سلام .
اگر اطلاعات ذخیره شده برای شما مهم نیست تا پنج بار (یا سه بار دقیق یادم نیست) پسورد اشتباه بدهید تا پیغام فرمت هارد توسط برنامه صادر بشه . پیغام را تایید کنید تا هارد فرمت و آماده استفاده بشه . امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر...
سلام .
اگر اطلاعات ذخیره شده برای شما مهم نیست تا پنج بار (یا سه بار دقیق یادم نیست) پسورد اشتباه بدهید تا پیغام فرمت هارد توسط برنامه صادر بشه . پیغام را تایید کنید تا هارد فرمت و آماده استفاده بشه . امتحان کنید ببینید درست میشه یا خیر...
سلام آقا دمت گرم واقعا که استادی کارت خیلی درسته
الان اگه بخوام هیچ جوری نمیتونم قسمتی از اطلاعاتم رو ریکاوری کنم
واقعا مرسی
پس از unlock کردن هارد (نکته خیلی مهم) سعی کنید اطلاعات ذخیره شده در پارتیشن raw را با استفاده از برنامه easeus data recovery wizard professional ریکاوری و در فضای دیگر (مثل هارد اینترنال یا هارد اکسترنال دیگر) ذخیره کنید .ضمناً پیشنهاد میدم که فیلمها رو روی هارد اینترنال کپی و سپس تماشا کنید اینطوری هارد اکسترنال بیمورد روشن نمیمونه .
یعنی هارد اکسترنال رو که وصل میکنید اصلا تو disk managment هم نیست ؟
این صدای بیپ که میگین با چه فاصله ای است ؟
اگه با این نرم افزار نتیجه نداد هارد رو low level format کنید و دوباره چک کنید
توکل اسکن فقط یک بدسکتور پیدا کرد ؟
کسی جواب منو نمیده؟البته 1 الان شده 2.
Last edited by armin_punisher6; 28-12-2012 at 13:20.
من الان دارم ریکاوری میکنم با همون نرم افزاری که گفته بودین گزینه complete recovery زدم وخودش شروع کرد به search کردن که تایمش خیلی زیاد شده ولی برنامه مسیری نپرسیده برای ذخیره کردن اطلاعات آیا اشتباه انجام ندادم ؟؟؟
شرمنده میتونم emaileتون رو بگیرم آدم به داشتن دوستان کار درستی مثل شما افتخار میکنه
من emailخودم رو میزارم خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم همیشه موفق و موئید باشید
من الان دارم ریکاوری میکنم با همون نرم افزاری که گفته بودین گزینه complete recovery زدم وخودش شروع کرد به search کردن که تایمش خیلی زیاد شده ولی برنامه مسیری نپرسیده برای ذخیره کردن اطلاعات آیا اشتباه انجام ندادم ؟؟؟
شرمنده میتونم emaileتون رو بگیرم آدم به داشتن دوستان کار درستی مثل شما افتخار میکنه
من emailخودم رو میزارم خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم همیشه موفق و موئید باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by tino2002; 28-12-2012 at 14:07.
سوالی داشتید همینجا بپرسید . من یا دوستان تا حد امکان جواب میدن .
اول از همه نرم افزار باید رجیستر یا کرک شده باشه .
دوم ، پس از اتمام اسکن طبق عکس زیر تیک فایلهایی که میخواهید ریکاوری کنید را بزنید و سپس دکمه next رو بزنید که کادری ظاهر میشود که از شما آدرسی برای ذخیره کردن داده ها میپرسد و شما باید آدرس جدیدی چهت ذخیره سازی داده ها بدهید .
![]()
جالبه؛ اینجا به همه مشکلات و درخواست ها جواب داده میشه جز مشکلی که بنده طرح کردم!!
اگر نمیخواید جواب بدید بفرمایید تا جای دیگه ای رو پیدا کنم برای طرح مشکلم!! نه اینکه عملا سوال و درخواست بنده رو ندید می گیرید و به سوالات و مشکلاتی که قبل و بعد از من طرح شده جواب میدید و پست من رو ندید میگیرید!!
نکنه من نامرئی مینویسم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)