایگان تبلیغ میکند
و این یک راه برای گول زدن شما نیست و واقعا وبلاگ شما را به صورت رایگان تبلیغ میکند و فقط مخصوص تبلیغ وبلاگ است.
کسی میدونه وقتی پترن تو creat a pattern (برنامه) میسازیم کجای بازی میاد؟؟؟
سلام
توی ویندوز 7:
رجیستریتون رو ران کنید و به این مسیر برید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\The Sims 3کلید local رو به en-US تغییر بدید.
سلام
من چند تا ماشین میخوام کسی ماشین داره واسه دانلود با کیفیت خوب؟ سدان یا اس یو وی باشه لطفا ممنون!
آقا زبان نوشته های بازی من پرتقالی شده ولی اولش اینجوری نبود حتی پاکش کردم از رجیستری پاکش کردم دوباره نصب کردم نشد که نشد!
چیکار کنم؟
اولا از کجا میدونی پرتقالیه؟مگه بلدی زبونشو؟
اگه بلدی که مشکلی نیست
+
دوما یه عکس بیگیر بزار ببینیم چی شدهاز منوش که نوشته موشته زیاد داره بزار
![]()
این سایت خیلی باحاله میتونی انقدر ماشین دانلود کنی که دیگه حالت از از ماشین بهم بخوره
واقعا ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووون
خیلی سایت باحالیه
تا حالا 29 تا ماشین دانلود کردم از این سایت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)